Merhabalar ismim Denizcan yaşım 30 ve Bursada yaşıyorum. Yıllardır hayalim olan ve kafamın hep bir köşesinde duran dünya turu hayalimi artık gerçekleştirme kararı aldım . Tek başıma çıkmayı düşünüyordum ama benim gibi bir hayali olan arkadaş bulursam yanıma bazı şeyler daha kolay olabilir ve yalnızlıkla çok baş etmek zorunda kalmayız diye düşünüyorum. Bu konuda samimi davranıcam kadın erkek fark etmez fakat erkek olması daha iyi olur benim için sebebi ise malum ülkemize birçok ülke vize vermiyor ve geriye çokta güvenli olmayan ülkeler asya ülkeleri güney amerika ülkeleri kalıyor maddi durumumda çok iyi olmadığı için vize reddi almaya gözümde pek yemiyor dolayısıyla pekte güvenli sayılmayacak bu ülkeleri gezerken yanımda bir kadının sorumluluğunu almak onu korumayı görev edinmek beni strese sokacaktır lütfen bunu saygısızlık olarak algılamayın bu dünya turunu çok ciddiye alıyorum dolayısıyla dürüst davranmak zorundayım. Şu anda herhangi bir sosyal medya hesabı kullanmıyorum bana denizaykan16@gmail.com üzerinden mail atabilir ya da discord üzerinden AxFrost yazıp arkadaş ekleyerek ulaşabilirsiniz detayları iletişime geçersek daha net konuşabiliriz. Son olarak kesin bir yola çıkış tarihi şuanda yok çünkü bunun için iyi bir rota planlaması ufakta olsa ilk başlangıç için biraz birikim A planı B planı ve C planı yapılması gerektiğine inanıyorum. Dünya turuna çıkmayı kafaya koymuş ciddi ve cesaretli zorluklarla baş edebilecek arkadaşlar bana ulaşabilir.