2.1 TD choreke

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,114
Ynt: 2.1 TD choreke

kaptan_11' Alıntı:
tampon işi kolay.fiyat ne çıkartıyor acaba? daha önce defendere ve hılux e kendimiz yaptık çokta güzel olmuştu.hatta garaj bölümünde paylaşımınıda yapmıştım bana 200 tl gibi bir paraya malolmuştu.

Daha belli değil çizimler yok elimde cizimler olsa hemen yaptıracam. Ozaman belli olur maliyeti.

grant.jpg

Etiketler

boynuzsuz modelim fotoğrafları bende var, bir ara yüklerim.

Bu arada boynuzsuz model daha kullanışlı, diğerinde vinci kontrol etmek çok zor, halat falan karışabiliyor ve ulaşamıyorsunuz

Serkan.Ozkan' Alıntı:
boynuzsuz modelim fotoğrafları bende var, bir ara yüklerim.

Bu arada boynuzsuz model daha kullanışlı, diğerinde vinci kontrol etmek çok zor, halat falan karışabiliyor ve ulaşamıyorsunuz

Saol serkan bey resimleri bekliyorum. Boynuzlu modellerde güzel duruyo o görüntüyede eziyet çekilir:smiley:

Mustafa E' Alıntı:
Saol serkan bey resimleri bekliyorum. Boynuzlu modellerde güzel duruyo o görüntüyede eziyet çekilir:smiley:

daha bir kaç saat önce, arkadaşın aracının vinç halatını sırf bu yüzden yeniledik, düzgün saramadığımız için karışmış, zorla çözdük ama halat kullanılamaz durumdaydı. Tabi, onun da çözümü var, sentetik halat olursa, kullanımı daha rahat olur.

Mustafa E' Alıntı:
Olan resim bu başka yok.
Kaptan sen anlıyomusun bu çizim mizim işinden.
hilux e yapmıştık çok güzel oldu en azından denerim olursa takarız paylaşırız diye düşünüyorum.yanlız yapacağımız tamponun çnden ve yandan fotosu olması lazım.
hilux e yaptığım tamponu garaj bölümünde =hılux e vinç tamponu yapım aşamaları = başlığıyla paylaşmıştım isterseniz bir inceleyin.

fotoğrafların hepsi bu kadar, tabi bu iş fotoğrafla çok zor, ancak fikir verebilir. Aracın ön tamponunun sökülüp, ölçü alınması lazım, ondan sonda fotoğraflar, rehberlik yapabilir. Son fotoğraflar, vinç bağlama aparatının.

Serkan.Ozkan' Alıntı:
fotoğrafların hepsi bu kadar, tabi bu iş fotoğrafla çok zor, ancak fikir verebilir. Aracın ön tamponunun sökülüp, ölçü alınması lazım, ondan sonda fotoğraflar, rehberlik yapabilir. Son fotoğraflar, vinç bağlama aparatının.
önden görüntü olsaydı güzel olurdu ama yinede fikir veriyor.teşekkürler.

benim hıluxe yaptığım tamponun resimlerini atıyorum aynısını bu aracımada düşünüyorum.tabiki biraz daha geliştirerek.olmazmı dersiniz?

Fotoğraf-0144.jpg

Hayırlı olsun kazasız belasın güle güle kullanın.Bende günlük kullanabileceğim bir 4x4 istiyorum ama bu araçlar hakkında okuduğumuz olumsuz yorumlar geri durduruyordu ama sizin oluml yorumlarınız fikrimi değiştirebilir.Ancak yined de ilanlara baktığımız da fiyatlar insanın moralini bozuyor.

hamza33' Alıntı:
Hayırlı olsun kazasız belasın güle güle kullanın.Bende günlük kullanabileceğim bir 4x4 istiyorum ama bu araçlar hakkında okuduğumuz olumsuz yorumlar geri durduruyordu ama sizin oluml yorumlarınız fikrimi değiştirebilir.Ancak yined de ilanlara baktığımız da fiyatlar insanın moralini bozuyor.
hamza bey 2.1 td lerden bahsediyorsunuz herhalde.ben daha aracı çok kullanmadım aldığımdan beri sanayideyim birazda konu araç olunca tabir caizse kıl bir insanımdır.tamamıyla aklıma yattığında buradan yazacağım bu araçları alabilirsiniz diye.bu araç ile halen bakım tamir işim bitmedi.küçük bir sıkıntı var motorla ilgili halledersem okey i alabilecek diye düşünüyorum inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,625
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR