Dünya Turu Için Arkadaş Arıyorum.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AxFrost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 475

AxFrost

Yeni Üye
Mesajlar
1
Tepkime Puanı
2
Merhabalar ismim Denizcan yaşım 30 ve Bursada yaşıyorum. Yıllardır hayalim olan ve kafamın hep bir köşesinde duran dünya turu hayalimi artık gerçekleştirme kararı aldım . Tek başıma çıkmayı düşünüyordum ama benim gibi bir hayali olan arkadaş bulursam yanıma bazı şeyler daha kolay olabilir ve yalnızlıkla çok baş etmek zorunda kalmayız diye düşünüyorum. Bu konuda samimi davranıcam kadın erkek fark etmez fakat erkek olması daha iyi olur benim için sebebi ise malum ülkemize birçok ülke vize vermiyor ve geriye çokta güvenli olmayan ülkeler asya ülkeleri güney amerika ülkeleri kalıyor maddi durumumda çok iyi olmadığı için vize reddi almaya gözümde pek yemiyor dolayısıyla pekte güvenli sayılmayacak bu ülkeleri gezerken yanımda bir kadının sorumluluğunu almak onu korumayı görev edinmek beni strese sokacaktır lütfen bunu saygısızlık olarak algılamayın bu dünya turunu çok ciddiye alıyorum dolayısıyla dürüst davranmak zorundayım. Şu anda herhangi bir sosyal medya hesabı kullanmıyorum bana denizaykan16@gmail.com üzerinden mail atabilir ya da discord üzerinden AxFrost yazıp arkadaş ekleyerek ulaşabilirsiniz detayları iletişime geçersek daha net konuşabiliriz. Son olarak kesin bir yola çıkış tarihi şuanda yok çünkü bunun için iyi bir rota planlaması ufakta olsa ilk başlangıç için biraz birikim A planı B planı ve C planı yapılması gerektiğine inanıyorum. Dünya turuna çıkmayı kafaya koymuş ciddi ve cesaretli zorluklarla baş edebilecek arkadaşlar bana ulaşabilir.
 


…maddi durumumda çok iyi olmadığı için… imlâ hataları ile dolu bu ifadeler, ayrıca paranızın olmaması … siz dünya turuna çıkacaksınız öyle mi?
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,625
Mesajlar
1,521,278
Kayıtlı Üye Sayımız
172,271
Kaydolan Son Üyemiz
flfl112

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst