1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 259,883
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

iksje' Alıntı:
Oyuncak gibi valla. Çok güzel.
umutcelikel' Alıntı:
Valla çok güzel 41 kere maşallah, lego gibi oynuyorsunuz...Super zevkli ve sade birşey çıkacak ortaya...
ufuk28' Alıntı:
Allah nazardan, gözden sakınsın tamamına erdirsin.Mükemmel bir ekiple yine mükemmel bir çalışma örneği.En kısa zamanda gönlünüzce tamamlayıp ağız tadıyla güzel günlerde binmenizi temenni ediyorum, en içten dileklerimle sevgiler, saygılar.

Gerçekten ekip iyi, otomobil şeker gibi...
Sabırsızlıkla bitirmeyi bekliyorum.
Hepinize çok teşekkür ederim.

Etiketler

5 günde bayağı yol katetmiş... Rengi çok güzel... Eminim size dünyanın en pahalı arabasını hediye etselerdi bundan alacağınız zevki duyamazdınız onda...

Promeka ekibi sıkı çalışıyo, Barbaros beyi araç bitince ayrıca kutlayacağım.

penguen' Alıntı:
5 günde bayağı yol katetmiş... Rengi çok güzel... Eminim size dünyanın en pahalı arabasını hediye etselerdi bundan alacağınız zevki duyamazdınız onda...

Evet kesinlikle

çok güzel bir araç çıkıyor ortaya iyi günlerde kullanın..

adımlar ilerledikçe sonucu dört gözle bekliyorumm
yaptıklarınız banada büyük fikirler veriyor paylaşım için sağolun

hocam gerçekten çok güzel gidiyorsunuz.çok özeniyorum vallaha.böyle olmayacak bize de bir defender gözüküyor ufukta.bir de arka koltukları koyduktan sonra ne kadar bagaj kalıyor yani ölçüleri yazabilirmisiniz

Volk' Alıntı:
hocam gerçekten çok güzel gidiyorsunuz.çok özeniyorum vallaha.böyle olmayacak bize de bir defender gözüküyor ufukta.bir de arka koltukları koyduktan sonra ne kadar bagaj kalıyor yani ölçüleri yazabilirmisiniz

Koltukların hepsi takılınca ölçüleri veririm.
Teşekkür ederim.

Hakikatten çok güzel olmuş. Rengi ve çıkartmalarda çok güzel, sonucu merakla bekliyoruz. Saygılar. Hakan.

hyavuz2000' Alıntı:
Hakikatten çok güzel olmuş. Rengi ve çıkartmalarda çok güzel, sonucu merakla bekliyoruz. Saygılar. Hakan.

Teşekkür ederim. Bende merak ediyorum. Beklemek çok zormuş...

Daha değişen pek bin şey yok ama bir iki fotoğraf daha koyayım :smiley:

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_0738.jpg

IMG_0739.jpg

IMG_0745.jpg

IMG_0746.jpg

IMG_0747.jpg

araca klima da koyacakmısınız?Sanki resimdeki hortumlar klimanınkine benziyor
çok iyi gidiyorsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR