1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 259,883

Etiketler
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

Alfonse' Alıntı:
Siz nesinizki hacim olarak, bi de beni görseniz. Önceki aracım yerdegiderdi. Budget koltuklar felan vardı. bayağı zorlanıyordum. Şimdiki Grand çok geniş. Ben küçülemedim, aracı büyüttüm. :smiley: Bu seferde lift mift diyorum. Nasıl inip binicem bilmiyorum. Vinci tavanamı taktırsam acaba :smiley: Amerikada obez çok ya, kullanınım kılavuzunda benim Grand Cherokee' nin, emniyet kemeri uzatma aparatından bahsediyor. Yetmezse kemerin boyu servislerden uzatma aparatı temin edebilirmiişsiniz. Ne güldüm ya.... Dünyada hiç bi markada böyle bi orjinal aksesuar görmedim, duymadım :smiley:
Neyse, alışırsınız...
Renk gerçekten süperrrr.....
Maşallah....
Kolay gelsin.....

Bende duymamıştım. :smiley:
Koltuğu ayarladık sonunda ayarlı olduğu için sorun olmayacak görünüyor.
Size de kolay gelsin
Teşekkürler.

çok güzel gidiyorsunuz renk seçiminiz harika olmuş.finiş e az kalmış ha gayret camlara film düşünüyormusunuz?filmli camlara tüv muayenesinde problem çıkarıyorlarmı? bilgilendirirseniz sevinirim.kolay gelsin

ostirix' Alıntı:
çok güzel gidiyorsunuz renk seçiminiz harika olmuş.finiş e az kalmış ha gayret camlara film düşünüyormusunuz?filmli camlara tüv muayenesinde problem çıkarıyorlarmı? bilgilendirirseniz sevinirim.kolay gelsin

Film değil de land'ın renkli camlarını fitillerini alacağız, onlarında TÜV'de sorun çıkarmadığını söylediler. Aslında bitince Muayneye gidecek bakalım bir şey bulabileceklermi diye merak ediyorum. O zaman sizi bilgilendiririm, nelerde sorun çıkıyor diye.

Teşekkürler

Selamlar,
internettre dolaşırken G4 yapıştırmalarına rastladım,belki işinize yarar diye linkini yolluyorum.
kolay gelsin.

http://motors.shop.ebay.com/__?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=NEW%21+LAND+ROVER+G4+Challenge+Sticker%2FDecal+Set&_sacat=

Hasan Bey;

Öncelikle tebrik ederim. Aracınızı yeni baştan ayağa kaldırarak, uzun dönemde rahat edeceğiniz bir ortam hazırladığınız gayet açık. Bu sabrı gösterebilen, maliyetin altından kalkmayı göze alan az sayıda insan var.

Aracın rengi, tasarladıklarınızı anlatışınız ve heyecanınız; aracın geleceği hakkında da iyi ipuçları veriyor. Koltukları değiştirerek de çok iyi yapmışsınız. Lakin motorunuzu değiştirmenizi beklerdim. bu masrafı yapan bir kişi olarak, aracın belirli bir seriliğe kavuşması ve günlük kullanımda rahatsızlık vermemesi adına, güncel bir motorla değiştirmenizde fayda vardı. umarım daha sonra.

Lastik olarak 265 85 16 BF AT aldığınızı yazmışsınız. bu ebat yeni mi? daha önce 235 85 16 ve 255 85 16 görmüştüm. Çok geniş lastik, özellikle çamurlu parkurlarda aracın kanalı takip edememesine sebep oluyor.

Bir de eğer degrade'li LR Special Vehicles etiketinden fazla bastırabilirseniz, ücret karşılığı 2 adet almak isterim.

Umuyorum aracınız en kısa sürede sorunsuz bir şekilde ayağa kalkar. Kolay gelsin.

epino' Alıntı:
Selamlar,
internettre dolaşırken G4 yapıştırmalarına rastladım,belki işinize yarar diye linkini yolluyorum.
kolay gelsin.

http://motors.shop.ebay.com/__?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=NEW%21+LAND+ROVER+G4+Challenge+Sticker%2FDecal+Set&_sacat=

Adrese baktım, benim çizdiklerime bir iki sticker daha ekleyeceğim demekki. Bir şey dikkatimi çekti Land Rover krem rengiymiş onu değiştireyim bari. Teşekkür ederim.

edaghan' Alıntı:
Hasan Bey;

Öncelikle tebrik ederim. Aracınızı yeni baştan ayağa kaldırarak, uzun dönemde rahat edeceğiniz bir ortam hazırladığınız gayet açık. Bu sabrı gösterebilen, maliyetin altından kalkmayı göze alan az sayıda insan var.

Aracın rengi, tasarladıklarınızı anlatışınız ve heyecanınız; aracın geleceği hakkında da iyi ipuçları veriyor. Koltukları değiştirerek de çok iyi yapmışsınız. Lakin motorunuzu değiştirmenizi beklerdim. bu masrafı yapan bir kişi olarak, aracın belirli bir seriliğe kavuşması ve günlük kullanımda rahatsızlık vermemesi adına, güncel bir motorla değiştirmenizde fayda vardı. umarım daha sonra.

Lastik olarak 265 85 16 BF AT aldığınızı yazmışsınız. bu ebat yeni mi? daha önce 235 85 16 ve 255 85 16 görmüştüm. Çok geniş lastik, özellikle çamurlu parkurlarda aracın kanalı takip edememesine sebep oluyor.

Bir de eğer degrade'li LR Special Vehicles etiketinden fazla bastırabilirseniz, ücret karşılığı 2 adet almak isterim.

Umuyorum aracınız en kısa sürede sorunsuz bir şekilde ayağa kalkar. Kolay gelsin.

Engin bey merhaba
Motor konusunda haklısınız. Fakat araştırmalarım sonucu yeni nesil bir motora geçiş 10 ila 20 bin tl arası bu benim bütçemi çok aşıyor. Şu an için otomobili bitirmek benim için öncelikli. (Daha sonra inşallah puma motor ya da 300 TDI'a geçebilirim.) Fakat ustalarımın bir düşüncesi var henüz teori aşamasında ama turbo kiti yapmayı düşünüyorlar bakalım) Stickerleri bastırınca size iki tane hediye ederim. Lastik konusunda haklısınız yanlış yazmışım, 265/75/16 imiş.

Çok teşekkürler

Turbo kitine para harcamayın. Min 2-3000 lira civarına çıkar ve maalesef getirisi sadece kalkışda iyileşme. Sürate ve yakıta pek bir katkısı olmuyor.

Etiket teklifiniz için teşekkür ederim. GB'de taliplisi çoğalabilir, o nedenle en azından masrafı paylaşırsak, size maddi yük bindirmemiş oluruz.

İyi günlerde kullanın.

edaghan' Alıntı:
Turbo kitine para harcamayın. Min 2-3000 lira civarına çıkar ve maalesef getirisi sadece kalkışda iyileşme. Sürate ve yakıta pek bir katkısı olmuyor.

Etiket teklifiniz için teşekkür ederim. GB'de taliplisi çoğalabilir, o nedenle en azından masrafı paylaşırsak, size maddi yük bindirmemiş oluruz.

İyi günlerde kullanın.

Engin bey verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Ustalarımla paylaşacağım belki de turbo işine hiç girmezler. Çünkü dediğiniz gibi yeterince iyi performans vermiyorsa değmez. Para biriktirip yeni motor almak daha iyi.
Stickerları sizin dediğiniz gibi hallederiz o zaman. Ama siz hemen isterseniz son çizimleri modifiye edip size mail atabilirim (Benim aracın bitmesi 2 ayı daha alacak gözüküyor sizi bekletmek istemem) "ai" ya da "PDF" olarak atarım istediğiniz boyutta (ai'de) baskı alabilirsiniz.

Teşekkürler

Haasan Bey:
Zevklerimiz aynı.benim aracında turuncu.Sabır gerektiren zor bir yola girmişsiniz.Ama görünüyorki aracınız emin ellerde.Size başarılar diliyorum...

sadi' Alıntı:
Haasan Bey:
Zevklerimiz aynı.benim aracında turuncu.Sabır gerektiren zor bir yola girmişsiniz.Ama görünüyorki aracınız emin ellerde.Size başarılar diliyorum...

Sadi bey harika çok sevindim. Çok zevklisiniz :smiley: İşte sizinki gibi güzel bir land yapıyoruz inşallah. (Çok fanatik oldum galiba. Aslında Landların hepsini seviyorum ama G4 olanlarını biraz daha çok...)

Jant lastikleri taktık. ;D
(Boost 6 inch alüminyum alaşım jant, 265/75/16 BF Goodrich lastik)
Bu jantlar 1987 Defender'e Spacer ile takılabiliyorlar, her iki taraftan 3'er cm aracın izi genişledi. İyi oldu gibi...

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

defenderim boost jantlı.jpg

IMG_0729.jpg

IMG_0730.jpg

IMG_0731.jpg

IMG_0732.jpg

Allah nazardan, gözden sakınsın tamamına erdirsin.Mükemmel bir ekiple yine mükemmel bir çalışma örneği.En kısa zamanda gönlünüzce tamamlayıp ağız tadıyla güzel günlerde binmenizi temenni ediyorum, en içten dileklerimle sevgiler, saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR