2.1 TD choreke

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,109
Ynt: 2.1 TD choreke

freegraf' Alıntı:
Ustanın işine
şöferin gidişine
o... ne karışmayacaksın.
ustaya teslim olmuşsun umarım iyi bir iş ortaya çıkar.kolaylılar dilerim.
mehmet bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim .

Etiketler

123456654321' Alıntı:
merakla bekliyorum.
az kaldı biraz yavaş ilerliyoruz.bugün hayırlısıyla motor toplanmaya başlandı.gömlekler ve pistonlar yerine yerleştirildi.inanın bende çok sabırsızlıkla bekliyorum.uzun zamandır hiç normal bir araca binmemiştim.aracımı bende çok özledim.

bir kaç tanede foto atayım.marş dinamosunuda komple yenisini aldım.

Fotoğraf-0563.jpg

Fotoğraf-0564.jpg

Fotoğraf-0565.jpg

Fotoğraf-0566.jpg

Fotoğraf-0567.jpg

selamlar bendede 89 modeli var aracın devamlı istanbul trafiğinde kullanmaktayım aracımı.memnunum aracımdan,eğer aklınıza takılan birşey olursa tecrübelerim dahilinde fikir vermeye çalışırım...güle güle kullanınız...

rashitpek' Alıntı:
selamlar bendede 89 modeli var aracın devamlı istanbul trafiğinde kullanmaktayım aracımı.memnunum aracımdan,eğer aklınıza takılan birşey olursa tecrübelerim dahilinde fikir vermeye çalışırım...güle güle kullanınız...
teşekkürler Raşit bey.ilerleyen günlerde mutlaka olacaktır.tecrübelerinizden yararlanmayı bende isterim.

Tekkral' Alıntı:
İyi günlerde binin insAllah. Güzel arac gibi neler yapılacak motor işlemleriniden sonra merak ettim :smiley: YÜkseltme vs. araziye uygunlastırılacak mı acaba
iyi dilekleriniz için teşekkürler.motor bitince ilk işim mt lastik takmak olacak sonrasında yükseklik kurtarırsa böyle kalacak ama yeterli gelmezse tabiikide yükselteceğim inşallah.ancak aracı isteyen çok elimden alacaklar diye korkuyorum.hayırlısı bakalım.

ben orjinal jantları ile 30x9,5x15 cooper st taktım tam turlarda rot başlarına sürtme yaşadım jantlarımı değiştirdim ve 0 ofset jant taktım sorun halloldu.Araçta yükseltme yok eğer resimlerini çekebilirsem eklerim bakarsınız nasıl durduğuna...

rashitpek' Alıntı:
ben orjinal jantları ile 30x9,5x15 cooper st taktım tam turlarda rot başlarına sürtme yaşadım jantlarımı değiştirdim ve 0 ofset jant taktım sorun halloldu.Araçta yükseltme yok eğer resimlerini çekebilirsem eklerim bakarsınız nasıl durduğuna...
resimleri atabilirseniz memnun olurum.
arkadaşlar ayrıca aracımın motoru toplanmaya başladı turboyuda elden geçirteyim dedim ancak burada tamirini yapabilecek birisini bulamadım.bana bu konuda yardım edebilecek birisi varsa memnun olurum.yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar aracımın pompa ve enjektörleride yapıldıktan sonra şu anda motor toplandı.sadece turbosunu bekliyorum.kısmetse yarın turboda geliyor.yani anlayacağınız yarın bismillah deyip hayırlısıyla marşa basacağız.ara ara fotolarını çekiyorum müsait bir zamanda onlarıda paylaşacağım sizlerle.

Allahın izniyle motorumuz toplandı.ancak yeni aldığım marş dinamosu olmadı.üç gündür marş dinamosuyla uğraşıyorum.bu akşam itibarıyla marş motorununda orjinalini buldum.biraz vakit geç oldu ama yinede motorun en azından sesini duyabilmek için marşı takıp aracı çalıştırdık.sonunda aracımın sesini duyabildim çok şükür.yarın avans ayarı ve kaln bağlantıları yapıp hayırlısıyla çıkarıyorum.

selam .az önce aracı motorcudan aldım.tabiiki henüz dağ bayır gezmeye hazır değil ancak motorun çalışması çok güzel.elektrik işlerini halletmek için pazartesi günü elektrikçiye gideceğim.yarında sakin kafayla biraz daha foto paylaşabilirim herhalde.araç hakkındaki ilk düşüncem inşallah çok iyi olacak.yolda gidişi kalkışlardaki toparlaması bundan önceki aracım olan nissan terrano 2.7 tdı den çok daha iyi olduğunu çok büyük rahatlıkla söyleyebilirim.en azından nissanı bilenler kıyaslama yapabilir.şimdilik bu kadar herkeze iyi akşamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR