1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 217,254
Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor

oguzhan3306' Alıntı:
herkese selam nasılsınız keyiffler nasıll :smiley: hayırlı işler bol güneşler....

Bende de 1997 chevy suburban var 5.7 350hp yeni aldım sayılır ama artık dayanamıyorum benzine o yüzden LPG düşünüyorum
Bildiğiniz güvenebileceğimiz işinin erbabı bir yer var mı ? ve önerdiğiniz bir marka? Bu arada Ankara'da olursa iyi olur :smiley:)
Ankara'da murat usta lpg. 88 oto san. sitesinde.

Etiketler

Bu gun sagolsun arkadasim ugramis.. sasirtici ama gercek.. usta calismaya baslamis.. garip geldi..
Acikcasi, pek umudum yoktu.. yine soz verip tutmayacak diye tahmin ederken, aracin yerini degistirmis, iki yeni eleman almis ve arac uzerinde calismaya baslamis.. bu sefer sozumu tutacagim demis bir de uzerine.. merakla gelismeleri bekliyorum.. :smiley: :smiley:

IMG-20140130-WA0000.jpg

IMG-20140130-WA0001.jpg

IMG-20140130-WA0002.jpg

IMG-20140130-WA0003.jpg

Sagolasin abi,
Az once ustadan aldigim son bilgiye gore, kaput ve sag tataf bitmis durumda, sol taraf ve bagaj kapilarinin kabasi bitti, ince isine basliyorum seklinde.. ince isi bitirdikten sonra her tarafini tekrar kontrol edecek ve yetistirecekmis..
Ah usta ahhh.. 21 aydir salliyorsun bakalim bu sefer ne olacak bakalim ...

aracım acil bir nakit ihtiyacından dolayı satılıktır... :((

saygılarımla...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-gmc-dizel-6.2-v8-gmc-127712199/detay/

Yavuz abi teşekkür ederim ilgilendiğin için, yaa hiç içimden gelmiyor lpg ama artık dayanamaz oldum benzine :smiley:

Biraz biraz gelişmeler var.. aracın dışı astara hazır artık.. şu sıralar son kapı içi de bitmek üzere.. yarın fitiller çekilecek.. boyada çok zaman geçtiğinden zift işini araç yürür haldeyken yaptırmayı düşünüyorum.. aynı şekilde taban yalıtımını da binerken yaptıracağım ya da aracı alıp Artvine gelirsem kemdim de yapabilirim.. beklemekten sıkıldım artık, boyadan önce yaptırmalı mıyım sizce?

IMG-20140306-WA0000.jpg

IMG-20140306-WA0006.jpg

IMG-20140306-WA0007.jpg

IMG-20140306-WA0001.jpg

yarın fitiller çekilecek..

o fitilleri nereden buldunuz? ben bir süredir rav4 cam sıyıraç fitili bakıyorum ama servisten başka hiçbiryerde yok.
onlar da 3 vakte kadar getiririz modundalar (daha doğrusu 15 gün - 3 ay arası, bilmiyoruz dediler)

Fitilden kastım meges..

O nedir? ben kapı cam kenarındaki lastikleri kastetmiştim.
Bir de kapı içlerindekiler var. Onlar daha standart birşey, orjinali yoksa başka birşey uydurulabiliyor.
Ama cam kenarındaki arabanın kaporta şekline göre olması gerektiği için orjinali lazım oluyor.

zift ve taban yalıtımını sonraya saklamanız iyi olur zira boyacıyı işe başlatabilmişken araya iş sokmak boyacınızın işi yine savsaklamaya başlamasına neden olabilir. Benim de 1977 ford f 250 projem devam etmekte. Şunu anladım ki aracın yanında olmazsanız işler istediğiniz gibi gitmiyor.

poorangel' Alıntı:
Fitilden kastım meges..
Aslında sizin kastettiğiniz, genellikle kauçuk olan malzemenin adı fitil.. kapı fitili, kapı lastiği deniliyor ya da cam lastiği,cam fitili.. he şu da var, cam lastiği ayrı cam fitili ayrı araçlar, ki genellikle eski araçlarda olur, ve cam etrafında lastiği ile kanalına oturtulduktan sonra lastiğin hem cama hem de yuvasına daha iyi oturması için fitil denilen malzeme cam lastiğinin içine kenar boyunca sıkıştırılır.. çok mu karıştırdım, bilemedim..
meges, şerit gibi sac birleşim hattı boyunca çekildiğinden fitil diye yazdım..

berdush' Alıntı:
zift ve taban yalıtımını sonraya saklamanız iyi olur zira boyacıyı işe başlatabilmişken araya iş sokmak boyacınızın işi yine savsaklamaya başlamasına neden olabilir. Benim de 1977 ford f 250 projem devam etmekte. Şunu anladım ki aracın yanında olmazsanız işler istediğiniz gibi gitmiyor.
Kesinlikle.. doğru söze ne denir.. sabır diliyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.