1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,208
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

Alfonse' Alıntı:
Offffffffffffff.... Bitsin artık ;D
;) birtaraftan bitmesini sabırsızlıkla beklerken birtaraftanda bittiğinde şahane bir belgeselin sonunun geleceğini bilmek ikilemlerime bir yenisini ekliyor.evet beyler bu bitmeden biri daha başlasın restorasyona. :smiley:ancak çıta yükseldi burada olduğu gibi her atılan adımın ayrıntılı fotoları olacak.benim için konuşmak çok kolay para benim cebimden çıkmıyor çünkü :smiley:....(kimse alınmasın,boş konuşmak en sevmediğim huyumdur tedaviside yok) sürç-ü lisan ettikse affola. ;)

Etiketler

mükemmel görünüyor emeğiniz meyvesini vermiş her kuruşa değer bir görüntüsü var, maşallah
bende bekleyip defendermı alsam diye düşünmeye başladım :smiley:
arabayı şu hale getirmenin maliyeti ne kadara ulaştı şimdi? bir liste yapabilirmisiniz ?

Güle güle kullan dostum. Hepimizin hayallerini gerçekleştiriyorsun. Ustalarında hakkını vermeyi unutmayalım.
Saygılar,

RoyalClass' Alıntı:
mükemmel görünüyor emeğiniz meyvesini vermiş her kuruşa değer bir görüntüsü var, maşallah
bende bekleyip defendermı alsam diye düşünmeye başladım :smiley:
arabayı şu hale getirmenin maliyeti ne kadara ulaştı şimdi? bir liste yapabilirmisiniz ?

Aracı bitirmeye az kaldı. Rakamlar yeni parçalar geldikçe artıyor. Tam bitirince listeyi size yollarım. Rakamı da özelden yollasam daha şık olacak galiba.
Çok teşekkür ederim

mohawk' Alıntı:
Güle güle kullan dostum. Hepimizin hayallerini gerçekleştiriyorsun. Ustalarında hakkını vermeyi unutmayalım.
Saygılar,

Çok teşekkür ederim ustalarıma iyi dileklerinizi ileteceğim.
Sizin daha iyi defenderiniz olur inşallah

TEMBELREİS' Alıntı:
;) birtaraftan bitmesini sabırsızlıkla beklerken birtaraftanda bittiğinde şahane bir belgeselin sonunun geleceğini bilmek ikilemlerime bir yenisini ekliyor.evet beyler bu bitmeden biri daha başlasın restorasyona. :smiley:ancak çıta yükseldi burada olduğu gibi her atılan adımın ayrıntılı fotoları olacak.benim için konuşmak çok kolay para benim cebimden çıkmıyor çünkü :smiley:....(kimse alınmasın,boş konuşmak en sevmediğim huyumdur tedaviside yok) sürç-ü lisan ettikse affola. ;)

Teşekkür ederim övgü dolu sözleriniz için. Fakat iş çok uzadı herkes sıkıldı galiba.
Elimden geldiğince (ustalarımda tabii) çabuk bitirmeye çalışıyoruz. Yaptıkları tek araç bu değil tabii standart otomobilleri de tamir ediyorlar. Barbaros ve Gürol aynı zamanda ralli mekanikerleri. Başa güreşen bir yarışçıya servis veriyorlar. Aracın hazırlık, test ve servis hizmetlerini verdiklerinden boş zamanları epeyce az oldu. Bolu yarışından sonra iki ay rahatız, bu sefer benim land bitecek ;D ;D

yeni fotolar
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

IMG_0589.jpg

IMG_0590.jpg

IMG_0591.jpg

IMG_0592.jpg

kaput takıldı, ön cam sıvı conta ile tekrar yerleştirildi. İstepne bijonları, off road subap kapakları hazır (offroad için en ucuz parça buydu ;D)

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_0594.jpg

IMG_0595.jpg

IMG_0596.jpg

IMG_0616.jpg

IMG_0618.jpg

:smiley: maaşallah. fazla bir işi kalmamış galiba tamponların haricinde.ustalarınızın ralli mekanikeri olduğunu öğrenmek hayranlığımı bir kat daha arttırdı.land son civatasına kadar hazır olmayınca atölyeden çıkmayacak gibi görünüyor.paylaşım için teşekkürler ,kolay gelsin. :smiley:

TEMBELREİS' Alıntı:
:smiley: maaşallah. fazla bir işi kalmamış galiba tamponların haricinde.ustalarınızın ralli mekanikeri olduğunu öğrenmek hayranlığımı bir kat daha arttırdı.land son civatasına kadar hazır olmayınca atölyeden çıkmayacak gibi görünüyor.paylaşım için teşekkürler ,kolay gelsin. :smiley:

Evet bende yarıştan sonraki günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Akşamları atölyeye uğramadan eve gitmek yok. ;D

discovery-V8' Alıntı:
maşallah 41 kere ;D

Teşekkür ederim. Sizin aracınız Balmumcuda park eden yükseltme kiti bulunan Discovery V8 mi acaba. Bende orada oturuyorum her görüşümde süper araç diyorum. Belkide sizin değildir, ama sormadan edemedim çünkü gezenbilir stickerleri var sizinde kullanıcı adınız "Discovery V8" olunca. Aracın sahibi ATV'de çalışıyor sanırım. (Eski iş yerim)
Selamlar

ostirix' Alıntı:
gelde bunu araziye sok.Benim bünye kaldırmaz vallaha ;D

Bende araziye yavaş yavaş girmeyi düşünüyorum. ;D ;D

edaghan' Alıntı:
kaput kapandıysa, iş tamamdır derler... hadi geçmiş olsun.

TEMBELREİS' Alıntı:
ya da tavanı çattıysan :smiley:

Dediğiniz gibi olsun inşallah :smiley:

hfb44' Alıntı:
Teşekkür ederim. Sizin aracınız Balmumcuda park eden yükseltme kiti bulunan Discovery V8 mi acaba. Bende orada oturuyorum her görüşümde süper araç diyorum. Belkide sizin değildir, ama sormadan edemedim çünkü gezenbilir stickerleri var sizinde kullanıcı adınız "Discovery V8" olunca. Aracın sahibi ATV'de çalışıyor sanırım. (Eski iş yerim)
Selamlar

Yok ben ankaradayım o "zapatista" nın aracıdır muhtemelen.

Bendeki ondan biraz daha büyükçe ;D

muhteşem süper tıpkı dıscovery channeldeki overhaulin programı gibi devamı varmı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR