1984 Chevrolet Suburban Yavaş Yavaş Toplanıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan snguntac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,108

Etiketler
Ynt: 1984 Chevrolet Suburban Yavaş Yavaş Toplanıyor

Uzun zamandır çıkmasını beklediğim kocaayak nihayet çıktı.kaporta şimdilik tamam, ufak tefek işler halen daha var, onlarda bayramdan sonraya inşallah.

SNC00011.jpg

SNC00012.jpg

SNC00013.jpg

SNC00014.jpg

SNC00015.jpg

yavuz-çelikel' Alıntı:
Salim hayırlı olsun.Fıstık gibi olmuş.Maşallah.

abi saolasın tam istediğim gibi olmadı ama bunada şukur..bayramdan sonra birazda döşemeyi değiştirecem.öne vinç ve tavanda sisler eksik kaldı onlarda aklımda en kısa sürede nasıl olsa montaj onlarıda tamamlarım inşallah...

hayırlı olsun, büyük kısım bitmiş, geri kalanlar artık zevkle yavaş yavaş hallolur :smiley:

bir de lastiklerinizi nereden aldığınızı sormuştum önceden ama cevap alamadım, nereden aldınız acaba?

sinaa' Alıntı:
hayırlı olsun, büyük kısım bitmiş, geri kalanlar artık zevkle yavaş yavaş hallolur :smiley:

bir de lastiklerinizi nereden aldığınızı sormuştum önceden ama cevap alamadım, nereden aldınız acaba?

teşekkürler...lastikleri ben kocaayagı aldıgımda ustundeydi...

Allah nazardan saklasın maşallah çok iyi görünüyor.........
bende şu ara 83 çiftkabin 4x4 dodge S100 topluyorum.......araç makascıda bayram sonu boyaya girecek .....yorumlarınızı beklerim.......sen işi tamamlamıssın abi keyfini cıkartıyorsundur....Allah o günleri bizim gibilerede göstersin.......kazasız günler diliyorum

selimsani' Alıntı:
Sina bey Fatih te yılmazoto ya baktınız mı, orada bf goodrich in birçok modeli mevcut...

Şuanki AT'lerimi oradan almıştım, MT'si yok galiba BFGoodrich'in, internet sitesinde gözükmüyor ama telefonla sormak lazım tabi...

Salim Bey; Top gibi olmuş derler ya aynen öyle ,hayırlı günlerde sağlık ve huzur içinde kullanmak nasip olur inş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR