teşekkür ederim, sanırım artık sabır duvarını kırdım.. şuursuzca sabır gösteriyorum.. hatta kendimle dalga geçer oldum.. bu hafta astarı atıp haber verecekti.. hala haber verecek.. birkaç gündür arasam mı diye düşünüyorum ama sinirlerimi bozmamak adına kendimi yapıyordur, bitince arayacak diye avutuyorumbluerebel' Alıntı:abi tam 3.5 yıl olmuş, sabrına ve azmine hayran kaldım. Ama aracın için 10 yıl beklemeye gene değer... güle güle kullanman dileğiyle.
yengeç' Alıntı:Hocam sabrına hayran kaldım ama yapacakta bişey yok farkındayım malesef tenzih edilecek ustalar var muhakkak ama abartısız % 90 ı aynı karakterde parayıda baştan verdiyseniz işin biteceğide varda bitirmezler her neyse sinirlerim bozuldu nerden girdim bu konuya (
hakkıhan' Alıntı:Öncelikle herkese selamlar özellikle Tolga, Yavuz, Salim, Erdinç beylerin iyi dilekleri ve temennileri ile destek olan tüm arkadaşlarımızın emeklerine ve sabırlarına hayran olmamak mümkün değil Suburbanlarla alakalı tüm konuları 2-3 gündür takip ediyorum bazıları zaman aşımına uğramış gibi en güncel olan bu galiba siz değerli ve bilgili eski üyelerin bildiği sürekli güncel olan bir bölüm varmı eğer yoksa, Suburbanlarla alakalı sürekli güncel olan bilgiler resimler etkinlikler paylaşılan bir bölüm açılması olasımıdır. Emeklerinizin sonucunu en kısa sürede almanız ve bizleride en azından resimlerle avundurmanız dileklerimle saygılarımla.
YavuzÇ.' Alıntı:8 senedir bir amerikan var bizim kuzenlerde kaportada. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
YavuzÇ.' Alıntı:Aslında yanlış ifade etmişim ben, herif yavaş yavaş yapıyor olmalıydı söz. Usta kelimesi kullanılmamalıydı özür dilerim; tüm ustaları tenzih ederim.
Adamlıkla , sanatkarlık bir araya geldiğinde usta sıfatını hak eder insanoğlu.