1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,206
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

aco' Alıntı:
Uzun zamandır Kayserideki Land'ları takip ediyorum özel harekattan çıkma bu araçlar sizce alınırmı yada adam edilirmi fiaytları oldukça makul.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Alınır da, adam da edilir. Ne kadar adam etmek istediğiniz ve ne kadar sabır ve bütçeye sahip olduğunuz önemli.
Yavuz (Dicovery-V8) 2 tane aldı, bir tanesi tam bir canavar olacak ve eşi benzeri olmayacak. Diğerini azcık toparlayarak o hali ile kullanıyor.

Etiketler

Çok teşekkür ederim Ekimde Kayseriye gitmeyi düşünüyorum inşallah hepsi satılmadan yetişmeye çalışacağım.

aco' Alıntı:
Çok teşekkür ederim Ekimde Kayseriye gitmeyi düşünüyorum inşallah hepsi satılmadan yetişmeye çalışacağım.

Defender'i iyi tanımıyorsanız bir usta ile bakmanızda fayda var.

Tavan döşemeleri geldi en kısa zamanda tavanı bitirip fotoğraflarını koyacağım.
Bijonları uzatmak gerekti ama istepneyi taktık ;D

[attachment=1][attachment=2]

IMG_0634.jpg

IMG_0635.jpg

aco' Alıntı:
Uzun zamandır Kayserideki Land'ları takip ediyorum özel harekattan çıkma bu araçlar sizce alınırmı yada adam edilirmi fiaytları oldukça makul.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

nkurtkaya' Alıntı:
Alınır da, adam da edilir. Ne kadar adam etmek istediğiniz ve ne kadar sabır ve bütçeye sahip olduğunuz önemli.
Yavuz (Dicovery-V8) 2 tane aldı, bir tanesi tam bir canavar olacak ve eşi benzeri olmayacak. Diğerini azcık toparlayarak o hali ile kullanıyor.

Nejat beye aynen katılıyorum.

hasan abi allah nazarlardan korusun süper süper süper tü tüü tütü kırk bir kere maşallahhhhh

figo' Alıntı:
Ramazandan sonra ki Land
Rover buluşmasına yetişcek herhalde 8)

figo bu land rover buluşması ne zaman nerde herhangi bir link varmı paylaşırsan sevinirim :smiley:

ata036' Alıntı:
hasan abi allah nazarlardan korusun süper süper süper tü tüü tütü kırk bir kere maşallahhhhh

figo bu land rover buluşması ne zaman nerde herhangi bir link varmı paylaşırsan sevinirim :smiley:

Sağol Tarıkcım ;D

Tavan döşemeleri tamam, ön kapı içleri tamam, şnorkel tamam, arka kapı döşemeleri yarın geliyor.
Bitmeyen liste... :p

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_0636.jpg

IMG_0638.jpg

IMG_0639.jpg

IMG_0640.jpg

IMG_0641.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR