1984 Chevrolet Suburban Yavaş Yavaş Toplanıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan snguntac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,082
Ynt: 1984 Chevrolet Suburban Yavaş Yavaş Toplanıyor

Kocaoğlan delikanlı olarak çıkacak sanırım :smiley: Hadi hayırlısı takipteyiz..

Etiketler

hayırlısıyla ılk kat boya atılmış bizim kocaoğlana usta köprüden önceki son cıkışı geçtik dedi ;D ;D ;D yanlız boya ustası bakmış parca boyayla bu iş olmıcak dalmış kocaoglana full boyamıs ne var ne yok ;D ;D tavanıyla bi araba kadar uğraştım nasıl cıkcm bu işin içinden deyip duruyor boyacı....

Görüntü017.jpg

36.jpg

Görüntü019.jpg

Bence de süper olmuş.. Güle güle kullanın. Bol çamurlu günler... Ama 2, 3 ay sonra.. ;D ;D ;D

poorangel' Alıntı:
maşşallah.. nazar değmesin.. ilk katta göstermiş kendini.. çıkınca dallara yakın geçmezsin artık :smiley:
inan bana nasıl kıyıpta araziye çıkacam bende bilmiyorummm...fahrii acill gazz lazımm :smiley: :D

snguntac' Alıntı:
inan bana nasıl kıyıpta araziye çıkacam bende bilmiyorummm...fahrii acill gazz lazımm :smiley: :D

:smiley:) Evet hocam acil gaz lazım sana
Ben vortec 8000 suburbanla istanbul ankara 130 litre yakıyordum :smiley:)

erhan110' Alıntı:
:smiley:) Evet hocam acil gaz lazım sana
Ben vortec 8000 suburbanla istanbul ankara 130 litre yakıyordum :smiley:)

yakar tabi 454. Buda yakar o benzini.
lpg işi mikser olayında düğümlü malesef bol gaz veriyor uydurma mikserler.

yavuz-çelikel' Alıntı:
yakar tabi 454. Buda yakar o benzini.
lpg işi mikser olayında düğümlü malesef bol gaz veriyor uydurma mikserler.

yokyok benim gaz yanlış anlaşılmışş.....manevi gaz manevi :smiley::smiley::D:D:D

birileri gaza getirsin beni diyorum :D:D:D

snguntac' Alıntı:
yokyok benim gaz yanlış anlaşılmışş.....manevi gaz manevi :smiley::smiley::D:D:D

birileri gaza getirsin beni diyorum :D:D:D

ok birazda manevi gaz verelim o zaman :smiley:

Tarih : 2001 kış ayları
Yer : Dolmabahçe yokuşu İstanbul
Hava durumu : yokuş bol kar ve buz tipi berbat

Aşağıdan yukarı baktımki Cherokeeler , Jeepler , X5 vs vs bilumum 4x4 ler ter ter tepiniyor yokuşa tırmanabilmek için nafile hepsi takılmış , Suburbanı durdurup yavaş yavaş yol vererek takarsın ağır araziye o anda zaten aracın traktörleştiğini ve arazi şanzımanın gücünü hissedersin :smiley:) ağır ağır tırmanma başlar yokuşa ve karı buzu yardıra yardıra , ne kadar 4x4 şöförü varsa seni mahsun mahsun seyrederken sen tepeye varır , öpersin direksiyonu aslanım be budur işte dersin ..... Suburban gerçekten güçtür.

Selamlar
ERHAN

yeme de yanında yat.. ağırlığı yeter..

valla çıksın boyadan, biraz motor sesini dinleyip eve gidene kadar duyduğun ses gaza getirir.. şööle ufaktan bi çıkayım yoldan derken iki güne kalmadan tamamen yoldan çıkmış görürsek şaşırmam.. :smiley:

poorangel' Alıntı:
yeme de yanında yat.. ağırlığı yeter..

valla çıksın boyadan, biraz motor sesini dinleyip eve gidene kadar duyduğun ses gaza getirir.. şööle ufaktan bi çıkayım yoldan derken iki güne kalmadan tamamen yoldan çıkmış görürsek şaşırmam.. :smiley:

orası kesin zaten..gaz işi tamamm şimdiden gaza geldim zaten....bugun bi doktor arkadaş rica etti şu makina bir cıksın senden 1 sattlik istiyorumm butun hastane personeline inat acilin önüne çekecem dior....

yavuz-çelikel' Alıntı:
heleki 454 varya......of of.

yavuz abi bu arada hafiften hafiften corvette kaşıntısı başladı bendee sonumu iyi görmemeye başladım abi umarım deva bulurum :p :p ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR