salamon' Alıntı:Dostum çok güzel olmuş benim yapamadığımı sen yapmışsın. allah kaza bela vermesin. iyi günlerde kullanman dileğiyle... Selman
Bence sizi kıskanmıştır. Bu arac ın hayalını kuranlar var;bunu bilin yeter.Tadınıı çıkartın...Sefanız olsunnn.... ;D ;D ;Dsnguntac' Alıntı:bu arada gecen hafta uzun zamandır pek fazla kullanmadık ayrıca ne zaman yag degıstırdım onuda pek hatırlyamadıgım ıcın ısparta da yağ değişimi yapan biyere gittim.gitmez olaydım adamın beni bir dövmediği kaldı niye biniyosun bu arabaya ne geregi var bunların devri bitti artık ve son olarakta illa büyük arabaya bineceksen git transporter al gecen karda benım transportrın cıkmadıgı yer kalmadı demezmı sadece ya sabır cektım ve bısey demeden oradan uzaklaştım..böyle mantıgın oldugu bir şehirde ben bu arabayı gene cookk cokk iyiii topladım..Allah bana sabır versin
[attachment=1]
muhacir' Alıntı:abi sakın sıkma canını .................bu nasıl bişey biliyormusun????? bir gay e hatun göstermek gibi bişey...............bırak o transporteriyle heryere cıksın.onun heryer dediği evin öündeki kaldırım olur ancak sen gel edremite ben senin canavarın yağınıda tuzunuda değiştiririm hemde yağlarıda benden zavek yaparız valla......................................
snguntac' Alıntı:yeteri kadar kocaoglanın tadını çıkardık..artık döşemelerinde değişme vakti geldi..haftaya kocaoğlan döşemecide olacak..kapı panelleri boyanacak ayrıca istanbulda bir firma ön göyüsteki gösterge kısmına maun kaplama yapıyoruş hazır ön göyüs sökülmüşken onlarıda yaptıracam...durmak yok değişime devam.. ;D ;D ;D