2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 544
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,401
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

çok güzel.bayıldım. paylaşım için teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Merhaba Arkadaşlar;

Nereden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama tek kelimeyle MUHTEŞEMDİ. 8)

Sırayla,bana bu organizasyonda büyük destek veren İZOFF ekibine;Mesut ve Birden abilerim,Mustafa,Fatih,Sadullah ve diğer arkadaşlara(kalabalıkdan tanışamadığım ),ayrıca etkinliğimizi programında sunmak için oraya gelen İZCİ ekibine sonsuz teşekkürler.Fatihcim herkez pert olduğu için köfte ikramınıza eşlik edemedik tekrar kusura bakmayın.

Ersun beyede,hazırlamış olduğu etiketler ve sembolik olarak TOYOTA dan (bu seferlik)polar ve ellikler konusunda çok teşekkür ederim.Bu seferlik dedim çünkü TOYOTA gurubu birdaha organizasyona,daha kapsamlı destek olacaklardır diye umuyorum.Yeni yapılanmadan dolayı,çok yoğunlarmış. ;D

Bu arada Allahın sopası yok derler ya,gelmeyenleri keserim,rapor isterim diyordum 1 aydır,ben neredeyse gelemiyordum,hasta hasta geldim fazla kimseye yaklaşamadım kusura bakmayın ama Cihancım,karabiberli votka karışımın olmasa ayakda bile duramazdım ;D ;D ;D Şaka yapmıyorum arkadaşlar,ayakta bile zor duruyordum ama karışım belki gerçek belki psikolojik,beni 2 gün ayakta tuttu.

Evet fazla uzatmadan resimlere başlayayım,sabah buluşma yeri.

Toyota bulusması 2009 001.jpg

Toyota bulusması 2009 002.jpg

Toyota bulusması 2009 003.jpg

Toyota bulusması 2009 005.jpg

Toyota bulusması 2009 006.jpg

Arkadaşlar,yaklaşık 50 adet aracı toplu görüntülemek zordu,enazından benim makinayla,görüntüleyenler varsa eminim yüklerler.

Toyota bulusması 2009 013.jpg

Toyota bulusması 2009 017.jpg

Toyota bulusması 2009 019.jpg

Toyota bulusması 2009 020.jpg

Toyota bulusması 2009 022.jpg

Arkadaşlar merhaba,
gerçekten çok güzel bir organizasyondu. Özellikle benim için ilk olduğundan (milli oldum yani ;D ;D) böyle bir başlangıç beni dahada memnun etti ve bir sonraki etkinlikler için heyecanlandırdı.
Başta Tuğsan olmak üzere Ersun Bey ve emeği geçen herkese, böyle güzel bir ortamın oluşmasını sağlayan birbirinden değerli katılımcılara yürekten teşekkür ederim.
Dün biraz yorulmuşum ve akşam hiç nete giremedim, bugünde sabah işe geldiğimden foto ve videolarla akşam ilgileneceğim, en kısa zamanda paylaşacağım.
Herkese selamlar

Sonrada ufakdan ormanda bir gezi yapalım dedik.

Toyota bulusması 2009 049.jpg

Toyota bulusması 2009 050.jpg

Toyota bulusması 2009 051.jpg

Toyota bulusması 2009 052.jpg

Toyota bulusması 2009 053.jpg

Tuğsan,

Bunlar felan süper....
Vallahi imrendim.... Çok şey kaçtı çok.... ;)

Devam ediyor di mi? Sabırsızlandım ;D

güzel gezi olmuş.resimlerde harika teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri