1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 260,048

Etiketler
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

Tavan lambası, dikiz aynası, ve co-pilot lambası tamam.

IMG_0956.jpg

IMG_0957.jpg

IMG_0958.jpg

IMG_0960.jpg

IMG_0961.jpg

Kapı döşemeleri takılıyor, detayları sipariş ettik bitiriyoruz. Kilometre saati 30.000 km'deydi onu da sıfırlatıyoruz. (Motoru birsürü parçasını değiştirdikten sonra ayıp olurdu artık :smiley:)
Kapılar artık ağırlaştı ve tok bir sesle kapanıyor. (İlk zamanki hallerini hatırlıyorum şimdi şaşırıyorum)

[attachment=1][attachment=2]

IMG_0962.jpg

IMG_0963.jpg

Hasan bey tebrikler.Cok guzel bir arac cikmis ortaya.Tabi ustalari da kutlamak gerekir ama siz de tum revizyonlari olmasi gerektigi gibi orjinal parcalar ile yapmissiniz.
Aslinda belli yasin ustundeki araclara karsi genelde olumsuz onyargim olmasina ragmen beni bile heveslendirdi bu cabaniz...
Araciniz bittiginde keyifle kullanmaniz dilegiyle...

atlvlk' Alıntı:
Hasan bey tebrikler.Cok guzel bir arac cikmis ortaya.Tabi ustalari da kutlamak gerekir ama siz de tum revizyonlari olmasi gerektigi gibi orjinal parcalar ile yapmissiniz.
Aslinda belli yasin ustundeki araclara karsi genelde olumsuz onyargim olmasina ragmen beni bile heveslendirdi bu cabaniz...
Araciniz bittiginde keyifle kullanmaniz dilegiyle...

Çok teşekkür ederim. Koltuk revizyonu hariç herşeyi orijinal parçalarla değiştirildi. Defender'a çok özendik, bu çalışmanın sizi heveslendirdiğine sevindim. Ne zaman park edilmiş bir Defender görsem bir süre bakmadan geçemezdim. Artık kendi aracıma bakabileceğim.

Hasan bey tebrik ederim. Çok zaman, çok para ve en en önemlisi çok emek harcamışssınız aracınıza ama değmiş. Belki toplarken bıktınız, lanet okudunuz zaman zaman ama sanırım aracı aktif olarak kullandığınızda sadece sırıtarak ineceksiniz. Garaj kısmındaki bazı başlıklarda sadece aracın standart hali ve yapıldıktan sonraki arazideki fotoğrafları gösteriliyor. Sizse en ince detayına kadar garaj belgeseli yapmışssınız. Gerçekten çok beğendim, en azından sabahın 5'inde 29 forum sayfasını tek tek okuyacak kadar çok beğendim:smiley: Kazasız belasız kullanın inşallah.

TDV6' Alıntı:
Hasan bey tebrik ederim. Çok zaman, çok para ve en en önemlisi çok emek harcamışssınız aracınıza ama değmiş. Belki toplarken bıktınız, lanet okudunuz zaman zaman ama sanırım aracı aktif olarak kullandığınızda sadece sırıtarak ineceksiniz. Garaj kısmındaki bazı başlıklarda sadece aracın standart hali ve yapıldıktan sonraki arazideki fotoğrafları gösteriliyor. Sizse en ince detayına kadar garaj belgeseli yapmışssınız. Gerçekten çok beğendim, en azından sabahın 5'inde 29 forum sayfasını tek tek okuyacak kadar çok beğendim:smiley: Kazasız belasız kullanın inşallah.

Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok emek ve para gitti ama yola çıktığımda hepsini unutacağıma eminim.
Sayfa sayfa okuduğunuza göre çok ilgili birisiniz. Avatar fotoğrafından da yarışçı ya da yarışlara çok meraklı olduğunuzu görüyorum. (Bu süper :smiley: ) Bende bir süre yarıştım (en güzel yıllarımdan biridir) ama şimdi off-road gezilerine katılmak daha güzel görünüyor gözüme. (Yaştan sanırım)
Aracı artık hemen bitiriyoruz. Çünkü bir an önce tescil alacağız, sonra TUV'e gideceğiz. Yapmayı düşündüğüm hala birçok şey var ama onları aracı yürütürken yapacağım. (Artık kullanmayı çok istiyorum) Diğer aşamaları da ayrıntılı fotoğraflamayı düşünüyorum.
Gezilerde görüşmek üzere.
Bol kupalı günler ;D

ilk sayfadan beri roman okur gibi bütün sayfaları zevkle okudum..kolum uyuşmuş , gözlerimde ağrımaya başladı ama buna değdi. bu kadar saatten sonra bende bişiiyler yazma hakkını buldum kendimde ;D umarım herkes aracına dilediği restorasyonu yaptırma fırsatı bulur. İyi ustalara denk gelmeniz veya tanımanız en büyük şansınız olmuş..kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..

emmy' Alıntı:
ilk sayfadan beri roman okur gibi bütün sayfaları zevkle okudum..kolum uyuşmuş , gözlerimde ağrımaya başladı ama buna değdi. bu kadar saatten sonra bende bişiiyler yazma hakkını buldum kendimde ;D umarım herkes aracına dilediği restorasyonu yaptırma fırsatı bulur. İyi ustalara denk gelmeniz veya tanımanız en büyük şansınız olmuş..kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..

Çok teşekkür ederim.
Aynı dileklerle.

hasan abi ne zaman marşa basıp yollara çıkıyorsun öldük artık :smiley:

bu arada bi yarışmaya katıldım duyurulur linke tıklayıp destek verirseniz sevinirim
http://www.deney7.com/aday/tarik-yilmaz

buda gezenbilirde açtığım konunun linki
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40450.msg415413#msg415413

bende 29 sayfayı tek tek az once okudum yaklaşık 3 saattir başka hiçbişey yapmadım. yerimden dahi kalkmadım. film izler gibiydi benim için. ve iyiki daha önce denk gelmemişim bu konuya dedim kendi kendime. belgesel izler gibi oldu benim için.
arazi araçlarını daha sonrada defender i sevmek bu olsa gerek. 3-4 ay beklemeden klimali hidrolik direksiyonlu turbo motorlu camları otomatik, deri koltuklu, vs. vs özellikleri olan bir arazi aracına hemde daha ucuza alabileceğiniz bir araca ilk gün hemen binip gidebileceğiniz ancak binlerce insanın birebir aynısını kullandığı bir araca sahip olmak yerine bunları yapmak cidden büyük bir tutku. tebrik ederim hasan bey. Ayrıca işallah bi gün sizi tekrar off road parkurlarında görmek dilerim. bikaç yılla kaçırmışım sizin yarıştığınız yılları. bende 2006 dan beri otomobil sporlarıyla ilgiliyim.
iyi günler dilerim. saygılarımla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR