1998 Land Cruiser FJ80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 462
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,224
Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

CivanBaşkan' Alıntı:
Değerli arkadaşlar.Mercedes-G /Jeep XJ ve Toyota VX 80 arasında kaç aydır gidip gidip geliyorum.Gidip gidip geliyorum.Nezamana kadar sürecek bu işkence onuda bilmiyorum.Vallahi dişlilerden birkaçını sıyırmaktan korkuyorum inanın.Sevgiler b Civan.Yusufeli Avcilar Der Başk.

Civanbaşkan al bir vx 80 ,birde cabelastan meşe desenli yağmur çamur geçirmez koltuk kılıfı bak keyfine derim ben..

Etiketler

Yapmayın sy assuva.Hadi XJ neysede G-serisini nasıl yabana atarsınız anlamıyorum doğrusu.sevgiler b Civan

Bir resim de ben ekleyeyim. Hem Güney Kutbunda hem de Çölde yaşamayı beceren tek canlı var. Land Cruiser'lı insan. Diğerleri birinde yaşar ötekinde ölür ;D

lcr_03_icel_gal_1024x768_09 (Large).jpg

Değerli arkadaşlar VX80 ile VX100 lerin arasında barız farklar nedir.100 ler biraz daha hantal vede ağirmıdır yoksa arazi performanslarıda nasıldırdır 80 lere göre kullanışlari sizce nasıl.80 ler daha hafif ve daha serimi arazi ve asfaltta tavsiye niteliğinde.sevgiler

vx 80: 4.5 Litre/6 silindir/215 Hp
vx 100: 4.7 Litre /8 silindir/235 Hp

Bu durumda boyutlarda ve kiloda herhangi bir belirgin fark olmadığı için, Vx 100 performans+konfor+donanım olarak daha iyidir.Fakat,genel olarak arazi araçlarında ne kadar az,hatta hiç elektronik donanım olmazsa tercih sebebidir.Tabikide bu aracı nerede kullanacağınıza bağlı.Bizim gezilerimiz gibi kullanacaksanız,VX80.Bu VX 100 oralara giremez,arazide başarısız demek değildir.Sadece elektrik donanımı fazla.Günümüz koşullarında fiyat ve vergiden dolayı vx100 ler daha pahalı kalıyor.

Bir ara Bauhaus'ta (Bahçe bölümünde) Teak saplı Kürekler vardı. Ama epeydir görmedim.

Slm,abi kürekde www.Yaparlar.com 1 numara,daha doğrusu inşaat malzemelerinde,adamlar normalde perakende vermiyorlar ama ben off-road la ilgilenen herkeze bildireceğim dedim,onlarda toptan muamelesi yaparız ozaman dediler.Amerikan tutma saplı (D şeklinde)olanı ve ucu sivri benim model.İnternet sitesine girin,hertürlü kürek şekli ve sap mevcut.İstediğiniz kombinasyonu 5 dk da yapıp veriyorlar.Parası zaten acayip komik. 15 TL sıydı geçen sene.Bauhaus dakiler 60/70 diye biliyorum.

Bende bir tane katlanır kürek var ama her zaman pratik olmuyor. Heytem alırken 2 tane alır mısın?

Bu arada cevap geldi. Senin aracın arka aksının kodunu istiyor. Full-Float/Semi Float. çok farkılı diff tipleri var dedi.

eger toplu alım yapılırsa kurek için bende listeye girmek isterim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR