2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,404
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

tugsan75' Alıntı:
İşte şimdi güzel fanteziler yapıyoruz ama net donanım son hafta belli olur hava durumuna göre,kuzuda çeviririz,herşeyi yaparız.Bu arada şöyle ud,cümbüş,kemençe,tulum,saz falan bir müzik aleti çalan varmı,yoksa İzmit ekibi bize bir kıyak yapıp getirebilirlermi hani belkiiii ;D ;D ;D

arkadaşlar biz oraya gelin geliyoruz bakalım ne olacak.. ;D

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

AHMET07' Alıntı:
arkadaşlar biz oraya gelin geliyoruz bakalım ne olacak.. ;D

ahmet abi gelini bizde at üstünde getirirlerdi eskiden ama şimdi VX 100 üzerinde karşılarız abi bu arada çadır işini bekliyor bütün arkadaşlar birde antalya grubundan tam katılım sağla gözünü seveyim rezil olmayalım ;)

arkadaşlar biz antalya ekibi olarak cuma gecesi yola çıkmak akşam 10 gibi güle oynaya izmitten mustafa ve altan arkadaşlrımızıla buluşup bizi oraya götürmesi konusunda düşüncelerimiz..

buarada cihan ankara bizimyolumuzu oldukca uzatacağından arkadaşlarında yorumu buyönde birde bizim gurupta oraları iyibilin bi arkadaşta bizimle beraber aracıyla yani izmitteki mustafanın bacanağı kendisi ...

AHMET07' Alıntı:
arkadaşlar biz antalya ekibi olarak cuma gecesi yola çıkmak akşam 10 gibi güle oynaya izmitten mustafa ve altan arkadaşlrımızıla buluşup bizi oraya götürmesi konusunda düşüncelerimiz..

buarada cihan ankara bizimyolumuzu oldukca uzatacağından arkadaşlarında yorumu buyönde birde bizim gurupta oraları iyibilin bi arkadaşta bizimle beraber aracıyla yani izmitteki mustafanın bacanağı kendisi ...

ohhh valla tamam dır ,o zamn şöyle yapıyoruz bende cumadan çıkıyorum , gece sizinle adapazarı otobanda buluşup size takılıyorum

cihanülker' Alıntı:
ahmet abi gelini bizde at üstünde getirirlerdi eskiden ama şimdi VX 100 üzerinde karşılarız abi bu arada çadır işini bekliyor bütün arkadaşlar birde antalya grubundan tam katılım sağla gözünü seveyim rezil olmayalım ;)

cihan antalya gurubu cok heyacanlı ve çok istekli çadır konusu ilgileniyorum hatta inşallah oraya gelirken benim araca takıp geleyim diye düşünüyorum inşallah fırsat bulur yaparım işlerden..ki yapmamlazım.

olur tabiki barborosuda zannedersem bizimle beraber gelir konuşmadım ama hep beraber geliriz diye düşünüyorum..

kesinlikle ahmet abilerle beraber geleceğim yoksa beni kabul etmezler zaten
beni araç adapazarında garaja cihan a atransfer

kacta sapancada olursunuz kı

Yanlış anlamadıysam Antalya grubu cumadan kamp bölgesinde olacak eğer öyle birşey varsa netleşsin belki cumadan gelen başkalarıda olabilir ;D

tugsan75' Alıntı:
Yanlış anlamadıysam Antalya grubu cumadan kamp bölgesinde olacak eğer öyle birşey varsa netleşsin belki cumadan gelen başkalarıda olabilir ;D

antalya ekibi olarak evet bir yanlış anlama var biz cumayı cumartesiye bağlayan gecesi akşam saat 22 çıkarsak cumartesi sabahı izmitte kahvaltı yaparız hesabı yapıyoruz aynı gün içerisinde diğer gurupları yakalarız biryerlerde diye düşündük..

ben müsaitim ,cuma günü saat 16 dan sonra eğer cumadan kamp atmak isteyen olursa ben gelirim ,farketmez 1 gece fazla yatarım :D

toyotacılar size kuzuyayla ve soğucağın tam ortasında altıoluk yaylasında bir yönlendirme yapabilirim. altıoluk yaylasında bir mekan var ve mekan sahibi (adını hatırlayamadım ama arkadaşlarda telefonuda var) tandırda kuzu tandır yapıyor. ama sadece sipariş usuluyle çalışıyor. yani mekan normalde kapalı durur. yani onu arıyorsunuz kaç tane kuzu istediğinizi söylüyorsunuz oda hazırlıyor. orada sadece kuzu var. hem yiyecek ekmeği, hem salatalık malzemeyi hemde içeceği kendiniz alıp götürmeniz gerekiyor. mekanda sadece pişmiş kuzu ve servis için masa tabak vesaire malzemeler var. geçen sormuştum 10 kg civarında pişmiş 1 kuzuyu 250 TL'ye veriyor. haberiniz olsun. eğer isterseniz telefonunu bulabiliriz.

tugsan75' Alıntı:
İzmit- Kuzuyaylada olacak abi.Sapanca gişelerden çıkınca çok hoş güzel bir yer.Zaten İzmitdeki arkadaşlar gereken desteği verecekler.Yol notu detaylı bilgilerini ayarlayınca buraya ekliyeceğim. ;D
Tuğsan bey ne oldu yavv bu sene bizim buraları kimse beğenmiyor geziyi kuzuyaylasına çevirmenize gerçekten üzüldüm he tabi orasıda izmit ama neyse beden toyota gok hayırlısı olsun

metehan41' Alıntı:
toyotacılar size kuzuyayla ve soğucağın tam ortasında altıoluk yaylasında bir yönlendirme yapabilirim. altıoluk yaylasında bir mekan var ve mekan sahibi (adını hatırlayamadım ama arkadaşlarda telefonuda var) tandırda kuzu tandır yapıyor. ama sadece sipariş usuluyle çalışıyor. yani mekan normalde kapalı durur. yani onu arıyorsunuz kaç tane kuzu istediğinizi söylüyorsunuz oda hazırlıyor. orada sadece kuzu var. hem yiyecek ekmeği, hem salatalık malzemeyi hemde içeceği kendiniz alıp götürmeniz gerekiyor. mekanda sadece pişmiş kuzu ve servis için masa tabak vesaire malzemeler var. geçen sormuştum 10 kg civarında pişmiş 1 kuzuyu 250 TL'ye veriyor. haberiniz olsun. eğer isterseniz telefonunu bulabiliriz.

metehan bey bu konuyu kesinlikle değerlendirmemiz lazımm ;D ;D gelmeden birkaç gün önce katılımcı sayısı tam olarak netleşince karar veririz çokta iyi olur gibime geliyor

eger gelecek olursa cuma akşamından bende kaşınabılırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri