2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 544
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,091
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

,

DSC02448.jpg

DSC02449.jpg

DSC02457.jpg

DSC02460.jpg

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

bu arada benimde kamp ve ofroad konusunda çok tecrübeli olmayışım akşam yatarken üşümeme neden oldu , yaylaya bu ayda 3 mevsim çadır ve konfor derecesi +9 olan bir uyku tulumu ile gidince akşam yatarken anne karnındaki bebek kaddar ufaldığımı düşünüyorum :smiley:

hava citti soğuktu hem akşam hemde sabah çadırların üstü buz tutmuştu .

DSC02462.jpg

DSC02463.jpg

DSC02465.jpg

DSC02477.jpg

DSC02479.jpg

benden de bu kadar.

DSC02517.jpg

DSC02534.jpg

DSC02535.jpg

DSC02536.jpg

izoff olarak başta bu buluşmayı sağlayan tuğsan arkadaşımıza ve antalyadan misafirimiz olarak katılan başta değerli bacanağım NURİ.OSMAN.AHMET.FARUK.GÖKSEL.DOĞAN.LOKMAN.ABDURRAHMAN .GÖKHAN.VE HALİT ABİMİZ olmak üzere katılımcı bütün dostlara sonsuz teşekkürler,

Çok güzeldi çok. :smiley:
Biz cuma kaçakları olarak önceden kaçtık malum. :smiley:
İlk akşam,5-6-7 araç başka bir yerde konakladık (bu yer için Mücahit'e ayrıca teşekkürler ;) ) Malum,saclar,kavurmalar,opersayon timi görüntüleri v.s ;D
Cumartesi sabahı,ana buluşma noktasında,diğer katılımcı dostlarla birlikte yukarı tekrar çıktık.Ve muhteşem bir hafta sonu :D

1-Ördek mucizesi ;D
2-Swat timi görüntüleri ;D
3-Tüm Toyota camiasının yeşillenmesi ;D
4-Umut'un KGB görüntüleri ;D
5-Ateş tanrısı Faruk Abi
İşte bunlar unutulmazdı. :D

Bunun dışında,gerek Antalya gerek Osmaniye ve gerekse diğer illerden gelen biçok değerli abilerimizle-dostlar ile yüz yüze sohbet muhabbet muhteşemdi :smiley:

Başta sevgli Tuğsan olmak üzere,İzmit'li dostlara ve emeği geçenlere sonsuz sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum. :smiley:

Tuğsan,o çamur geçişinin videosu yokmu yaw,o nerede ;)

Son olarak, Ciiiiihhaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn başka sefara inşallah ;D ;D ;D ;D

mustafa , bizde hersey için teşekkür ederiz

arkadaslar muhtesem bir gezi olmus kıskandım ve icim gitti bu arada ben hala yatıyorum :'(

ben bundan sonra cihan ne araba alırsa ondan alcam,tata alsa tata alırım, hatta land rover alsa bile alırım, onun peşini bırakmammm

Paylaşım için teşekkürler Tuğsan....
Planlar, hevesler, ruhun çağrıldığı yerler hep koşullarla doğru orantılı......

İş güç olmayınca bazen kılı kırk yarmak zorunda kalıyor insan.......
Ben aracımla katılmak için inan koşullarımı zorladım. Doluya koydum almadı, boşa koydum dolmadı....
Umarım kapris kelimeli söylevin beni kastetmiyordur. Zira ben bunun böyle olmadığını tahmin ediyorum....
Açıkçası çok şaşırdım okuyunca....
Üstüme almadım ama, seni tanımadığım için "belki" dedim, biraz üzüldüm açıkçası.....

Birarada olmak için, sizlerle tanışabilmek ve keyifli vakit geçirmek için iki ayağımızda yeter, öyle değil mi?
Benim için arkadaş, dost, ağabey, paylaşılan iki kadeh, ateş başı kelimeleri dönen dört tekerden, çalışan silindirlerden daha önemli....

Tekerleksiz ;D katılabilmek içinde çaba sarfettim, Ankara' dan gelebilmek için müsait yer dahi bakındım. Zira tanıdıklarımın çoğunun aracının daha sormadan dolu olduğunu öğrendim.
Bi ara otobüsle felan gelmeyi düşündüm, nasıl olsa bi şekilde çıkarım kamp alanına dedim, hatta bunu Zerrin' le felanda paylaştım. Fakat 100 kg' nin üzerinde, dizleri rahatsız kocaman bi adamın çadırlı ve iki adet uyku tulumuyla (1 tuluma sığmıyorum :D) hareketi takdir edersinki çok çok zor.
Tekirdağ yolculuğumda dostlarım beni otobüsün kapısından gene otobüsün kapısına kadar taşımasalardı herhalde biyerlerde sırt çantasıyla birlikte ters dönmüş kaplumbağa gibi kalırdım ;D .....

"beni götürebilecek var mıııı acaba aranızda... hııııı :smiley: :smiley:" gibi bişeyde tabiki ve takdir edersinki yakışmaz.... etek giyerim daha iyi, zaten etek giyiliyor bu tarzda ;D ;D ;D

Araçsız geldiğimde üstüme düşen maddi (ki çoğu kabul etmeyecek, biliyorum. Bi kere Ankara' dan böyle yolculuk yaptım, emrivaki ile ancak paylaşımda bulunabildim) ve görevsel paylaşımlar kesinlikle kaldırabileceğim katılımlardı...
Veya otobüs v.s.' de sorun olamyacktı.....

Ama, son hafta maalesef ailemizdeki iki ağır hasta sarstı maneviyatımızı ve burayı bırakamadım...

Yeniden tekrar ediyorum... Ben aranızda olabilmeyi çok isterdim ve buna engel olan sebepler yüzünden çok çok üzgünüm.... Üzüntümde çok samimiyim, çok ciddiyim...

Keyifle ve dört gözle dönüşünüzü, paylaşımlarınızı bekledim...
Bence sabrıma değdi...

Emeğinize, objektiften bakan gözünüze, deklanşöre basan parmağınıza kurban... ;D

Alp....

Selamlar.
Etkinliğe değerli zamanlarını ayırıp emek veren Tuğsan'a Ersun'a Mesut'a ve diğer arkadaşlara, katılan sevgili dostlara ve katılamayıp imrenen gönül dostlarına sonsuz teşekkürler.
Etkinlik muhteşemdi Tutku, Arkadaşlık, Off Road, Kamp, Yemek, İçmek, Heyecan, Çamur, Kar, olmayan yoktu.
Emeği geçenlere tekrar teşekkürler.
Fotoğraflar Yeğenim Atakan'ın gözünden.
kenanyama

DSC03690.jpg

DSC03689.jpg

DSC03688.jpg

DSC03687.jpg

index.jpg

HAKKETTEN ÇOK EGLENCELIYDI tugsan kardesıme çok tesekkur çok emegı geçtı bu dostlukları kaybetmıyelım en kısa zamanda yatılı olmasada gunun bırlık turlar yemekler duzenlıyelım hanımlarımızıda alırız

Sayfanın yukarısında 18 üye saydım şimdi ;D

Bitti mi yav fotolar... Herkes pazartesi telaşında, işinde gücünde tabi... Kolay gelsin, iyi haftalar... :smiley:

Bekliyoruz...!!! ;D ;D ;D

Foto çok ama yüklemek zor.

006.jpg

007.jpg

008.jpg

009.jpg

010.jpg

Erkancığım videoyu küçültmem lazım ama inan 2 gün dayandım (votka +karabiberle)ama şuan ellerimi bile zor kaldırıyorum.Resimleri bile hanım ekledi(Fırça atarak ;D)

Mustafacığım tekrar herşey için teşekkürler,özellikle son köftelere kalamadık kusura bakmayın.

Serkancım,sana diyordumya,ben cuma gecesi kötü oldum ama yığılsamda gitmeliyim diyerekden gittim.Malum herkez keserdi beni ;D(Şimdi evdekiler kesiyor :D)

Bütün katılan dostlara esas ben teşekkür ederim,sizler olmasanız bu etkinlik olmazdı,ben sadece starta bastım. 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri