1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,610
Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor

Aslinda biraz ses var.. artik huvenemedigim icin soyledigi tarihleri sizlerle paylasmaya utaniyorum.. sali gunu arkadaslar araci kontrol etmeye gittiler.. az kaldi doveceklerdi.. telefonla arkadaslari sakinlestirdim resmen.. saka gibi.. simdiki sozu 1mart seklinde.. bakalim bu sefer ne bahaneler cikacak..
Araya is almadan senin arabayla ilgilenicem diyor..
Bahaneyle birkac fotograf gonderdi arkadaslar..

IMG-20140121-WA0000.jpg

IMG-20140121-WA0001.jpg

IMG-20140121-WA0002.jpg

IMG-20140121-WA0003.jpg

Etiketler

Suburban konularına hareketlilik kazandıran arkadaşların bir çoğu galiba araçlarını satmışlar o yüzden konular hareketsiz kalıyor :(

Size yapılanın terbiyesizlikten başka bir şey olmadığı çok açık. Bu adamın huyunun böyle olduğu, fotoğraflardaki diğer yarım kalmış bekleyen araçlardan anlaşılıyor. Ne diyelim bir gün insafa gelir utanır da sizi de bu durumdan kurtarır.

hakkı bey hayırlı uğurlu olsun kazasız binin inşallah....Araç dizelmi biraz bilgi verebilirmisiniz yakıt? 44 ? vs

Yavuz bey ve Kahraman bey teşekkürler dilerim herkes gönlündekine kavuşur. Yavuz bey sizinle 2-3 sefer telofonla konuştuk aslında 85-91 yılları arasında eski kasa istiyordum ama bu kısmet oldu araç 5.7 vortec benzinli tüp var ama yeni takmışlar ellerinde mevcut olan teleflex tek kafa dedikleri pek kaldırmıyor çift kafa takarsan iyi olur diyorlar araç Stıllen gts supercharged denilen modelmiş (Ne demekse :smiley: ) sanruflu 4x4 arkada kilit var (öyle dediler) yani orjinali neyse o şekilde arazide offroad şartlarına tam hazır değil zamanla yapacağız 285x60x17 jant lastik var bildiklerim bunlar.

herkese selam nasılsınız keyiffler nasıll :smiley: hayırlı işler bol güneşler....

Bende de 1997 chevy suburban var 5.7 350hp yeni aldım sayılır ama artık dayanamıyorum benzine o yüzden LPG düşünüyorum
Bildiğiniz güvenebileceğimiz işinin erbabı bir yer var mı ? ve önerdiğiniz bir marka? Bu arada Ankara'da olursa iyi olur :smiley:)

oguzhan3306' Alıntı:
herkese selam nasılsınız keyiffler nasıll :smiley: hayırlı işler bol güneşler....

Bende de 1997 chevy suburban var 5.7 350hp yeni aldım sayılır ama artık dayanamıyorum benzine o yüzden LPG düşünüyorum
Bildiğiniz güvenebileceğimiz işinin erbabı bir yer var mı ? ve önerdiğiniz bir marka? Bu arada Ankara'da olursa iyi olur :smiley:)
Tesekkurler.. araciniz hayirli olsun.. Yavuz abi iletinizi gordugunde yonlendirir diye tahmin ediyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR