2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 544
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,402
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Arazide son nokta görmek isteyen olursa Heytem abinin aracına baksınlar,her koşulda her yerde,Tavan çadırı ve seyyar webasto,daha ne diyimki ;D ;D ;D

Toyota bulusması 2009 123.jpg

Toyota bulusması 2009 124.jpg

Toyota bulusması 2009 125.jpg

Toyota bulusması 2009 126.jpg

Toyota bulusması 2009 127.jpg

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Sabah kahvaltısının hangi birini yazayımki,menemenler,pastırmalı yumurtalar,eski kaşar kavurmalar,kısaca kaçırmış olabilirim bi kuş sütü eksikti. ;D

Toyota bulusması 2009 128.jpg

Toyota bulusması 2009 129.jpg

Toyota bulusması 2009 130.jpg

Toyota bulusması 2009 131.jpg

tuğsan dönmek çok zor oluyor be ,eve dönünce ilk 4-5 saat boşlukta gibi oluyor insan,hele hele şehir içi aman aman :-\ :-\ :-\

Konunun başında toplanma alanıyla ilgili Ahmet beyin yazdığı şu yazı dikkatimi çekti ama nasıl bulduysak öyle bıraktık vede fotoğrafladık.Ayrıca başkaları tarafından etrafa atılan eski lastikleri bile alıp attık.Ahmet bey heralde başka alana gitti. ???

(Ufak bir iki kusur dışında sanki etkinlik yapılmamış gibi idi kamp alanının olduu yeşillik bölge.
inşallah 3.cü buluşmada katılmak kısmet olur.)

Toyota bulusması 2009 182.jpg

Toyota bulusması 2009 184.jpg

Toyota bulusması 2009 185.jpg

Sonra gene ormandan eve dönüş yolu başladı.

Toyota bulusması 2009 187.jpg

Toyota bulusması 2009 188.jpg

Toyota bulusması 2009 193.jpg

Toyota bulusması 2009 195.jpg

Toyota bulusması 2009 203.jpg

umutcelikel' Alıntı:
O çöp arabasını bir yerlerden gözüm ısıryor ama? ;D

Evet Umutcum bu konuda seni tekrar tekrar tebrik ediyorum,portbagajım olmadığı için sana yardımcı olamadım ama bütün kampın çöpünü sırtlayıp götürdü arkadaşlar,kimse Umuta laf söylemesin(ajanlar) kıtır kıtır keserim ;D ;D ;D

Aşağıda ormanda karşılaştığımız araç hakkında söylenecek tek bir şey vardı,şaka gibi Unimogcu arkadaşlara duyurulur,hala yıllara meydan okuyordu. ;)

Toyota bulusması 2009 207.jpg

Toyota bulusması 2009 209.jpg

Toyota bulusması 2009 206.jpg

Toyota bulusması 2009 210.jpg

aynen ankara ve osmaniye ekibi olarak ,çöpleri bizzar umutun arabası ile aşağıya indirdik ,4 adette lastik vardı ,çöp arabasını durdurup teslim ettik ;D

Evet benden bu kadar aslında daha çok fotoğraf ama eminim çokdaha güzelleri yüklenecektir.Son resimler Kartepeden manzara harikaydı ama hiç kar yoktu ???

Tekrar herkeze teşekkür ederim,özellikle ANTALYADAN gelen arkadaşlara.Umarım onların bu hareketi,kendi şehirlerinin dışında yapılacak organizasyolara katılmayan kaprisli arkadaşlara(Toyotacılardan bahsetmiyorum.) örnek olur.Bu işin istek ve ruh olduğunu öğrenirler artık.Bana göre esas keyif farklı yerlerde,deyişik aktiviteler yapmaktır.Umarım biz bu konuda Toyotacılar o koca makinalarımıza ramen,(yakıt ve yolu bahane etmeden)bu organizasyonu yaparak diğer arkadaşlara örnek olmuşuzdur.

Saygılarımla

Toyota bulusması 2009 212.jpg

Toyota bulusması 2009 213.jpg

Toyota bulusması 2009 215.jpg

Toyota bulusması 2009 216.jpg

Başta Tuğsan olmak üzere emeği geçen herkese , katılan tüm arkadaşlara ve özellikle benim makinaya huzurlarınızda ;D sonsuz teşekkürler.

Selamlar :D
Ahmet Öztürk

aracımla katıldığım ilk kamp ve offrod etkinliği idi organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler ve birde aracımdakı eksiklere rağmen beni her zorlu etapta bekleyip yardımcı olan toyotacı kardeşlerime sonsuz teşekkürler (emektar bj 75 şim tüm eksiliklere rağmen beni yolda birakmadığı için onada teşekkürler zorlandı sağa sola yalpaladı ama gik demedi tüm kahrımızı çekti toyotanın nekadar sağlam ve cefakar bir araç olduğunu ispatladı)

bende resimlere başlıyorum

DSC02373.jpg

DSC02374.jpg

DSC02375.jpg

DSC02376.jpg

DSC02377.jpg

bu resimde resmi çeken arkadaş beni çekmek içn bulunduğu yere gitti ama mücahiti görünce beni unutup mücahiti çekmiş :smiley:

DSC02420.jpg

DSC02421.jpg

DSC02422.jpg

DSC02437.jpg

DSC02447.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.