1984 Dodge PWD 250

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan baybara Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,817
Ynt: 1984 Dodge PWD 250

CEM50 ankradayım ve bende bütün cevremin istememesine rağmen s100 almayı planlıyorum ve biraz da hayalim bunlar için yardımcı olabilirsin umarım...
 

Etiketler
Ynt: 1984 Dodge PWD 250

İhdiyar isminizi bilmedigim için nick inizle hitap ediyorum kusura bakmayın,
dodgeları ne kadar tanıyorsunuz bunu bilmiyorum alırken öncelikle yorulmamış ezilmemiş ve orjinalligi pek bozulmamış bir araçla başlarsanız daha az ugraşırsınız,
tüketim ve konfor alanlarında aracın ve sizin istekleriniz örtüşecekmi bu çok önemli,çünki bu araçlar 4 teker 1 motor olarak dizayn ve imal edilmiş ve döven öküzünün ;D ;D ;D yemine bakılmaz düşüncesi ile motor seçilmiş araçlar,
ankarada neredesiniz,benimde 100 lük projem hazır ancak duygusal olarak sıkıntıdayım land ımı paraya çevirip daha öncelikli harcamalarımı yapıp hala duygusallık varsa projeye başlamayı düşünüyorum.
 

Ynt: 1984 Dodge PWD 250

şimdilik etimegut da oturup çankayada çalışmakdayım ve bu aracı sadece işe giderken kullanmayı düşmediğim kesin... dodge benim çocukluk hayalim ve az bi süre sonra hayalimi gerçekleştirmek istiyorum bilgim de oldukca az araba konusunda ( genel olarak arabalar konusunda ) burdan yeni yeni nasiplenmeye başladım bilgi biriktirmeye. aracı ticari olarak kullanmıycam tamamiyle zevk için benimkisi hafta sonları yada biraz daha uzun kaçamaklar için kullanmayı planlıyorum. duygusal anlamda benim de tam refaha çıktığım söylenemez şimdilik yerini yazırlıyorum ( yakıt için para biriktiriyorum arabayı alırım nasılsa :D ) bulduğum araçları burda paylaşır fikirlerinizi almak isterim...
birde adımı bilenler bile ihdiyar der bana...
teşekkürler şimdiden
 

Ynt: 1984 Dodge PWD 250

Merhaba,

Gelecek hafta aracıma yeniden kavuşuyor olacağım...

Sıradaki planlarım;

1) Ön frenleri disk fren yapmak: Bunun için komple fren sistemi değişimi gererkir mi? İstanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz bir yer var mı?

2) Genel yürür aksamla ilgili bakım... Amortisörler ve makaslar... Aynı şekilde bu konuda öneri bekliyorum.

3) Lastik ve jant değişimi... 4x4 lastiklerinden vazgeçerek yol tutuşu daha oturaklı yapabilecek aracı ağırlaştırmayacak bir önerisi olan var mı?


İlginiz için teşekkürler.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,522
Mesajlar
1,519,214
Kayıtlı Üye Sayımız
172,180
Kaydolan Son Üyemiz
onurcel

SON KONULAR



Geri
Üst