1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,213
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

Benzer fotoğraflar fakat fotoğraf makinesiyle çektiğim için daha iyi detay gösteriyor.
Tatile çıkıyorum döndüğümde yeni fotolar koyacağım mümkünse bitmiş halini :smiley:
Herkese iyi tatiller (çalışanlara iyi çalışmalar)

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCF3632.jpg

DSCF3633.jpg

DSCF3634.jpg

DSCF3635.jpg

DSCF3636.jpg

Etiketler

ilk sayfadaki fotoları inceledim de maşallah demek lazım hemde bol bol:smiley: resmen yeni araç üretmiş gibi bi çalışma. tebrikler

hayran kaldım ya işte arac böyle toplanır gercekten mütiş allah kaza bela vermesin iyigünlerde binin inşallah

öyle heyecanla takip ettim ki konuyu. aracın bitmiş halini görebilmek için yazılanları bile okumadım. direk son sayfaya gitmeye de gönlüm razı gelmedi.
sırf resimlerin devamını görebilmek için "sizin mesajlarınıza 1 yeni mesaj yazıldı" uyarısını görüp, konunun geri kalanını kaçırmamak için yazıyorum bu mesajı. :smiley:

Aşk işte bu! Elinize sağlık.

arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Acaba Askeriyeden çıkma aracı ortalama kaça toplarız.

ben bugün yakından gördüm... Hasan beyin anlattığından ve fotolarda göründüğünden daha güzel olmuş... Koltukları ise, bir harika!

Arkadaşlar hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim. Çok yavaş gidiyoruz biliyorum ama birkaç şey yapıldı en azından onların fotoğraflarını koymak istedim. (Döşemeciden gelecek kapı içleri ve tavanı bekleyemeyeceğim)
Paçalıklar takıldı, koltukların kılıfları değişti, kenarlarına turuncu dikişlerle aracın rengine uydurmaya çalıştık. (5. küçük koltuk da sonra yapılacak), en önemli değişiklik lastiklerde oldu, Engin bey'in Good Year Wrangler MT/R'leri ile benim BF AT'leri takas ettik. Artık istepnemde oldu. İstepneyi o halde görünce dayanamadım Huma'dan yeni bir adette jant aldım. Şimdilik bu kadar.

Engin bey ile tanıştığıma çok memnun oldum. Ben MT/R'leri çok beğendim, inşallah kendiside BF'lerden memnun kalır.

Herkese çok selam

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_0465.jpg

IMG_0520.jpg

IMG_0521.jpg

IMG_0522.jpg

IMG_0523.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR