1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 259,876
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

Alfonse' Alıntı:
Kolay gelsin...

Tebrikler.... Çok titiz bi iş çıkıyor anladığım kadarıyla, ayrıca şu ana kadar kullandığınız renkler felan çok zevkli... İnşallah devamı ve sonuda bu kadar zevkli ve kararında olur... Stickerlar felan, iyice düşünün... Kocaman araca küçük resimlerdeki çalışmalar kötü ve zevksiz durabiliyor, sakın sıkılıp, pes edip, acele etmeyin işin sonuna doğru.....
İçinize sinmezse geri adım atıp yeniden yapmaktan çekinmeyin, SONUÇ ÖNEMLİ.......

Bide özelinize girmek istemezdim ama dayanamadım. Eşinizi çok sevdiğinizi yazmışsınız... Ömür boyu sevgili kalırsınız inşallah...
Ama,
Bu araç toplama işi felan, çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.... Dikkat! Kapı önü soğuk olabilir... :smiley: :smiley: :smiley:
Pardon.....

Valla özeniyoruz gerçekten. Dediğiniz gibi beğenmezsek geri dönüyoruz. Stickerları o yüzden kendim çizdim. Fotoğrafları götürüp plotercıda kestirseydik pek iyi sonuç alacağımızı sanmıyordum. Mesleğimde grafik tasarım olduğu için stickerlerı kendim çizsem daha iyi olur diye düşündüm.

Dediğiniz gibi sular bazen dalgalı olabiliyor ama hep olumlu düşünmek dengeyi kaçırmamak en iyisi galiba.

Etiketler
Defender 110 G4 Challenge sticker

İlk çizdiklerimi ekledim ben degradeli olanı daha çok beğendim ya siz?

[attachment=1]

G4 CHALLENGE DECAL.jpg

vosdost' Alıntı:
Allah kolaylık versin. Çok maliyetli ve zor bir işe girmişsiniz. herşey gönlünüzce olsun.

Evet biraz öyleymiş bu uğurda motorumu bile sattım. İlerde alırım nasıl olsa
inşallah güzel olacak.
teşekkür ederim

wanted' Alıntı:
haylimi gerçekleştiriyosunuz araca baştan aşağıya yeniliyosunuz şimdiden kolay gelsin bu kadar titizlikle çok güzel bir araç ortaya çıkacağı kesin emeğinize sağlık iyi ve güzel günlerde kullanın

Çok teşekkür ederim inşallah sizinde hayaliniz gerçekleşir...

elinize sağlık çok iyi bir ekip mükemmel bir çalışma inşallah fazlasıyla alırsınız emeğinizin karşılığını ,en önemlisi büyük bir titizlikle uğraş veren ustaların ellerine sağlık allah herkese böyle ustalar nasip etmez

hfb44' Alıntı:
İlk çizdiklerimi ekledim ben degradeli olanı daha çok beğendim ya siz?
Degradeli derken? Ben anlamaz. O Işığın parlattığı gibi olan, kabarık gibi duran dimi? Gradeli bu ise, Evet!!!

Bünyamin_01' Alıntı:
elinize sağlık çok iyi bir ekip mükemmel bir çalışma inşallah fazlasıyla alırsınız emeğinizin karşılığını ,en önemlisi büyük bir titizlikle uğraş veren ustaların ellerine sağlık allah herkese böyle ustalar nasip etmez

Doğru söylüyorsunuz. Çok iyi ustalara denk geldim, kafaca anlaşabildiğim çok titiz insanlar. Tez canlı olduğum için bazen ben sıkılıyorum onlar sıkılmıyor sabırla devam ediyorlar. Elleri dert görmesin arkadaşlarımın.

Tek kelimeyle süper. Benim de en büyük hayallerimden biri. Çünkü her ayrıntısı sizin istediğiniz gibi oluyor. Bakalım bu kadar emek harcadıktan sonra aracınıza arazide kıyabilecek misiniz? :smiley:)) Sizi tebrik ediyorum

başladığın işte başarılar arkadaşım, resimlerin devamını bekleriz bizde seninle aynı heyecanı paylaşalım şimdiden ŞAHESER in hayırlı olsun

çok büyük emek, sabır ve bütçe harcıyosunuz. Allah tamamına erdirsin inşallah. devamını sabırsızlıkla bekliyoruz..

seçtiğiniz renk, benimde favori rengim, siz bir deneyin nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyoruz.
kolay gelsin!

Sattığım BMW R1100 GS (çok sevdiğim bir motordu) İnşallah ilerde 1150 Adv. alırım. Hayal kurmak iyidir. :smiley:

epino' Alıntı:
seçtiğiniz renk, benimde favori rengim, siz bir deneyin nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyoruz.
kolay gelsin!

Evet bende merak ediyorum fakat stickersız ve mat siyah üst bagajsız tamamlanmayacak. Tabii spotlar vs... çok iş var.

rumelian' Alıntı:
çok büyük emek, sabır ve bütçe harcıyosunuz. Allah tamamına erdirsin inşallah. devamını sabırsızlıkla bekliyoruz..

Çok teşekkür ederim biraz zaman alacak ama olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR