Ynt: 1987 Land Rover Defender 110
Valla özeniyoruz gerçekten. Dediğiniz gibi beğenmezsek geri dönüyoruz. Stickerları o yüzden kendim çizdim. Fotoğrafları götürüp plotercıda kestirseydik pek iyi sonuç alacağımızı sanmıyordum. Mesleğimde grafik tasarım olduğu için stickerlerı kendim çizsem daha iyi olur diye düşündüm.
Dediğiniz gibi sular bazen dalgalı olabiliyor ama hep olumlu düşünmek dengeyi kaçırmamak en iyisi galiba.
Alfonse' Alıntı:Kolay gelsin...
Tebrikler.... Çok titiz bi iş çıkıyor anladığım kadarıyla, ayrıca şu ana kadar kullandığınız renkler felan çok zevkli... İnşallah devamı ve sonuda bu kadar zevkli ve kararında olur... Stickerlar felan, iyice düşünün... Kocaman araca küçük resimlerdeki çalışmalar kötü ve zevksiz durabiliyor, sakın sıkılıp, pes edip, acele etmeyin işin sonuna doğru.....
İçinize sinmezse geri adım atıp yeniden yapmaktan çekinmeyin, SONUÇ ÖNEMLİ.......
Bide özelinize girmek istemezdim ama dayanamadım. Eşinizi çok sevdiğinizi yazmışsınız... Ömür boyu sevgili kalırsınız inşallah...
Ama,
Bu araç toplama işi felan, çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.... Dikkat! Kapı önü soğuk olabilir...
Pardon.....
Valla özeniyoruz gerçekten. Dediğiniz gibi beğenmezsek geri dönüyoruz. Stickerları o yüzden kendim çizdim. Fotoğrafları götürüp plotercıda kestirseydik pek iyi sonuç alacağımızı sanmıyordum. Mesleğimde grafik tasarım olduğu için stickerlerı kendim çizsem daha iyi olur diye düşündüm.
Dediğiniz gibi sular bazen dalgalı olabiliyor ama hep olumlu düşünmek dengeyi kaçırmamak en iyisi galiba.