1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,211
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

[attachment=1][attachment=2]

IMG_0565.jpg

IMG_0562.jpg

Etiketler

mt lerle çok yakışıklı olmuş :D
bir de koltukların döşemesine hasta oldum.fabrika çıkışı gibi olmuş.yapan ustayı tebrik etmek lazım.
birde koltuklar hangi araçtan çıkma?

Volk' Alıntı:
mt lerle çok yakışıklı olmuş :D
bir de koltukların döşemesine hasta oldum.fabrika çıkışı gibi olmuş.yapan ustayı tebrik etmek lazım.
birde koltuklar hangi araçtan çıkma?

Teşekkürler ustama söyleyeceğim.
Koltuklar C2 Sport'tan çıkma.

Ha unuttum bence de MT'lerle daha yakışıklı oldu ;D

merakla son halini bekliyoruz.çok harika devam ediyorsunuz ayrıca lastikler süper size başarılar diliyorum,
Ön cockpit paneli yeni model galiba bize ön cockpitin resmini çekebilirmisiniz rica etsem.

tü tü tü maşallah allah nazarlardan saklasın abi süper oldu valla artık seneye land rover adventure ye beraber gideriz peş peşe :smiley:)

g4 stickerları yapıştıracktınız, vazgeçitiniz sanırım. :smiley:
ilker.

bafralı' Alıntı:
merakla son halini bekliyoruz.çok harika devam ediyorsunuz ayrıca lastikler süper size başarılar diliyorum,
Ön cockpit paneli yeni model galiba bize ön cockpitin resmini çekebilirmisiniz rica etsem.

Sagolun en kisa zamanda fotografini cekecegim. Ara model galiba huseyinden almistim.

Hocam çok güzel bir araç, harcanan emeğin karşılığı muhteşem oldu. Koltuklarda oldukça şık görünüyor, bu arada ön koltukların altında taban indirildi mi? Şu haliyle aküye ulaşılabiliyor mu?

sailor06' Alıntı:
Hocam çok güzel bir araç, harcanan emeğin karşılığı muhteşem oldu. Koltuklarda oldukça şık görünüyor, bu arada ön koltukların altında taban indirildi mi? Şu haliyle aküye ulaşılabiliyor mu?

Tabanı kestik, yeniden saç kasa yapıldı. Epeyce aşağı indi. Akünün yerini de, sol arka çamurluğun içine yuva yaparak hallettik.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR