1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,610
Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor

konuyu ilgiyle takip ediyorum fakat kullanıma da bağlı olarak, 16 - 22 lt/100Km çook değil mi ? ??? şaşırdım sadece

Etiketler

Öncelikle herkese selamlar özellikle Tolga, Yavuz, Salim, Erdinç beylerin iyi dilekleri ve temennileri ile destek olan tüm arkadaşlarımızın emeklerine ve sabırlarına hayran olmamak mümkün değil Suburbanlarla alakalı tüm konuları 2-3 gündür takip ediyorum bazıları zaman aşımına uğramış gibi en güncel olan bu galiba siz değerli ve bilgili eski üyelerin bildiği sürekli güncel olan bir bölüm varmı eğer yoksa, Suburbanlarla alakalı sürekli güncel olan bilgiler resimler etkinlikler paylaşılan bir bölüm açılması olasımıdır. Emeklerinizin sonucunu en kısa sürede almanız ve bizleride en azından resimlerle avundurmanız dileklerimle saygılarımla.

Hocam sabrına hayran kaldım ama yapacakta bişey yok farkındayım malesef tenzih edilecek ustalar var muhakkak ama abartısız % 90 ı aynı karakterde parayıda baştan verdiyseniz işin biteceğide varda bitirmezler her neyse sinirlerim bozuldu nerden girdim bu konuya :((

abi tam 3.5 yıl olmuş, sabrına ve azmine hayran kaldım. Ama aracın için 10 yıl beklemeye gene değer... güle güle kullanman dileğiyle.

bluerebel' Alıntı:
abi tam 3.5 yıl olmuş, sabrına ve azmine hayran kaldım. Ama aracın için 10 yıl beklemeye gene değer... güle güle kullanman dileğiyle.
teşekkür ederim, sanırım artık sabır duvarını kırdım.. şuursuzca sabır gösteriyorum.. hatta kendimle dalga geçer oldum.. bu hafta astarı atıp haber verecekti.. hala haber verecek.. birkaç gündür arasam mı diye düşünüyorum ama sinirlerimi bozmamak adına kendimi yapıyordur, bitince arayacak diye avutuyorum :(

yengeç' Alıntı:
Hocam sabrına hayran kaldım ama yapacakta bişey yok farkındayım malesef tenzih edilecek ustalar var muhakkak ama abartısız % 90 ı aynı karakterde parayıda baştan verdiyseniz işin biteceğide varda bitirmezler her neyse sinirlerim bozuldu nerden girdim bu konuya :((

en büyük kabahatim sözleşme yapmamış olmam.. bir daha böyle bir olaya girersem, ki klasik ve off-road virüslerinden kurtulmak pek mümkün değil, kaçınılmaz gözüküyor.. en ince ayrıntıya kadar sözleşme yapacağım.. başka türlü mazeretleri bitmiyor.. :(

hakkıhan' Alıntı:
Öncelikle herkese selamlar özellikle Tolga, Yavuz, Salim, Erdinç beylerin iyi dilekleri ve temennileri ile destek olan tüm arkadaşlarımızın emeklerine ve sabırlarına hayran olmamak mümkün değil Suburbanlarla alakalı tüm konuları 2-3 gündür takip ediyorum bazıları zaman aşımına uğramış gibi en güncel olan bu galiba siz değerli ve bilgili eski üyelerin bildiği sürekli güncel olan bir bölüm varmı eğer yoksa, Suburbanlarla alakalı sürekli güncel olan bilgiler resimler etkinlikler paylaşılan bir bölüm açılması olasımıdır. Emeklerinizin sonucunu en kısa sürede almanız ve bizleride en azından resimlerle avundurmanız dileklerimle saygılarımla.

valla malumunuz, 3,5 yıldır bitmek bilmeyen bir tadilat söz konusu olunca ve araçla farklı şehirlerde kalınca güncel gelişmelerden paylaşım yapamıyorum.. gerçi bizim usta sayesinde gelişme olmadığından belki orada da olsam paylaşım yapma imkanım olamayacak.. :( inanın sesini bile özledim.. arada video sitelerinden açıp motor sesini dinliyorum :smiley: bir konu oluşturmak tabii ki güzel olur.. araca kavuşana kadar görsel paylaşma imkanım yok ama tüm bildiklerimi paylaşırım..

8 senedir bir amerikan var bizim kuzenlerde kaportada. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

YavuzÇ.' Alıntı:
8 senedir bir amerikan var bizim kuzenlerde kaportada. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Yavuz bey o birazda sizin kuzenlerden kaynaklanıyor olmalı eminimki sizde olsa o kadar sürmezdi ne dersiniz :smiley:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D bende olsa başım belaya girerdi.
Usta ufaktan ufaktan yapıyor, aslında adam gibi çalışsa 10-15 günlük işi var yok.Ama usta işte göya.....

Aslında yanlış ifade etmişim ben, herif yavaş yavaş yapıyor olmalıydı söz. Usta kelimesi kullanılmamalıydı özür dilerim; tüm ustaları tenzih ederim.

Adamlıkla , sanatkarlık bir araya geldiğinde usta sıfatını hak eder insanoğlu.

YavuzÇ.' Alıntı:
Aslında yanlış ifade etmişim ben, herif yavaş yavaş yapıyor olmalıydı söz. Usta kelimesi kullanılmamalıydı özür dilerim; tüm ustaları tenzih ederim.

Adamlıkla , sanatkarlık bir araya geldiğinde usta sıfatını hak eder insanoğlu.

-Adamlıkla , sanatkarlık bir araya geldiğinde usta sıfatını hak eder insanoğlu. Bu kelimeyi çerçeveletmek ve bazı mekanlara hediye maksadıyla asmak iyi olur diyorum. Çok hikmetli bir söz :smiley:

Anlar anlar hemde çok iyi anlarda neyse biraz daha sabır az kaldı araç bitsin hayırlısıyla sonra teşekkür maksadıyla verirsin hediyeni ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR