1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,211
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

Biraz daha ilerledik :smiley:
Sol ön far ve koruması takıldı, Pervanenin davlumbazı, hortumlar, arka silecek, arka fren lambası koruma demiri vs vs
Kapı içleri ve tavan alkantara (gri renk) kumaş kaplanıyor hala bitmemiş.
Koruma demirlerini vidalayarak takıyoruz. Ustam özel bir perçin kullanıyor içi diş çekilmiş perçinler. Enteresan bir şey!

ön konsolu biraz toparladıktan sonra fotoğrafını çekeceğim çünkü daha montajı yapılmadı o yüzden detayları kötü görünüyor.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_0569.jpg

IMG_0570.jpg

IMG_0571.jpg

IMG_0576.jpg

IMG_0579.jpg

Etiketler

çok güzel gidiyor.bu kadar temiz toplananı da ilk defa görüyorum.ustaya şapka çıkartmak lazım

ustanın ellerine sağlık, sizin de kesenize bereket. piyasadaki en güzel landların başında gelecek galiba sizinkisi

Volk' Alıntı:
çok güzel gidiyor.bu kadar temiz toplananı da ilk defa görüyorum.ustaya şapka çıkartmak lazım

pixelyus' Alıntı:
ustanın ellerine sağlık, sizin de kesenize bereket. piyasadaki en güzel landların başında gelecek galiba sizinkisi

Çok teşekkür ederim. Ustaların ellerine sağlık. İyi temennilerinizi Barbarosla Gürol ağbiye ileteceğim.
İyilerden biri olacak inşallah.

Sürekli takip ediyorum.Hayranlıkla seyrediyorum:smiley: . Çok güzel devam ediyor.Belliki işi aceleye getirmiyorsunuz.Yavaş yavaş.Bakalım bitince nasıl olacak bu.
HELAL OLSUN ;)

serhatalay' Alıntı:
Sürekli takip ediyorum.Hayranlıkla seyrediyorum:smiley: . Çok güzel devam ediyor.Belliki işi aceleye getirmiyorsunuz.Yavaş yavaş.Bakalım bitince nasıl olacak bu.
HELAL OLSUN ;)

Çok teşekkür ederim inanın bende çok merak ediyorum.
Sabrım kalmadı sayılır.
Artık bazı şeyleri sonra da yaparım diyorum.

İyi günlerde kullanın, kalitesini şimdiden belli etmeye başlamış aracınız. Emeklerinize sağlık...

ozcour' Alıntı:
Engin ve Hasan abi lastikleriniz hayırlı olsun :smiley:

RENEGADE1XXX' Alıntı:
gerçekten süper olmuş ustaların emeğine sağlık iyi günlerde kullanırsınız inşallah.......

sword7' Alıntı:
İyi günlerde kullanın, kalitesini şimdiden belli etmeye başlamış aracınız. Emeklerinize sağlık...

Herkese çok teşekkürler.
Aynı dilekler benden size.
Pazartesi-Cuma arası bakalım neler olacak. İyi birşeyler olursa fotoğrafını çekerim.

muhteşem başka ne denir ki? kesenize bereket ustalarınızın ellerine sağlık.ayrıca aracı yaparken gösterdiğiniz sabırda takdire şayan.bu muhteşem olayı bizimle kare kare paylaştığınız için teşekkürler.aynı şekilde bir land toplamak benim en büyük hayalim.ama uzun yıllar daha hayal olarak kalmalı :-\

TEMBELREİS' Alıntı:
muhteşem başka ne denir ki? kesenize bereket ustalarınızın ellerine sağlık.ayrıca aracı yaparken gösterdiğiniz sabırda takdire şayan.bu muhteşem olayı bizimle kare kare paylaştığınız için teşekkürler.aynı şekilde bir land toplamak benim en büyük hayalim.ama uzun yıllar daha hayal olarak kalmalı :-\

Guzel sozleriniz icin tesekkur ederim. Insallah size cok daha iyisi nasip olur. Fakat bu kadar bastan toplamak cok zahmetli ve cok butce gerektiriyormus. Belki guvendiginiz birinden iyi toplanmis bir defender almak daha hesapli olabilir.
Bu daha dogru gibi.
Fakat bu aracin sifirini getirtmek 120 bin TL'leri buluyormus.
Boyle olunca harcanan paralara deger diye dusunuyorum. Bu da benim moralimi duzeltiyor. :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR