2.1 TD choreke

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,109
Ynt: 2.1 TD choreke

kışçılığı çok kötü.hiç tutunmuyor.

Konuyu yer yer atlayarak ta olsa baştan sona okudum. Güzel çalışma olmuş, emek harcanmış. MT'ler yerine kışlık lastik takın kışın tutunmama sorunu da çözülür. Ben bu güne kadar hiç MT takmadım, pek off roadla çamurla vs alakam da yok ama aralık ayının ortasında yayla gezintisi yapmışlığım var. Açıkçası yazlık lastik hamurunun kışın hava soğudu mu iş yapacağına inanmıyorum. Ha araç 2 ton olunca durum değişiyordur belki onu bilemem.

Etiketler

hamza33' Alıntı:
Raşit bey aradığım ürün burda ancak sanırım takım olarak satıldığı için fiyatta sizin söylediğiniz 70 euro sınırını aşıyor tek olana da rastlayamadım.

http://www.ebay.de/itm/Original-Skoda-Fabia-6Y-Alufelgen-Sommerreifen-195-50-r15-82V-Sommerrader-/360531803469?pt=Auto_Komplettr%C3%A4der&hash=item53f15ebd4d#ht_8630wt_1009

bunlar 4 adet lastik ve jant olarak satılıyor, ayrıca Türkiye'ye nakliye gözükmüyor.

bu tür ürünlerde 75 Euro üzerindeyse %20 vergi ödersiniz

sakyuz' Alıntı:
kışçılığı çok kötü.hiç tutunmuyor.

Konuyu yer yer atlayarak ta olsa baştan sona okudum. Güzel çalışma olmuş, emek harcanmış. MT'ler yerine kışlık lastik takın kışın tutunmama sorunu da çözülür. Ben bu güne kadar hiç MT takmadım, pek off roadla çamurla vs alakam da yok ama aralık ayının ortasında yayla gezintisi yapmışlığım var. Açıkçası yazlık lastik hamurunun kışın hava soğudu mu iş yapacağına inanmıyorum. Ha araç 2 ton olunca durum değişiyordur belki onu bilemem.
öncelikle hoş geldiniz.
tabiikide kışın kar tipi lastiğin performansı tartışılmaz.bizim derdimiz aynı şartlarda yol alan araçların birbirine olan üstünlüklerini bilgilerimizi paylaşarak öğrenmek.her aracın eksi ve artı özellikleri var, amacımız sadece bunları öğrenebilmek.yoksa

hamza33' Alıntı:
Raşit bey aradığım ürün burda ancak sanırım takım olarak satıldığı için fiyatta sizin söylediğiniz 70 euro sınırını aşıyor tek olana da rastlayamadım.

http://www.ebay.de/itm/Original-Skoda-Fabia-6Y-Alufelgen-Sommerreifen-195-50-r15-82V-Sommerrader-/360531803469?pt=Auto_Komplettr%C3%A4der&hash=item53f15ebd4d#ht_8630wt_1009

arkadaşında dediği gibi türkiyeye kargosu yok ve 4 jant lastik zaten olsada kargosu kendi fiyatına yakın olacaktır ve gümrüğü zahmetli iş hiç uğraşmayın bence tek bulabilirseniz ve kargosuda uygun olursa 75 euroyuda geçmezse bence öyle düşünün jant işini dediğim gibi bende beklemedeyim bu konuda...

Yurt dışında tanıdık birileri vaesa eğer onlara aldırıp tırla türkiyeye göndertebilirsiniz bu sayede kargosu çok ucuza gelir.

serkan bey bir sorum daha olacak.aracınızın kronik hale gelmiş bir arızasına rastladınızmı?yada sizi sıkıntıya düşüren bir sorunu varmı?ben aracı yeni aldığım için şu anda sıkıntı yok.siz daha tecrübeli olduğunuz için sizden öğrenirsek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

benim araç 2.5 benzinli, üzerindeki motor pontiac motoru diye biliyorum, fındık motor diye tabir edilenlerden.
aldığımdan bu yana, manifolt contası, debriyaj üst merkez, oksijen sensörleri ve radyatör kapağında ufak bir delik tamir edildi. 150.000 km'de olan bir araç da rutin bakımlar. Motorda ufacık bir yağ veya su eksiltme yok.
Herhangi bir kronik sorunla karşılaşmadım.
Tek sorunum, difransiyel kilidi olmaması. Üzerinde Chrysler 8.25 difransiyel var, Türkiye'de bu difransiyele göre kilit bulmak zor ama Amerika'da çeşitli markalar da var.

selam herkese .aracımın motor bu gün itibarıyla ayara girmiş durumda.şu anda gayet memnunum.çekişi toparlaması sabah çalışması gayet düzgün oldu.
gece birileri ön sinyal camını kırmış bana cam lazım nerden alabilirim bilgisi olan varmı acaba?

selam bu arada aracın hayrlı olsun umarım memnun kalmışsındır bende choreke 31 d var bende kendi aracımın yorumlarına alırken baktıgımda gercekten korktum ve ne olursa olsun alıcam dedim ve aldım ve 8 aydır bende şu anakadar bana bi sorun cıkartmadı ve serviside araban cok diri ve iyi yorumları yepıyo bana ama görünen o ki bu araclar halkın gözünde sorunlu olarak görünüyolar ama bana kalırsa bu paralara alına bilicek en lükxs arazi arcları

engin1980' Alıntı:
selam bu arada aracın hayrlı olsun umarım memnun kalmışsındır bende choreke 31 d var bende kendi aracımın yorumlarına alırken baktıgımda gercekten korktum ve ne olursa olsun alıcam dedim ve aldım ve 8 aydır bende şu anakadar bana bi sorun cıkartmadı ve serviside araban cok diri ve iyi yorumları yepıyo bana ama görünen o ki bu araclar halkın gözünde sorunlu olarak görünüyolar ama bana kalırsa bu paralara alına bilicek en lükxs arazi arcları

bende 3.1 td kullanıcısıyım 2 senedir kullanıyorum bi sorun yok gayette memnunum alt takımları değişecem rotil denge kol burcu vs. bu ara mazot pompası damlatıyor onuda sordum 300 400 tl tamiri tutuyor 2000 model aracım o fiyatlara alınacak en güzel arazi değil en güzel ve özellikli araç

dizel bir aracın bakımlı olduğu sürece sorun çıkartacağını zennetmiyorum.bu güne kadarda bu aracı alana kadar dizellerden bir sıkıntı yaşamadım.bu araç beni biraz yordu ancak bu aracın suçu yok bana gelene kadar kullananlar resmen affınıza sığınarak söylüyorum bu araca eşşek gibi binmişler.zorlu bir iki ay geçirdim.az bir takıntım kaldı onlarıda hayırlısıyla yarın halledeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR