1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,217

Etiketler
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

hasan abi arabanın etklerine kullandığın malzemede tamamlamış hoş duruyor

Tavan lastikleride takıldı. Panaromik fotoğrafını yaptım pek iyi olmadı. Çok yakından çekilince acayip deforme oluyor. :smiley:

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

landsonbir++.jpg

IMG_0159.jpg

IMG_0167.jpg

IMG_0168.jpg

IMG_0158.jpg

ilkantek' Alıntı:
Hasan Bey;
Kaportada dalgalar görüyorum.Boyadan mı kaportadan mı ?

Fotoğraftaki gibi değil aslında, biraz yansımalar yüzünden sanırım, gelip görmeniz lazım. Tavanın arka yüzeyinde biraz dalgalanma var fakat genel olarak (Kaput, kapılar gayet iyi durumdaydı zaten) kaporta boya gayet iyi oldu macun çok az diyebilirim. Aslında anlatmak zor, canlı görünce daha iyi anlaşılıyor. Telefonla çektiğim foto bu kadar oluyor...

umutcelikel' Alıntı:
Zaten 2009 modeli de dalgalı meretin...
Sen varya sen hemen gördün land rover fotoğraflarındaki yeni defenderleri
hataları bende gördüm bakalim dedim kim önce farkedecek :smiley:))))))))

yunus bager' Alıntı:
Sen varya sen hemen gördün land rover fotoğraflarındaki yeni defenderleri
hataları bende gördüm bakalim dedim kim önce farkedecek :smiley:))))))))
:smiley:)))
Yok abicim hakikaten öyle ama. Bunda birşey yok, aluminyum sonuçta...Kötü de değil ayrıca, şekilli bir hava veriyor bence...

umutcelikel' Alıntı:

Hani şu şasesi üzerinde 2 ay çalışılan Kapı çerçveleri kumlanıp, 0.60 mikron ,ardından fırınlanıp bir 0.60 mikron daha, toplam 1.2 mikron elektrostatik boya ile kaplanan var ya işte onu diyorum.

Bitmesini 4X4 gözle beklediğim 2 projeler bunlar.

umutcelikel' Alıntı:
:smiley:)))
Yok abicim hakikaten öyle ama. Bunda birşey yok, aluminyum sonuçta...Kötü de değil ayrıca, şekilli bir hava veriyor bence...

İşte o şekilli havadan benimkinde o kadar bol var ki bi şekil bi şekil hiç sorma. Doğal dalgaları az geldi diye sağını solunu da arkadaşlar yamulttu sağolsunlar ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR