Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha sonra snorkele hava girişi vermek için sağ çamurlukta delik açmaya başladık,delik açma işlemi bittikten sonra dışarı çıkaracağımız hortumu açılan delik kesmesin diye etrafına fitil geçirdik
bu işlemde bittikten sonra snorkeli sabitlemek için sol kapı çıtasına 2 adet su borusu keleğçesi monte ettik tabi kelepçeler snorkelin boyasına zarar vermemesi için hortum içine aldık ve monte ettik
sırada en büyük işlem var tampon vinci aldıysam onunlada oynayacam ondan sonrada çok arayıpta en sonunda bulduğum toyo open country 265 75 16 ebatlarındaki lastikleri alacam
savaş bey bitirim aracı siz ondan sonra görün benim canavarı ben onu baştan yaratacam sinopta tek olacak cadden geçtimi millet şöyle bi kafasını çevirip bakacak bu ne diye zaten tesisatı koymuştum önceden
265 /75/16 ebatı sanırım ilk defa sizde denenecek ve satandart 3'' yükseltme ile çamurluk hareketlerini ve ayna mahruti değişmeksişzin çevirim için yeterli gelecekmi ben de merak ediyorum dpğrusu (ön ve arka diferansiyel şaft açısı, el fren tertibatı ve telleri ile arka fren hidrolik hortumunun ve gerilme kontrollerini yapmayı ve gerilme varsa önlem almayı ihmal etmeyin.Çünkü sadece lastik ile 4cm den fazla yükseltmiş oluyorsunuz + bildiğim kadarı ile 3'' de kit ile , oda toplamda 5-6'' i buluyor,bu da standart modifiye limitlerinin üzerindedir diye düşünüyorum ki daha profesyonel parçalara ihtiyaç duyarsınızarazi kullanımında)
çağlar bey ben aracımı 5,5cm yükselttim bu yüzden çamurlukta sorun çıkmayacak ama belki lastikler şasiye deyme yapabilir ve bunu da lastiklere flanş koyarak çözeceğim
sayın gezenbilir üyeleri biliyorum merakla araca takmayı düşündüğüm lastikleri ve aracın resimlerini bekliyosunuz evet lastikler bugun geldi ve hemen aracın altına taktık sizi şimdi resimlerle başbaşa bırakıyorum saygılar