1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,216
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

nkurtkaya' Alıntı:
Hani şu şasesi üzerinde 2 ay çalışılan Kapı çerçveleri kumlanıp, 0.60 mikron ,ardından fırınlanıp bir 0.60 mikron daha, toplam 1.2 mikron elektrostatik boya ile kaplanan var ya işte onu diyorum.

Bitmesini 4X4 gözle beklediğim 2 projeler bunlar.
Heeeeeeeee anladım ne olduğunu...
O da dalgalı olacaktır...Garanti veriyorum.

Etiketler

hfb44' Alıntı:
Fotoğraftaki gibi değil aslında, biraz yansımalar yüzünden sanırım, gelip görmeniz lazım. Tavanın arka yüzeyinde biraz dalgalanma var fakat genel olarak (Kaput, kapılar gayet iyi durumdaydı zaten) kaporta boya gayet iyi oldu macun çok az diyebilirim. Aslında anlatmak zor, canlı görünce daha iyi anlaşılıyor. Telefonla çektiğim foto bu kadar oluyor...

Merhaba İlkan bey, aracımı satılık olmadığı halde boya ve kaportası ile ilgili yorumunuza, iyi niyetinizden şüphe etmediğim için açık ve net cevap vermeye çalıştım. Fakat sizden herhangi bir cevap gelmedi. Yorumunuzu yazdığınız günden üç gün evvelki takas teklifinizi teşekkür ederek geri çevirdim sizede söylediğim gibi aracımı kullanmak istiyorum onun içinde özenle yaptırıyorum.
Aracımı yapan usta arkadaşlarımın emeği konusunda oldukça hassasım. Üstelik 22 yaşındaki bir aracı toplarken bazı kusurlarında olabileceğini düşünüyorum. Bu bölümde aracımın yapım aşamalarını mümkün olduğunca fotoğraflarla anlatmaya çalıştım. İnşallah devam ederim...
Aracımı da satmadığıma göre boyasında veya kaportasındaki herhangi bir kusur beni ilgilendirir diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim.
Hasan Bayramoğlu

selamlar, Hasan bey araciniz harika oluyor resimlerinizi ilgiyle ve merakla bekliyoruz ileride bir gun inanin aracinizi sirf görmek icin gelecem müthis bir emek ,sabir ve tutkuya sahitlik etmek ayrica cok guzel.
Paylasimlarinizdan dolayi cok tesekkur ederim ayrica paylasim icin ayirdiginiz zamandan dolayi.
Kolay gelsin

hfb44' Alıntı:
Merhaba İlkan bey, aracımı satılık olmadığı halde boya ve kaportası ile ilgili yorumunuza, iyi niyetinizden şüphe etmediğim için açık ve net cevap vermeye çalıştım. Fakat sizden herhangi bir cevap gelmedi. Yorumunuzu yazdığınız günden üç gün evvelki takas teklifinizi teşekkür ederek geri çevirdim sizede söylediğim gibi aracımı kullanmak istiyorum onun içinde özenle yaptırıyorum.
Aracımı yapan usta arkadaşlarımın emeği konusunda oldukça hassasım. Üstelik 22 yaşındaki bir aracı toplarken bazı kusurlarında olabileceğini düşünüyorum. Bu bölümde aracımın yapım aşamalarını mümkün olduğunca fotoğraflarla anlatmaya çalıştım. İnşallah devam ederim...
Aracımı da satmadığıma göre boyasında veya kaportasındaki herhangi bir kusur beni ilgilendirir diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim.
Hasan Bayramoğlu

Hasan Bey ;
Anlamadığım bir konu var.Sorduğum soruya teşekkür ederim cevap vermişsiniz.Ancak konu ondan sonra diğer okuyucu arkadaşların yorumu ile farklı boyuta taşınmış.Bende bundan dolayı tekrar bir geri dönüş yapmak istemedim.
İkinci konu takas teklifi yaptığım doğru ancak sizin defender ile değil.Arıyorum şuan size ait bir CJ bulamadım.Sanırım yanlış göndermişte olabilirim.Ben benzinli bir CJ düşündüğüm ve kendi CJ mi benzine çevirip tekrar bozmamak için siz dahil birkaç aracını beğendiğim kişiye takas teklifinde bulundum.Kabul edip etmemek tabiki teklif edilen kişinin görüşünüzdür.Saygı duymak zorundayım.
Şu var ki defender hakkında daha önce yazmış olduğum yorumları bir kenara atıp -

ilkantek' Alıntı:
Maşallah çok güzel oluyor.
Hayatımda beğendiğim 2.Land diyebilirim.Birisi burada İzmit te arkadaş zaten sahibinden.com linkini vermiş biri de sizinki olacak sanırım...
Çok emek sarfetmişsiniz hayırlısı ile kazasız belasız keyifle kullanırsınız inş..
- bana "iyi niyetli olduğunuza inanıyorum" demenize rağmen dokunduran laflar söylemeniz beni kırdı açıkçası.Bundan sonra yapılan araçlar hakkında soru sormaktan kaçınacağım.İyi niyetli düşünceleriniz için teşekkür ediyorum.Hayırlı olsun dileklerimi tekrar sunuyorum..

Saygılarımla
ilkan TEK

Şimdi gördüm sizde birde suzuki vitara olması lazım.Takas teklifim onaydı ama siz defender a almışsınız teklifi.Açıklayıcı yazmamışım özür dilerim tekrar.Niyetim cj yi verip suzukiyi günlük hayatta kullanmak.Ve benzinli bir Cj almaktı bunu da belirtiyim üstteki mesajımdan sonra yanlış anlaşılmasın...

ilkantek' Alıntı:
Şimdi gördüm sizde birde suzuki vitara olması lazım.Takas teklifim onaydı ama siz defender a almışsınız teklifi.Açıklayıcı yazmamışım özür dilerim tekrar.Niyetim cj yi verip suzukiyi günlük hayatta kullanmak.Ve benzinli bir Cj almaktı bunu da belirtiyim üstteki mesajımdan sonra yanlış anlaşılmasın...

Merhaba İlkan bey,
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Takas teklifinize Suzuki için deseydiniz yanlış anlamazdım inanın. Daha önceki iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim. Lütfen kırılmayın siz cevap yazmayınca sonrada yazılan "Land'ların kaportaları" hakkındaki genel yorumlar beni etkilemiştir. Sizden de cevap gelmeyince acaba böyle mi düşünüyorsunuz diye düşündüm. Yanıldığıma sevindim. Diğer arkadaşlarda yanlış anlamasın yeni modellerde de belki sorun vardır ben bilmediğim için bir yorum yapamam. Aslında herkes gördüklerini, bildiklerini burada paylaşıyor. İyi de oluyor, biz burada ikinci bir aile gibiyiz, farklı zevklerimiz var ama ortak noktamız hobimiz olan "araçlarımıza tutkumuz".
İlkan bey sizi kırdıysam özür dilerim inşallah en kısa zamanda aracınızı istediğiniz bir başka araçla takas edersiniz.

İyi günlerde görüşmek üzere
Hasan Bayramoğlu

hfb44' Alıntı:
Merhaba İlkan bey,
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Takas teklifinize Suzuki için deseydiniz yanlış anlamazdım inanın. Daha önceki iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim. Lütfen kırılmayın siz cevap yazmayınca sonrada yazılan "Land'ların kaportaları" hakkındaki genel yorumlar beni etkilemiştir. Sizden de cevap gelmeyince acaba böyle mi düşünüyorsunuz diye düşündüm. Yanıldığıma sevindim. Diğer arkadaşlarda yanlış anlamasın yeni modellerde de belki sorun vardır ben bilmediğim için bir yorum yapamam. Aslında herkes gördüklerini, bildiklerini burada paylaşıyor. İyi de oluyor, biz burada ikinci bir aile gibiyiz, farklı zevklerimiz var ama ortak noktamız hobimiz olan "araçlarımıza tutkumuz".
İlkan bey sizi kırdıysam özür dilerim inşallah en kısa zamanda aracınızı istediğiniz bir başka araçla takas edersiniz.

İyi günlerde görüşmek üzere
Hasan Bayramoğlu

Anlayışınız için teşekkür ederim.
Saygılar sunarım
ilkan TEK

Biraz daha ilerledik. Camlar, kapı içi mekanizmalar, aksesuarlar, radyatör takıldı, arka kapı, kapı kolları vs...

IMG_0179.jpg

IMG_0180.jpg

IMG_0184.jpg

IMG_0186.jpg

IMG_0189.jpg

Herşey harika ilerliyor, süper bir eser çıkacak ortaya. Hasan hocam eminim sen de düşünmüşdürsün ama diyorum ki ön ızgarayı 2007 üzeri kullanılan ızgara ile değiştirsen bütçeni çok mu aşıyordu? Haa böyle de yeterince seksi ama hani diyorum...

sailor06' Alıntı:
Herşey harika ilerliyor, süper bir eser çıkacak ortaya. Hasan hocam eminim sen de düşünmüşdürsün ama diyorum ki ön ızgarayı 2007 üzeri kullanılan ızgara ile değiştirsen bütçeni çok mu aşıyordu? Haa böyle de yeterince seksi ama hani diyorum...

vallaha abi aynı şeyleri düşünüyormuşuz.bende yeni fotolara bakarken.defender'da uygulanmasının güzel olacağını düşündüğüm o ön ızgaraya takıldım.benim fikrim ise şöyle.çok çizgili ızgara yerine 3-4 kalın çizgili sacdan ya da başka bir malzemeden ızgara yapılsa daha güzel olur mu sanki :D ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR