ostirix' Alıntı:araca klima da koyacakmısınız?Sanki resimdeki hortumlar klimanınkine benziyor
çok iyi gidiyorsun
rumelian' Alıntı:o paslanmaz plakaları nereden aldınız acaba? fiyatı ne kadar? basamakların kauçukları eskidi paslanmaz levha ile değiştirmeye niyetlendim.
cam yünü kullanırsan iyiolur izoline kalekim terleme yapıyor havadar olması için cam yünü tavsiye ederiim tavanada kullana bilirsinhfb44' Alıntı:Paslanmaz plakalar dediğiniz Çetalar değil mi (Yanlış yazmıyorsam tabii). Barbaros'la, Gürol'a sormam lazım herşeyi onlar alıyor. Size bilgi veririm.
Ben onları kumlatıp, mat siyaha boyatıp öyle kullanmayı düşünüyorum. İçi de siyah zemin olursa koyu gri paspas ile güzel olur diye düşünüyorum.
İçini komple yalıtmak için bir beyefendi izoline Kalekim diye bir malzeme kullanmış. Onun hakkında bilgi almak istiyorum aslında. Bilginiz varsa sevinirim.
Osman o gördügün borular yağ soğutucu radyatörün borularıostirix' Alıntı:araca klima da koyacakmısınız?Sanki resimdeki hortumlar klimanınkine benziyor
çok iyi gidiyorsun
rumelian' Alıntı:membran uygulayacaksanız tek kat izoline yeter.. izoline membran daha iyi tutunsun diye uygulanır..
rumelian' Alıntı:o izoline kalekim, membranı yapıştımadan önce sürülen astar.. bu astar kuruyunca membran uygulanıyor. siyahımsı bir rengi var.. bence tek başına bi anlamı yok.. zaten uyguladığınızda tek kat kapamaz iki kat atacaksınız.. bir kat izoline 4.5 saatte kuruyor. o yüzdenmembranda uygularsanız o zaman iyi bir yalıtım olmuş olur. Sonuçta siz sadece ısı yalıtımı için kullanmayacaksınız.. yağmurda çamurda kullanacaksınız.. aracın içine muhtemelen su girecektir, hiç olmadı ayakkabınızla vb.
bu su halıyı ıslatıcak ve taban sacını bi süre sonra çürütmeye başlayacak. membran bunu da engeller.. hem ısı hemde nem için birebir. Çok bir şey değil fiyatda.. Birde Aracın altına da pütür attınızmı... seneler ona birşey yapamaz..
Sticker lar yüzünden logoyu ruhsata işlet gel diyebilir TÜV bence... Tüv'e arabayı çıplak sokun sonra uygulayın derim..
yunus bager' Alıntı:Hasan bey inanın bu sayfayı keyifle takip ediyorum Allah nazardan saklasın çok güzel olacak
Stickerlerde çok güzel görünüyor ama işanlah tüv de sorun yaşamassınız
yunus..
landcı60' Alıntı:elinize sağlık çok güzel bi araç oluyo ama bence çamurluktaki etiketleri eklemeseniz sadece( kan grubunuz olabilr) daha hoş olacak sanki tabi bu benim fikrim araç sizin siz kullanacaksınız sizin gözünüze güzel geliyosa sorun yok bize bir landa daha hayat verdiğiniz için saygı duyup teşekkür etmek kalır .....
olabilir yağ soğutucu blok un üzerinde diye biliyorum def. farklı demekkiyunus bager' Alıntı:Osman o gördügün borular yağ soğutucu radyatörün boruları
landcı60' Alıntı:abi bide merakla yeni fotolar bekliyoz sinema seyreder gibi valla landın dirilişi 2 sinemalarda ))