1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suzuki 96 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,121

Etiketler
Ynt: 1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu

16032009067.jpg

16032009068.jpg

daha sonra snorkele hava girişi vermek için sağ çamurlukta delik açmaya başladık,delik açma işlemi bittikten sonra dışarı çıkaracağımız hortumu açılan delik kesmesin diye etrafına fitil geçirdik
16032009069.jpg

16032009070.jpg

16032009071.jpg

bu işlemde bittikten sonra snorkeli sabitlemek için sol kapı çıtasına 2 adet su borusu keleğçesi monte ettik tabi kelepçeler snorkelin boyasına zarar vermemesi için hortum içine aldık ve monte ettik
16032009072.jpg

16032009073.jpg

evet arkadaşlar bütün işlemler bittikten sonra nihayet snorkel yerine monte edilmiş oldu
16032009075.jpg

monte işlemide bittikten sonra en son işlem olarak daysonla boluk kalmayacak şekilde etrafını iyicene kapattık

Özkan merhaba,
çok güzel görünüyor, hem senin , hem ustanın ellerine sağlık, güle güle kullan, bol çamurlar...

şunu söylim araç çok rahatladı çekişi bile değişti diyebilirim

sırada en büyük işlem var tampon vinci aldıysam onunlada oynayacam ondan sonrada çok arayıpta en sonunda bulduğum toyo open country 265 75 16 ebatlarındaki lastikleri alacam

Hah şimdi oldu, bunlarıda yaptın mı, ayrı bir güzel olacak desene...

savaş bey bitirim aracı siz ondan sonra görün benim canavarı ben onu baştan yaratacam sinopta tek olacak cadden geçtimi millet şöyle bi kafasını çevirip bakacak bu ne diye zaten tesisatı koymuştum önceden

sayın gezenbilir üyeleri 20,03,2009 cuma itibariyle yeni lastiklerimi almış bulunuyorum lastikler elime ulaşınca araca takıp resimlerini sizlerle paylaşcam lastikler brestone mt 673 265*75*16 ebatlarında saygılar

265 /75/16 ebatı sanırım ilk defa sizde denenecek ve satandart 3'' yükseltme ile çamurluk hareketlerini ve ayna mahruti değişmeksişzin çevirim için yeterli gelecekmi ben de merak ediyorum dpğrusu (ön ve arka diferansiyel şaft açısı, el fren tertibatı ve telleri ile arka fren hidrolik hortumunun ve gerilme kontrollerini yapmayı ve gerilme varsa önlem almayı ihmal etmeyin.Çünkü sadece lastik ile 4cm den fazla yükseltmiş oluyorsunuz + bildiğim kadarı ile 3'' de kit ile , oda toplamda 5-6'' i buluyor,bu da standart modifiye limitlerinin üzerindedir diye düşünüyorum ki daha profesyonel parçalara ihtiyaç duyarsınızarazi kullanımında)

çağlar bey ben aracımı 5,5cm yükselttim bu yüzden çamurlukta sorun çıkmayacak ama belki lastikler şasiye deyme yapabilir ve bunu da lastiklere flanş koyarak çözeceğim

sayın gezenbilir üyeleri biliyorum merakla araca takmayı düşündüğüm lastikleri ve aracın resimlerini bekliyosunuz evet lastikler bugun geldi ve hemen aracın altına taktık sizi şimdi resimlerle başbaşa bırakıyorum saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR