2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

tugsan75' Alıntı:
Arkadaşlar Mesut abiden ve İzmit grubundan yardım istemiştim,saolsun Mesut abi hemen dönüş yaptı,bayada çalışmış,sizlerle paylaşıp fikirlerinizi alayım dedim.

Bu arada Yunus dan ses çıkmıyor! Yunus Yuvacıklıdır ve İnönü, Ercuva tarafı ona daha yakın ve Yunus hep oaralara gidelim ister....

selamlar.
:-[ :-[ :-[ yaniii

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Sogucakdan manzaralar

SDC10500.jpg

SDC10514.jpg

SDC10541.jpg

Yok Mücahit yanlış his,Antalya grubu cuma akşamı gelseydi hani belki olabilirdi ama bizim grupla gelmemiz daha doğru ;).Bu arada Yunuscum sabah Adapazarı grubundan bazı kişilerle hoş olmayan diyaloglar oldu,mecburen Adapazarı iptal oldu.Dediğim gibi maksat muhabbet heryer bizim,kuzulardaaaa ;D

tugsan75' Alıntı:
Yok Mücahit yanlış his,Antalya grubu cuma akşamı gelseydi hani belki olabilirdi ama bizim grupla gelmemiz daha doğru ;).Bu arada Yunuscum sabah Adapazarı grubundan bazı kişilerle hoş olmayan diyaloglar oldu,mecburen Adapazarı iptal oldu.Dediğim gibi maksat muhabbet heryer bizim,kuzulardaaaa ;D
Sağlık olsun ne diyelim ama bizim buralar mutlaka sende bilirsin sadece ercova inönü yaylararıyla sınırlı değil neyse bana laf söylemek düşmez
şimdi ben sizi biraz kızdırayım yazılanları tam oluyamadım ama galiba kolay yoldan gideceksiniz yok öyle ;D ;D Land Rover buluşmasınıda aynı etapta yaptık eger bizim gittiğimiz rotadan gitmesseniz dilimden kimse kurtulamaz ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32502.0

hsbasar' Alıntı:
Ergün abi hoşgeldin, Can beyde geleceğini söyledi, toplam 4 FJ40 oluyoruz bu sefer. :D

Büyük ihtimalle araçsız geleceğim Sedat'cım. Muayenem de bitmiş durumda :mad:

Yunuscum ekipde donanımsız araç çok sen yerleri ayarla donanımlı araçlarla deneriz geçtik geçtik, geçemedik geçemedik.Maksat muhabbet ;D

Arkadaşla konustum. 30 araci oraya sokarsanız zaten yayla bitecektir dedi.
yusuf bey sogacakdan bır kamp alanı belırlesenız caktırmadan tugsan duymasın..
orasi çok geniş dört ayrı yolu var.

tugsan75' Alıntı:
Yani yerimizi sağlamlaştırıp gezmekde fayda far sonra açıkıp gelir muhabbete başlarız.

Evet bencede en mantıklısı bu.
İlk olarak güzelce kamp alanını belirler,çadırlarımız atar v.s işte.
Daha sonrada,azılacaksa mis gibi azılır ;D

Bu arada yanlış link koydun galiba ;D mayıs ayında kupkuru yerlerde takılıp bunu kasım ayında o çamurda yapacağımız geziyle kıyaslamıyacağını umuyorum dostum. :D Ben fotolara baktım ama çamur veya zorlu bir yer göremedim,LR lerin geçtiği ;D

ergunucyasar' Alıntı:
Büyük ihtimalle araçsız geleceğim Sedat'cım. Muayenem de bitmiş durumda :mad:

Benimde geçen ay bitti, geziden önce yaptırmaya çalışacağım, benim ihtiyarı kullanırsın :D

cihanülker' Alıntı:
bende bende galiba aynı kaşıntı tuğsandada var hissediyorum ;D

cık cık cık ;D
Ha cumartesi sabah,ha cuma akşam ne fark eder.
Çok şey farkeder,bir gece farkeder. ;D
Yaw sadece ben değilmişim kaşınan,ayıp olmasın diye söyliyemiyordum ;D

RedlinE' Alıntı:
Arkadaşla konustum. 30 araci oraya sokarsanız zaten yayla bitecektir dedi.
yusuf bey sogacakdan bır kamp alanı belırlesenız caktırmadan tugsan duymasın..
orasi çok geniş dört ayrı yolu var.

Ben bişey demiyorum artık. 8)

hsbasar' Alıntı:
Benimde geçen ay bitti, geziden önce yaptırmaya çalışacağım, benim ihtiyarı kullanırsın :D

Benim öncelikle hidrolik direksiyon işini halletmem gerekiyor.

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
bu arada fb-gs maçı pazar akşamı 20.00 da ,tekirdağa gelecekler için bilgi

GS maçı varken hiçbiryere gitmem aga. Averaja ihtiyacımız var :D

tugsan75' Alıntı:
Bu arada yanlış link koydun galiba ;D mayıs ayında kupkuru yerlerde takılıp bunu kasım ayında o çamurda yapacağımız geziyle kıyaslamıyacağını umuyorum dostum. :D Ben fotolara baktım ama çamur veya zorlu bir yer göremedim,LR lerin geçtiği ;D

Pardon biri çamurmu dedi ;D ;D mayıs ayında buralar böyleyse ;D ;D
IMG_9558.png

IMG_9627.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri