1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suzuki 96 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,126
Ynt: 1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu

Yalnız benim dikkatimi çeken birşey şafta flanş koymanıza gerek yoktu gibi birşeyler hatırlıyorum sanırım kit takıldığı takdirde şafta flanş taılıyodu gibi hatırlıyorum tabi hakan abi daha iyi bilir.Bu arada eline sağlık çok güzel gözüküyor.

Etiketler

evet arkadaşlar kaldığımız yerden resimlere devam bu seferki modifikasyon işlemini aracın içinde gerçekleştirdik umarım beğenirsiniz
önce jvc marka dvd çalarımızı monteledik
S3010005.jpg

daha sonra sağ spl kapı pandizotlarını ve mit basları yerlerine yerleştirdik
S3010004.jpg

S3010006.jpg

kapıların işlemi bittikten sonra bagaş pandizotlarının monte işlemine sora geldi
S3010002.jpg

S3010003.jpg

en son işelem olarak mono bas anfsi ve mitbasların anfisinin montajı yapıldı
S3010001.jpg

en son olarak kablolar çekildi bu işlem biraz karmaşık olduğu için resimlerini çekmek mümkün olmadı onun yerine arka pandizotların üstten görüşünü çektik
S3010008.jpg

S3010007.jpg

bütün montaj işlemi bittikten sonra sıra ses ayarı yapmaya geldi ses ayarı yaparken aracın aküsünün yetmediğini farkettik ve tesisata ek bir güç kaynagı olan kapatisör ekledik
S3010009.jpg

USTANIN ELLERİNE SAĞLIK ARAÇ İYİ DURMUŞ. MALİYET İ NE OLDU BİLDİRİSEN SEVİNİRİM. İYİ OFFROADLAR

tolga kardeşim ses tesisatının maliyeti dvd pleyır dahil 4000 tl yı buldu ama kople maliyeti soruyosan daha bir maliyet tablosu çıkarmadık çünkü aracta yapılacak işlemler daha bitmedi yarın karter korumasının imalatına başlayacaz ondan sonrada vinc alıp tampon demirinin imalatına başlayacam sanırım bir dahaki haftaya hepsi anca bieter ve ozaman sana komple maliyeti söyleyebilirim eger bir isteğin olursa özelden mesaj at saygılar

Kardeşim patlatmışın tesisatı valla süper olmuş senin araca benim arabada krom jantlardan koydukmu yalnız camlarıda unutma. Güzel of road arabası olucak.

jantların güzelmiş hangi marka jant kullanıyosun.benim arabamdaki jantlar kormetalin jantları

Bu jantları yurtdışından fuardan almış aldığımyer garipbi markası var hatılamıyorum

site üyelerine öncelikle şunu söylemek istiyorum aracıma uygulamış olduğum malzemeler tamamen el yapımı ve tornada işlem görmüştür hiç bir şekilde herhangi bi yerden satın alınmamıştır tamamen el emeği harcanmıştır.birde yaklaşık bir ay içerisinde japon oto yedek parça dükkanı açıyorum bu malzemelere sahip olmak isteyen arkadaşlara her şekilde yardımcı olurum bazı konularda benimde faydam olmasını isterim konuyu inceleyen arkadaşlar beni bu numaradan arayabilirler
özkan çetin
cep:0542 4510857
iş :0368 271 53 00

mrb arkadaşlar hakan hocamın vermiş olduğu karter korumasını yapmak için önce 1m*1m ve 2m kalınlığında galvanizli saç aldım resmi aşagıda
20022009048.jpg

daha sonra doğru torna ustası barış kardeşimin dükkanına burdada gördüğünüz gibi markalama işlemi yapılıyo
S3010001-1.jpg

markalama işlemide bittikten sonra sıra karterin şekli ortaya çıkmış durumda ve kesme işlemini yapmaya başladık
S3010002-1.jpg

S3010003-1.jpg

kesme işlemi bittikten sonra karter korumamız ortaya çıkmış oldu
S3010004-1.jpg

en son olarak vida deliklerini deldik ve işlem bitmiş oldu
S3010005-1.jpg

S3010006-1.jpg

daha sonra ortaya çıkan karter korumasını alarak doğru sanayiye araca monte etmeye
S3010008-1.jpg

S3010009-1.jpg

buda ekstra olarak görünüş
S3010010.jpg

umarım beğenmişsinizdir yorumlarınzı bekliyoruz

Özkan Bey merhaba,
1*1* 2mm galvanizli saç yaklaşık ne kadar ağırlıkta, ne fiyatta(sadece saç levha fiyatı) aldınız?
galvanizli saç, aliminyum(8mm), paslanmaz çelik(3mm) arasında fiyat ve dayanıklılık açısından tercih nedeniniz nedir?
bende 2005 G.Vitara 1,6 kısa şasi aracıma karterden arazi şanzımanına kadar bir koruma düşünüyorum henüz malzemeye karar veremedim.
Teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR