2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 544
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,885

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

arkadaşlar, son dak bir toplantı nedeni ille şehir dşında olmam gerektiği için ancak, pazar güne saat 13.30 da soğucakta olabildim ve bir arkadaş ile brlikte bir süre sizin kamp yerinizde zaman geçirdik.
katılanları ayrıca çevreye karşı gösterdikleri duyarlılıktan dolayıda kutlamak isterm. Ufak bir iki kusur dışında sanki etkinlik yapılmamış gibi idi kamp alanının olduu yeşillik bölge.
inşallah 3.cü buluşmada katılmak kısmet olur.

iyi akşamlar

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

selamlar...
cok guzel bır gezı olmus,araclar harıka fotolar da bırbırınden guzel ellerınıze saglık ;) :eek:

Eminim bir sürü resim ve video vardır sabırsızlıkla bekliyoruz ;)

arkadaşlar kelimenin tam anlamıyla muhteşem bir gezi oldu, geziyi org.eden tuğsana , bu gezinin kusursuz geçmesi için araçların sıralanması ve diğer org. için ersun abiye , bizi misafir eden ve muhteşem parkurlarda bize rehperlik eden izoff gurubuna sonsuz teşekkürler.

TOYOTA cı abiler ve arkadaşlara da sizlerle tanışmak büyük keyif herkeze mütevaziliğinden dolayı da teşekkür ederim , bir sonraki buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoru .

bende çok yorgunum resimleri yarın yüklüyicem ama şunu söyliyebilirim LC abilerinin yanında HİLUX gayet başarılı bi performans gösterdi .

bekliyoruz fotografları..

fotoğraf ve videoları bekliyoruz..

Herkes gibi bende çok keyif aldim. Emeği geçen herkes sağ olsun var olsun. Ama feci halim var. Makine arkadaşta kalmış olanlardan birkaç kare atıyorum. Bu arada antalyada sağ salim donsede rahatlasak .

P1040650.jpg

umutcelikel' Alıntı:
Selam millet ben de geldim ;D 1.5 saat uyudum kendime geldim valla yamulmuşum...
Emeği geçen herkese, Tuğsan'a, katılanlara, ekstra destek veren İzmit grubuna çok teşekkür ederim. Gerçekten güzel ve organize idi...
Ayrıca balım halen devam ediyor, Toyota poları kazandım çekilişte ;D ;D ;D

Nasıl bi bal yaa.

Buluşma süper olmuş, keşke katılabilseydim.

Vayy benim japonyadan amcaoğullarım (bir Nissan cı olarak ) :D :D güzel eğlendiğiniz daha ilk resimlerden belli.Resimlerin devamını bekliyoruz.

Gelen kareler daha şimdiden buluşmanın güzelliğini ortaya koyuyor,
Devamını merakla bekliyoruz.

her şey güzel olmuş gibi görünüyor. ama o 07 plaka siyah hilux'un lastiklerinin markasını ve türkiye distrübitörünü gerçekten çok merak ediyorum

metehan41' Alıntı:
toyota markası altında ilimizde yapılan bir etkinlikte sizinle beraber olmak gerçekten güzel ve zevkliydi... İZOFF (İzmit Offroad Grubu) olarak yapılacak her etkinlikte sizlere seve seve ev sahipliği yapmaya razıyız...Bir kusurumuz olduysa affola... İstanbul ekibini doyuramadan evlerin yollamak dışında aklımızda kalan hiçbir şey olmadı... :'( :'( Hazırlamış olduğumuz köftelerde boşuna kaldı...
Off-road'a canımız feda... ;) ;) ;)

Köfteler için ardes gönderdim özeldim.... ;D

Nimettir, boşa gitmesin, yazzık ;D

Oyasumi nasai!
Gokigen ikaga desu ka?

お休みなさい
お元気ですか

Şu ana kadar paylaşılanlar dahi muhteşem.....

Aranıza katılmayı iki haftadır planlıyordum ve inanılmaz istiyordum.....

Tüm samimiyetime ve çabama rağmen sizlerle biraraya gelemememe sebep olanlar beni çok çok üzdü....

Hepinizin her türlü emeği takdire şayan....
Tüm paylaşımlara şimdiden binlerce teşekkürler....

Arigatto

ありがとう

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR