1984 Chevrolet Suburban Yavaş Yavaş Toplanıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan snguntac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,063
Ynt: 1984 Chevrolet Suburban Yavaş Yavaş Toplanıyor

abi valla kaşıntılar uyuşuyor.. bende de uzun zamandır camaro kaşıntısı vardı, 2-3 hafta önce bursa da bir mekan açılışında tanıştığım klasik oto tayfasındaki abilerimin tavsiyesiyle camaro dan vaz geçip dodge challenger ya da mustang düşüncesi daha ağır basmaya başladı.. uzun vadeli planlar arasındaki yeri şimdilik bööle.. en kötü ihtimalle camaro diye düşünmeye başladım.. ankarada bir tane camaro var, 454 makina var.. ama araç ruhsatsız.. sadece drag yarışları için hazırlanmış.. aklında bulunsun, belki yavuz abi görmüştür aracı..

Etiketler

kimdeymiş o yahu. ruhsat
poorangel' Alıntı:
abi valla kaşıntılar uyuşuyor.. bende de uzun zamandır camaro kaşıntısı vardı, 2-3 hafta önce bursa da bir mekan açılışında tanıştığım klasik oto tayfasındaki abilerimin tavsiyesiyle camaro dan vaz geçip dodge challenger ya da mustang düşüncesi daha ağır basmaya başladı.. uzun vadeli planlar arasındaki yeri şimdilik bööle.. en kötü ihtimalle camaro diye düşünmeye başladım.. ankarada bir tane camaro var, 454 makina var.. ama araç ruhsatsız.. sadece drag yarışları için hazırlanmış.. aklında bulunsun, belki yavuz abi görmüştür aracı..
kimdeymiş o yahu. ruhsat işi sakat iş. aman diyeyim tanju çolak gibi götürürler adamı

valla bir sitede camaro ilanlarına bakarken gördüm.. ankarada ivedik ya da ostim de bir atölyede duruyormuş, hatta ilan sahibi "araç hurda belgeli, ruhsatı yok, sadece drag yarışları için tadil edildi, kaç yapıyor, ne kadar yakıyor gibi salak saçma sorular sormayın lütfen, sadece ilgililer arasın ya da mesaj yazsın" diye açıklama yapmak zorunda kalmış.. bu aralar pek internete giremiyorum, fırsat olur da ilanı yeniden bulursam haberdar ederim..

poorangel' Alıntı:
valla bir sitede camaro ilanlarına bakarken gördüm.. ankarada ivedik ya da ostim de bir atölyede duruyormuş, hatta ilan sahibi "araç hurda belgeli, ruhsatı yok, sadece drag yarışları için tadil edildi, kaç yapıyor, ne kadar yakıyor gibi salak saçma sorular sormayın lütfen, sadece ilgililer arasın ya da mesaj yazsın" diye açıklama yapmak zorunda kalmış.. bu aralar pek internete giremiyorum, fırsat olur da ilanı yeniden bulursam haberdar ederim..
Muhtemelen bu araç bizim duralit dediğimiz fiber sanatçısı Durali arkadaşımızın boru şase üzerine fiber hazırlanmış 69 Camaro.

akşam üzeri sanayiye uğradığımda kocaoğlanın boya işinin bitiiğini gördüm bende şaşırdım 3 gundur ıspartada değildim...gayet güzel olmuş o hevesle birkaç foto çektim.bugun elektrikcide heralde haftaya caddelerde olur .....

Görüntü0009.jpg

Görüntü0010.jpg

Görüntü0013.jpg

Görüntü0012.jpg

Görüntü0013.jpg

hayırlı olsun cok guzel olmus makina dairesinden de birkaç kare foto alsak nasıl olur..video varmı hiç

evet emek verince uyraşınca oluyo hayırlı günlerde kullanın .

gerçekten güzel olmuş, geçmiş olsun boya faslı bitti :smiley: bu arada lastikler en çok istediğim çamur lastiği! nereden buldunuz acaba???

american ideolojisinin en başarılı yansıması SUBURBAN..kazasız belasız kulanımlar.

Ben bugun aracı gördum gercekten tek kelimeyle CİLL000PPPP

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR