Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
Merhaba Arkadaşlar;
Nereden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama tek kelimeyle MUHTEŞEMDİ. 8)
Sırayla,bana bu organizasyonda büyük destek veren İZOFF ekibine;Mesut ve Birden abilerim,Mustafa,Fatih,Sadullah ve diğer arkadaşlara(kalabalıkdan tanışamadığım ),ayrıca etkinliğimizi programında sunmak için oraya gelen İZCİ ekibine sonsuz teşekkürler.Fatihcim herkez pert olduğu için köfte ikramınıza eşlik edemedik tekrar kusura bakmayın.
Ersun beyede,hazırlamış olduğu etiketler ve sembolik olarak TOYOTA dan (bu seferlik)polar ve ellikler konusunda çok teşekkür ederim.Bu seferlik dedim çünkü TOYOTA gurubu birdaha organizasyona,daha kapsamlı destek olacaklardır diye umuyorum.Yeni yapılanmadan dolayı,çok yoğunlarmış. ;D
Bu arada Allahın sopası yok derler ya,gelmeyenleri keserim,rapor isterim diyordum 1 aydır,ben neredeyse gelemiyordum,hasta hasta geldim fazla kimseye yaklaşamadım kusura bakmayın ama Cihancım,karabiberli votka karışımın olmasa ayakda bile duramazdım ;D ;D ;D Şaka yapmıyorum arkadaşlar,ayakta bile zor duruyordum ama karışım belki gerçek belki psikolojik,beni 2 gün ayakta tuttu.
Evet fazla uzatmadan resimlere başlayayım,sabah buluşma yeri.