1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acemi_myca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 146
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,453
Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8

Hakan Bey , ilgilenirseniz konuşuruz ....
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12971.msg89313#msg89313

Etiketler

arslan, benim mailim hakan@zenon-tr.com. jantlarla ilgilenirim. fiyat bildirebilirsen sevinirim. telefonum da 0532 3145593.

Hayırlı olsun şimdiden. Kilit gelince maliyet (kargo+gümrük) paylaşabilirseniz en azından referans olur bizlere.
Kilit ön için mi?

kilit başlıklı konuda bu konuda muhabbet var http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15018.0
arkaya ısmarladım.

Bildiğim kadarı ile hiç bir fark yok. Yani bir genelleme ile 93 - 98 arası modellerde ortanın kilitlendiğini söyleyebiliriz.

Benim bildiğim kadarı ile normalde 40 / 60 ön / arka , low da 50/50 93-95 model zj.

slm 94 model grand cherokeem var radyosu şifre istiyor nasıl cözebilirim?

arkadaşlar benim jeep anormal çalısıyor anlamıyorum
ilk çalıstırma esnasında patlama oluyor arada ve hava filitresının ustundekı plastıgı kırıyor bende japonla yapıstırıyorum :smiley:
rolantıde çalısırken hor hor dıye ses çıkartıyor göstergedeki aku ibresi düşük gösterıyor gaza basınca yukselıyor dıreksıyonum bazen cok sertleşıyor ve jeep stop ediyor ( en önemlisi geçengün oldu seyir halındeyken patlama olustu ve jeep stop etti fren tutmadı ne yapacagımı anlamadım alllahtan şehir içindeydım kendılıgınden yavasladı sonra tekrar çalıştırdım evin önune park ettim uzun yola çıkmaya cesaret edemıyorum suratliyken aynı şeyler olursa uçurumdan aşagı giderim) geçen hafta sonu 1800 km yol yaptım 89 model renaultla jeeple yola cıkmaya korkuyorum sorun çok bana yardımcı olursanız sevinirim

aracınız eski sistem (sıralı olmayan) lpg li sanırım? öyle ise yaşadığınız sorunları işin ehli bir lpg montaj bakım servisinde sistemi komple kontrol ettirerek çozebilirsiniz.Birde hava filtre kutusunun uzerine basınc altında acılıp kapanan yaylı bir kapak takıyorlardı patlamasın diye.

Selam Acemi_Myca,

Eski arabam Opel Frontera'da düz sistem lpg vardı. Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Bujileri değiştirdim vs. fayda etmedi.

Götürdüğüm bir servis, mutlaka sıralı sistem taktırmam gerektiğini söyledi. Bir diğeri sadece lpg beynini değiştirip daha büyük beyin takmamın sorunu çözeceğini söyledi.

Motordan-mekanikten çok anlamam ama, lpg'nin havayı sevmediğini söylüyorlar. Sanırım karbüratörün borusu olması lazım, havanın geçtiği boru. Oraya bildiğimiz elektrik bantı yapıştırıyorlar ve borunun yarısını kapatıyorlar. Böylece lpg daha verimli çalışıyormuş.

Umarım anlatabilmişimdir, dediğim gibi bu konuları çok bildiğim söylenemez, sadece gördüğüm anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım :smiley:

PAYLASIM İÇİN TŞK EDERİM EN KISA ZAMANDA LPG SATICISINA UGRAYIP SIZIN ANLATTIKLARINIZI DİLE GETİRECEYİM İNŞALLAH PATLAMALAR SONA ERER

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR