2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 544
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,396
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

ilk resimler süper.... diğer resimleri heyacanla bekliyoruz.

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

toyotolarmı buluştu ;D ;D ;D off road varmıydı ???

Gerçekten çok güzel bir etkinlik gerçekleşti, emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler.

Ankara grunbundan Cihana ekstra teşekkür, Grubun gidiş ve gelişini çok güzel organize etti.
Ayrıca neşemize neşe kattı ve inanaılmaz paylaşımcıydı. :D

Evet gezinin salimen ve güzel geçmesine sevindik biran önce dinlenip yeni fotoları ekleyin bizi fazla bekletmeyin

cok büyük ihtimal herkes sağsalim döndü,ve BÜYÜK bir buluşmaydı

Madem fotoğraf bekleniyor, bari ben 5 i bir yerde fotosu koyayım ;D

[attachment=1]

5.jpg

Katılan tüm Toyota'cıları kutlarım
Gelmiş ve gelecek tüm fotolar için şimdiden teşekkürler

toyota markası altında ilimizde yapılan bir etkinlikte sizinle beraber olmak gerçekten güzel ve zevkliydi... İZOFF (İzmit Offroad Grubu) olarak yapılacak her etkinlikte sizlere seve seve ev sahipliği yapmaya razıyız...Bir kusurumuz olduysa affola... İstanbul ekibini doyuramadan evlerin yollamak dışında aklımızda kalan hiçbir şey olmadı... :'( :'( Hazırlamış olduğumuz köftelerde boşuna kaldı...
Off-road'a canımız feda... ;) ;) ;)

slm arkadaslar ev sahipligi yapan gezenbilir ekibine ve organizeyi yapan tugsan beye cok tsk dogan66resimler birazdan

Selam millet ben de geldim ;D 1.5 saat uyudum kendime geldim valla yamulmuşum...
Emeği geçen herkese, Tuğsan'a, katılanlara, ekstra destek veren İzmit grubuna çok teşekkür ederim. Gerçekten güzel ve organize idi...
Ayrıca balım halen devam ediyor, Toyota poları kazandım çekilişte ;D ;D ;D

super bır gezıydı herkese çok tesekkur dukkan bos zannettik otekı sayfada burdamıs mıllet herkez cok paylasımzı ve cok ıyı ınsanlardı sımdı herkes tanıstı yazısırken herkez bırbırının yuzunu huyunu bılecek iyi aksamlar

Benim caaanım BJ60'ımı çöp arabası yaptınız ya alacağınız olsun ;D ;D ;D Çıkmadı ki bir delikanlı VX80 ben alayım birazını desin ;D
SH101560.jpg

Bunu hem de kampı pis bırakmışsınız geyiğine karşı ispat olarak koyuyorum şimdiden ;D

Tuğsan, gelecek sefere harbi unutmayalım kalın çöp torbalarını, aşağı inene kadar ön camıma şalgam suyu aktı ;D ;D ;D Gören tavanda parçalanmış ceset taşıyorum sanır...

selam herkese süper organızasyondu. emeği geçen herkese teşeekkürler.
arayı fazla uzatmamak gerek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR