1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suzuki 96 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,126
Ynt: 1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu

Özkan merhaba, yaptığın tüm modifikasyonlar çok güzel olmuş,hem senin hem ustanın ellerine sağlık, japon oto işinde de başarılar dilerim, artık bir suziki alma vakti geldi demektir ;), selamlar...

Savaş BOYRAZ

Etiketler

savaş bey teşekkür ederim sizin sayenizde bu siteden haberim oldu ve üye oldum bu rada suzuki alırken haber verirseniz sevinirim size yardımcı olurum

sayın gezenbilir üyeleri araca yükseltme,ses modifikasyonu derken sıra geldi hava filtresine snorkel yapmaya ve bugun itibari ilede başlamış oldu.saolsun taner kardeşim bana bu konuda yardımcı oldu ve snorkeli yapmaya karar verdi size bugun yapılan aşamaların resimlerini gönderiyorum
burada snorkelin kaportaya gelecek kısmını imal ettik
S3010011.jpg

S3010012.jpg

S3010013.jpg

S3010015.jpg

burda ise snorkel borusunu görüsüyosunuz
S3010014.jpg

bu yapılanlar ilk aşama yarın geri kalan kısmını da sizlerle paylaşamcagım

sevgili gezenbilir üyeleri rahatsızlığımdan dolayı aracımla pek fazla uğraşamadım ve sizlerle diğer yapılan işleri paylaşamadım yaklaşık on gündür gribal enfeksiyonla boğuşmak zorunda kaldım ve daha yeni kendime geldimeye başladım bundan sonra kaldığım yerden devam edeceğim saygılarımla

Özkan geçmiş olsun, hoşgeldin.
yeni resimleri bekliyoruz...

Özkan , özelden mesaj gönderemiyorum, o nedenle buradan yazıyorum.
O aracı vitarayı almadım , ama şimdi bir tane Hyundai galloper var , ona bakıyorum.
Senin galloper hakkında bilgin var mı?

savaş bey size söylediğim gibi pek içim ısınmadı ama yinede siz bilirsiniz aracı alacak olan sizsiniz sonuçta

Çok saol Özkan, ben şimdilik bakıyorum zaten henüz karar veremedim, aslında aklımda vitara var , ama aradığım gibisini buralarda bulamadım, seninde aklında olsun sizin oralarda rastlarsan haber ver çok makbule geçer.
Yeni fotolar yok mu? Son halini merak ediyorum,selamlar...

Merhaba Özkan,
senin aracında şimdiye dek yaptığın değişiklikleri listeleyebilirmisin, ayrıca sonuna da toplam maliyet hakkında kabaca bir bilgi yazarsan sevinirim.

savaş bey arac tamamen bittikten sonra size bütün yapılanları sırayla yazar maliyeti ile birlikte iletirim

Özkan yaptığın işlemleri takdir ediyorum.
Yanılmıyorsam ki benim aracımda hava filitresi aracın sol tarafında (1,6 JLX 2001)
Sizin uyguladığınız bölge aracın sağ tarafı bir yanlışlık yoktur umarım.
[attachment=1]

P1080846.jpg

levent bey bi yanlışlık yok benim hava filtresi aracın sağında maalesef bede sağ tarafa yaptırdım şuan bitmiş durumda ama kaportacımın işi olduğu için pazartesiye kaldı

JLX olarak bilinen 1. kasa vitaraların G16B kodlu tüm japon ve ispanyol tüm modellerinde hava filtresi motorun ön sol kısmında yeralırken , aynı kasanın 2,0 litre hacimli V6 motorlorunda hava filtresi sağ tarafta amortisör kule gergilerinin biraz onunde yer alır.Yöndeki değeişikliğin sebebi motor hacminden kaynaklı tasarımdır.

çağlar bey size katılıyorum ayrıca benim aracım irlanda yapımı ve sadece amerika için üretilen bi arac ve sadece türkiyede beş tanbe var ve bi taneside bende ve maalesef diyorum parşasıda kolay bulunmuyo ben ön fern disklerini racı aldığımdan beri arıyorum ve bulamadım bi türlü

Özkan alacağın olsun, hem parçasını zor buluyorum diyorsun, hem de arabayı sana satayım diyorsun...

Peki... nasıl olsa geliriz yüz yüze...

evet gezenbilir üyeleri kaldığımdan yerden hava filtresinin resimlerini sizlerle paylaşıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR