1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 259,992
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

agca' Alıntı:
Çok keyifli bir araç olmuş.Elinize sağlık.Aşağı yukarı bir bütçe bildirseniz biz meraklı arkadaşlar için.

Çok teşekkürler, sanırım 30-35 bin TL'yi bulacak. Fakat bu kadar detaya inilmez ise 20-25 civarıda olabilirdi.

Etiketler

hfb44' Alıntı:
Çok teşekkürler, sanırım 30-35 bin TL'yi bulacak. Fakat bu kadar detaya inilmez ise 20-25 civarıda olabilirdi.

İşçilik maliyetler ve ekipman çok tuttu sanırım. Çünkü motor değişikliği yoktu bildiğim kadarıyla.
Affınıza sığınarak, madem bi arkadaş sordu bende onun arkasına sığınarak bende sorayım. :D :D :D
Kaporta boya maliyetiniz ne kadar? işçilik dahil.. özelden de söyleyebilirsiniz isterseniz ...

Bende Her mesaj geldiğinde yeni foto eklendi sanıyom. :D , Büyük bir hevesle açıyom. Merakla takipçisiyim. :smiley:

Benim şahsi kanaatim harcadığımız para tabiki önemli fakat maliyetler konusu tamamen zevke göre değişiyor.
Bir de işçilik ustasına göre değişken o yüzden verilen rakamları referans almak çok doğru olmaz.
Önemli olan zevkinize hitap ediyor olması. Ve görüyorum ki çok ta zor bir iş aracı tekrar diriltmek. Allah kolaylık versin.

Arkadaşın dediği gibi "Landın Dirilişi 2" , bende heycanla yeni fotoları bekliyorum. :smiley: Saygılar, Hakan.

20.11.2006-16.11.29.906%7Enazar%20boncu%C4%9Fu.jpg

Size imrenmemek elde değil, harika bir olay. Sabırsızlıkla yeni resimler bekliyoruz..

hocam maşallah aracın cıncık gibi oluyor tü tü tü tü maşallahhhh li li li li li li yeyim ben bu aracı ;D hayalimdeki aracı yapıyorsunuz keşke bizim burda böyle ustalar olsa hemen dağıtırım arabayı baştan yapmak için

ata036' Alıntı:
hocam maşallah aracın cıncık gibi oluyor tü tü tü tü maşallahhhh li li li li li li yeyim ben bu aracı ;D hayalimdeki aracı yapıyorsunuz keşke bizim burda böyle ustalar olsa hemen dağıtırım arabayı baştan yapmak için

hocam ne diyorsunuz.sizinki gibi defender'ım olsa daha ne isterim.sizinki de çok güzel.inşallah en kısa zamanda ben de bir defender sahibi olacağım

ostirix' Alıntı:
yeni fotoğrafları merakla bekliyoruz
ksd' Alıntı:
Size imrenmemek elde değil, harika bir olay. Sabırsızlıkla yeni resimler bekliyoruz..
ata036' Alıntı:
Volk' Alıntı:
hocam ne diyorsunuz.sizinki gibi defender'ım olsa daha ne isterim.sizinki de çok güzel.inşallah en kısa zamanda ben de bir defender sahibi olacağım

Çok teşekkür ederim arkadaşlar biraz daha zaman geçsin daha ilerlemiş fotoğraflar koyacağım. Şimdi yalıtım için izoline denen malzemeyi almaya gidiyorum, ses içinde bir malzeme bulduk onları da halledelim yeni fotoğraflar koyacağım.
Bütün güzel sözleriniz için çok teşekkürler.
Çok sabırsızlanıyorum ama sözleriniz moral veriyor. :smiley:

Volk' Alıntı:

hocam sende haklısın ama araç olunca böyle lego gibi oynamak istiyor insan

ata036' Alıntı:
hocam sende haklısın ama araç olunca böyle lego gibi oynamak istiyor insan

ah ah burada çok var ama değerini bilen yok işte.bir arkadaşın babasında defender 90 var .62 modelmiş söylediklerine göre.seri kaç oluyor bilmiyorum.onlar araçlarına sahip çıkmışlar.avda filan kullanıyorlar.çok uzun yol da gidiyor.defender'ların harcanmaması gerekiyor.tüm defender'lar özel koruma ve denetime alınmalı :D :D :D

iyi akşamlar hasan abey parçaların dün boyandı hem izleyenleri hemde seni buradan bilgilendireyim dedim

kusura bakmayın buaralar biraz duraksadık ama bu hafta içi yeni gelişmeler olacaktır koltukların sabitlenmesi orta tünelin kapatılması ve taban izalasyonu bu haftaki iş programımızda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR