1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,202
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

ata036' Alıntı:
hasan abi ne zaman marşa basıp yollara çıkıyorsun öldük artık :smiley:

bu arada bi yarışmaya katıldım duyurulur linke tıklayıp destek verirseniz sevinirim
http://www.deney7.com/aday/tarik-yilmaz

buda gezenbilirde açtığım konunun linki
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40450.msg415413#msg415413

;D

Etiketler

kerem0642' Alıntı:
bende 29 sayfayı tek tek az once okudum yaklaşık 3 saattir başka hiçbişey yapmadım. yerimden dahi kalkmadım. film izler gibiydi benim için. ve iyiki daha önce denk gelmemişim bu konuya dedim kendi kendime. belgesel izler gibi oldu benim için.
arazi araçlarını daha sonrada defender i sevmek bu olsa gerek. 3-4 ay beklemeden klimali hidrolik direksiyonlu turbo motorlu camları otomatik, deri koltuklu, vs. vs özellikleri olan bir arazi aracına hemde daha ucuza alabileceğiniz bir araca ilk gün hemen binip gidebileceğiniz ancak binlerce insanın birebir aynısını kullandığı bir araca sahip olmak yerine bunları yapmak cidden büyük bir tutku. tebrik ederim hasan bey. Ayrıca işallah bi gün sizi tekrar off road parkurlarında görmek dilerim. bikaç yılla kaçırmışım sizin yarıştığınız yılları. bende 2006 dan beri otomobil sporlarıyla ilgiliyim.
iyi günler dilerim. saygılarımla.

Güzel yorumlarınız ve sabrınız için çok teşekkür ederim.
Bir bitirebilirsek, benim çok özel Defenderim olacak. Büyük konuşmayayım ama bu aracı hiç satmayacağım. ;D ;D
(Sonuna kadar geliştireceğim)
2004 senesi benim için unutulmazdı. Yarışmaktan çok zevk aldığım için o günleri çok özlüyorum. Sizin de yarıştığınız için beni iyi anlıyorsunuzdur. İnsanın kanında bu varsa, iyi gazlayan birinin motor sesini dinlemek bile keyif verir. Hala yarışıyorsanız aracınızı yazarsanız sizi de zevkle takip ederim.

Selamlar

hfb44' Alıntı:
Güzel yorumlarınız ve sabrınız için çok teşekkür ederim.
Bir bitirebilirsek, benim çok özel Defenderim olacak. Büyük konuşmayayım ama bu aracı hiç satmayacağım. ;D ;D
(Sonuna kadar geliştireceğim)
2004 senesi benim için unutulmazdı. Yarışmaktan çok zevk aldığım için o günleri çok özlüyorum. Sizin de yarıştığınız için beni iyi anlıyorsunuzdur. İnsanın kanında bu varsa, iyi gazlayan birinin motor sesini dinlemek bile keyif verir. Hala yarışıyorsanız aracınızı yazarsanız sizi de zevkle takip ederim.

Selamlar
şu an malesef yarışmıyorum. 2007 yılında ankara mahalliye ve bikaç mahalli yarışa katılmıştık. kadett gsi ile. ama şu anda da özellikle ralli ve off-road yarışlarını yerinde takip ediyorum fırsat oldukça. görevli olarak gidiyorum.

hasan ağbi hendek mahalli yarışını hatırlarsan sana bir lakap takılmıştı. bu aracınla lakabını hak ediyorsun. beni hatırlarsın ben yarışma sekreterimdi ve sana kupanı verirken büyük haz duymuştum inşallah adapazzarına gelirsin ve burda kaldığımız yerden devam edersin. sinan aycan

hfb44' Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok emek ve para gitti ama yola çıktığımda hepsini unutacağıma eminim.
Sayfa sayfa okuduğunuza göre çok ilgili birisiniz. Avatar fotoğrafından da yarışçı ya da yarışlara çok meraklı olduğunuzu görüyorum. (Bu süper :smiley: ) Bende bir süre yarıştım (en güzel yıllarımdan biridir) ama şimdi off-road gezilerine katılmak daha güzel görünüyor gözüme. (Yaştan sanırım)
Aracı artık hemen bitiriyoruz. Çünkü bir an önce tescil alacağız, sonra TUV'e gideceğiz. Yapmayı düşündüğüm hala birçok şey var ama onları aracı yürütürken yapacağım. (Artık kullanmayı çok istiyorum) Diğer aşamaları da ayrıntılı fotoğraflamayı düşünüyorum.
Gezilerde görüşmek üzere.
Bol kupalı günler ;D

Hasan bey, dediğiniz gibi yarışlara meraklıyım gerçekten de, elimden geldiğince ve zaman da buldukça eğitimlerini de alıyorum. Motosiklet olsun, pist yarışları olsun, ralli olsun hepsinin yeri ayrı benim için. Öncelikle motoru olan sonra da tekerleği olan herşeyi kullanmak inanılmaz zevkli:smiley: Eğer zaman bulabilirsem ben de bir Lada Niva gibi birşey alarak off road'a girmek istiyorum, zira Disco3 bu işler için fazla elektronik ve pahalı...
Gezilerde görüşmek üzere:smiley:

sinan54' Alıntı:
hasan ağbi hendek mahalli yarışını hatırlarsan sana bir lakap takılmıştı. bu aracınla lakabını hak ediyorsun. beni hatırlarsın ben yarışma sekreterimdi ve sana kupanı verirken büyük haz duymuştum inşallah adapazzarına gelirsin ve burda kaldığımız yerden devam edersin. sinan aycan

Teşekkürler Sinan seni unuturmuyum hiç bak nerede tekrar karşılaştık. (Lakapları unuttum valla, torpido, kırmızı lada, yırtık uçurtma filan hatırlıyorum. ;D )
İnşallah dediğin gibi olur. Bende yarışmayı çook özledim. Yarışmacı olarak olmasa bile Adapazarına landımla gelirim inşallah. Uğur ağbiyi ve sizleri özledim.
Görüşmek üzere

Senin sayende bir iki foto daha koyayım bari;

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

IMG_0981.jpg

IMG_0982.jpg

IMG_0983.jpg

IMG_0984.jpg

TDV6' Alıntı:
Hasan bey, dediğiniz gibi yarışlara meraklıyım gerçekten de, elimden geldiğince ve zaman da buldukça eğitimlerini de alıyorum. Motosiklet olsun, pist yarışları olsun, ralli olsun hepsinin yeri ayrı benim için. Öncelikle motoru olan sonra da tekerleği olan herşeyi kullanmak inanılmaz zevkli:smiley: Eğer zaman bulabilirsem ben de bir Lada Niva gibi birşey alarak off road'a girmek istiyorum, zira Disco3 bu işler için fazla elektronik ve pahalı...
Gezilerde görüşmek üzere:smiley:

Selamlar Onur bey,
Lada niva ile yarışmak zevklidir. Arkaya bir kilit taktınız mı geçebileceği yerlere siz de şaşarsınız. Otomobil kullanmaktan zevk alan bizler için yarışmak herhalde bu işin en son noktası... Bu bölümde belki bu fotoğrafları koymak yanlış ama, sizi belki yarış için şevklendirir diye yarıştığım ladanın bir iki fotoğrafını koymak istedim. (Biraz evvel Sinanla da eski günleri yaad etmiştik, o da hatırlayacaktır bizim eski külüstürü)

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

lada niva 2004 samp 1.jpg

lada niva 2004 samp 2.jpg

lada niva 2004 samp 3.jpg

lada niva 2004 samp 4.jpg

lada niva 2004 samp.jpg

Onur bey dediğiniz gibi Disco3 off-road yarışları için hem çok elektronik hem de bu kadar hor kullanmaya kıyılacak bir araç değil. :smiley:

hasan ağbi sana hendek yarışını seyreden kişiler çılgın lada, deli lada derdi. hızından ve limitte kullandığın için hala senin hakkında konuşulur ve bilirsinki hep hakkında iyi şeylerden bahseder arkadaşlar.

sinan54' Alıntı:
hasan ağbi sana hendek yarışını seyreden kişiler çılgın lada, deli lada derdi. hızından ve limitte kullandığın için hala senin hakkında konuşulur ve bilirsinki hep hakkında iyi şeylerden bahseder arkadaşlar.

Bilmezmiyim, şimdi hatırladım herkes sağolsun, sayenizde bende çok eğlenmiştim. Hendekte o kadar çok yarışseven seyirciyi unutmam mümkün değil.
En güzel günlerimden biriydi Sinan, sana ve herkese çook selam.

hfb44' Alıntı:
Onur bey dediğiniz gibi Disco3 off-road yarışları için hem çok elektronik hem de bu kadar hor kullanmaya kıyılacak bir araç değil. :smiley:

Hasan bey, resimler için teşekkür ederim:smiley: Forumlarda da Niva'nın arazi yetenekleri hakkında tartışmaya yer bırakmayacak kadar veri de mevcut zaten. Benim amacım yarışmaktan ziyade haftasonları gezmek, dağa bayıra çıkmak, yiyenbilir şenliklerine katılmak:smiley: Yarışmak ciddi zaman, para ve emek gerektiriyor. Onun yerine kamplı geziler vs. çok daha çekici:smiley: Zaten disco ile yarışan da görmedim, neredeyse 3 tonluk bir araçla da pek mantıklı değil gibi:smiley: hem gerçekten pahalı olurdu:smiley:
Şimdilik Niva veya Samurai veya Vitara gibi giriş seviyesi şekinden, basamak atlayarak gitmeyi planlıyorum. tabii en önce zaman ve bir Niva lazım bana...
Başarır da katılabilirsem gezilerde görüşmek üzere...

TDV6' Alıntı:
Hasan bey, resimler için teşekkür ederim:smiley: Forumlarda da Niva'nın arazi yetenekleri hakkında tartışmaya yer bırakmayacak kadar veri de mevcut zaten. Benim amacım yarışmaktan ziyade haftasonları gezmek, dağa bayıra çıkmak, yiyenbilir şenliklerine katılmak:smiley: Yarışmak ciddi zaman, para ve emek gerektiriyor. Onun yerine kamplı geziler vs. çok daha çekici:smiley: Zaten disco ile yarışan da görmedim, neredeyse 3 tonluk bir araçla da pek mantıklı değil gibi:smiley: hem gerçekten pahalı olurdu:smiley:
Şimdilik Niva veya Samurai veya Vitara gibi giriş seviyesi şekinden, basamak atlayarak gitmeyi planlıyorum. tabii en önce zaman ve bir Niva lazım bana...
Başarır da katılabilirsem gezilerde görüşmek üzere...

Yazdiklariniza katiliyorum. Bende gezileri cazip buluyorum. Siz ladayi alinca benimde Landim bitince gezilerde gorusmek uzere diyelim. :smiley:

hasan abi nezaman araziye çıkıyoruz kaç gün kaldı :smiley: şöyle güzel bi çamura göm sonra çıkarken de videosunu çekip bizlerle payllaş artık :D

ata036' Alıntı:
hasan abi nezaman araziye çıkıyoruz kaç gün kaldı :smiley: şöyle güzel bi çamura göm sonra çıkarken de videosunu çekip bizlerle payllaş artık :D

Tarık bey, valla ben artık ustaları bekliyorum. Sanırım önümüzdeki hafta tescile gidecek benim land. Bitiyor yani.
Hayal ettiğim herşeyi yapamadım dayanacak sabır kalmadı artık bazı şeyleri kullanırken yapacağım.

Çamura da gireceğim tabii :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR