2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,401
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

yunus bager' Alıntı:
Valla ne dersen de Mesut abi de defenderle gelirse hiç şaşırma ev sahibi olarak öndende arkadanda defender gelebilir ;D ;D ;D

;D ;D ;D
yaw Yunus bana diyosun çaktırma diye....
şimdi de sen çaktırdın........ ;D

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Felice' Alıntı:
;D ;D ;D
yaw Yunus bana diyosun çaktırma diye....
şimdi de sen çaktırdın........ ;D
Yok abi senin toyota çevren geniştir halledersin neyse birkaç foto daha koyayım bakalım kaç kişi vaz geçeçek ;D ;D ;D

DSC_0352.jpg

DSC_0304.jpg

DSC_0303.png

DSC_0273.png

mesut bey o yol dereboyu gıden yolmu bırde sogucak yaylasından orman ısletmesınınden yukarı cıkan yoldanmı devam etcez yoksa at cıflıgının ılerısındenmı

doğrudur, Mahmudiye deresinin kenarından başlar, orman iştelme binasının yanına çıkar,
soğucak altıoluk arası ise at çiftliğinin yanından giden yolla başlar

araba dallara sürtüp çizilmesinde gerisi önemli değil daha yeni pasta cila yaptırdım. :D

Benim dedigim suda dere boyundan çikarken yol ayriminda

t392syncro' Alıntı:
araba dallara sürtüp çizilmesinde gerisi önemli değil daha yeni pasta cila yaptırdım. :D

Al buyur işte,biz ormana kampa, geziye,offroada gidiyoruz,adam aracına hemde LC ye pastacila yaptırmış,çizilirmi diyor. ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Al buyur işte,biz ormana kampa, geziye,offroada gidiyoruz,adam aracına hemde LC ye pastacila yaptırmış,çizilirmi diyor. ;D ;D ;D
Ben yorum yapacaktım ama LC ler yakışıklı araçlar olduğu için herkez aynı fikirdedir diye yorum yapmadım ;D ;D ;D

Valla çıkıyor arada bir böyle sosyetik arkadaşlar,ben onları arazide güzelleştireceğim,hemde artık ömürboyu pasta cila yaptırmak zorunda kalmayacaklar. :D

tuğsan abi benim araba çadırların yanında durur senin arabayla gezeriz. çizmeyelim güzelim arabayı şimdi.

siz bide benim arabayı görseydiniz 10 gün önce her yer savaş yaraları ile doluydu ama sağolsun murat arkadaşım halletti pasta ile

Hiç böyle kaygılaırm olmadı nedense ;D

ya bu çizilmeye karşı filim kaplatıyorlarmış kaplatan varmı ?

mücahit bey yaptırmıştı gaiba arabasına bende haftaya yaptıracağım araştırma içinde gireceğim

Tahminlerimde haklıymışım hala pasta cila muhabbeti devam ediyor ;D ;D ;D

Naaayyyyırrrr nolamaz,heryerim sosyetik Toyotalarla dolmuş,pasta,cila,film,neler duyuyorum,Allahım bu bir kabus olmalı. ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri