1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,215

Etiketler
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

nkurtkaya' Alıntı:
Hani şu şasesi üzerinde 2 ay çalışılan Kapı çerçveleri kumlanıp, 0.60 mikron ,ardından fırınlanıp bir 0.60 mikron daha, toplam 1.2 mikron elektrostatik boya ile kaplanan var ya işte onu diyorum.

Bitmesini 4X4 gözle beklediğim 2 projeler bunlar.

Kimmiş o ? ;D ;D ;D

Dalgalı çıkacak bende eminim sonuçta defender geniş düz yüzeylerden oluşuyor, direnç yaratacak kıvrımları yok, birde üzerine malzeme alüminyum olunca, perçin kaçınılmaz ama olsun dalgaları bile güzel, bunu mat boya kullanarak biraz olsun gizlemeye çalışacağız.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Kimmiş o ? ;D ;D ;D

Dalgalı çıkacak bende eminim sonuçta defender geniş düz yüzeylerden oluşuyor, direnç yaratacak kıvrımları yok, birde üzerine malzeme alüminyum olunca, perçin kaçınılmaz ama olsun dalgaları bile güzel, bunu mat boya kullanarak biraz olsun gizlemeye çalışacağız.

Selamlar

Yavuz Abi,
Mat boya fikrine ben de hep oldum olası sıcak bakmışımdır. Bu konu hakkında bilgilerinizden ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Saygılarımla Mürsel (Ankara)

discovery-V8' Alıntı:
...... dalgaları bile güzel, bunu mat boya kullanarak biraz olsun gizlemeye çalışacağız.
Selamlar

Mat boya mı dedin? İşte sana renk.

2089E6~1.jpg

çok güzel bir araç oluyor,tüm gecemi sizin aracınızla ilgili sayfaları okuyarak ve resimleri inceleyerek geçirdim,inşallah güle güle kullanırsınız!yeni resimlerinizi merakla bekliyorum!

figo' Alıntı:
Land ın şekli var renge kim bakar. Ama canlı olması için renk şaht, mat olmasın deyilmi.

Bende sizinle ayni fikirdeyim. Sonunda pastacila, G4 stickerler, siyah ceta detaylar ve aksesuarlarla ufak tefek kusurlar gorunmeyecek. Bu kadar sene gecip tasarimi bu kadar az degisen kac arac vardir. :smiley:

__ C J 7 __' Alıntı:
süper bir çalişma oluyor. çok çok kolay gelsin, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
[/quote]
mediterranian' Alıntı:
çok güzel bir araç oluyor,tüm gecemi sizin aracınızla ilgili sayfaları okuyarak ve resimleri inceleyerek geçirdim,inşallah güle güle kullanırsınız!yeni resimlerinizi merakla bekliyorum!

Tesekkurler, izne cikiyorum ne yazikki yetistiremedik. (marmarise land ile gitme hayalim vardi) Temmuz sonu biter herhalde. Yeni fotolari gidene kadar ben yuklerim. Sonrasini Barbaros yukler herhalde. Bana da surpriz olur. :smiley:

hadi hayırlısı hasan abi iyi tatiller sana bende izmire gideceğim bu ayın sonunda land rover adventura 2009 a katılacağım :smiley:
link aşağıda
link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35128.0

ata036' Alıntı:
hadi hayırlısı hasan abi iyi tatiller sana bende izmire gideceğim bu ayın sonunda land rover adventura 2009 a katılacağım :smiley:
link aşağıda
link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35128.0

Size de iyi tatiller Tarık bey. Portbagajda tamam canavar hazır, artık yola çıkabiliriz. :smiley: Tabii ki

Fotoğrafları bekliyoruz...

teşekkürler abim işlerin yoğunlluğu nedeniyle hafta içi uğraşamıyorum arabayla sisleri felan artık hafta sonu takar resim atarım
selamlar tarık

figo' Alıntı:
Land ın şekli var renge kim bakar. Ama canlı olması için renk şaht, mat olmasın deyilmi.

Sakın yanlış anlaşılmasın. Bu arac hakikatten çok güzel oluyor hele o renkte güzelliğinine güzellik katıyor.
Ne demişler "Zevkler ve Renkler tartışılmaz". Benim önceliğim mat siyah sadece o kadar.

Saygılarımla,

Mürsel' Alıntı:
Sakın yanlış anlaşılmasın. Bu arac hakikatten çok güzel oluyor hele o renkte güzelliğinine güzellik katıyor.
Ne demişler "Zevkler ve Renkler tartışılmaz". Benim önceliğim mat siyah sadece o kadar.

Saygılarımla,

benimde yeşil gövde beyaz tavan ve kırmızı gövde beyaz tavan çok hoşuma gidiyor.ama çiziği çokmu gösterir yeşil ve kırmızı bilmiyorum

Volk' Alıntı:
benimde yeşil gövde beyaz tavan ve kırmızı gövde beyaz tavan çok hoşuma gidiyor.ama çiziği çokmu gösterir yeşil ve kırmızı bilmiyorum

Defender sahibi çizik, vuruk vs fazla dert etmez Volkan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR