1984 Chevrolet Suburban Yavaş Yavaş Toplanıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan snguntac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,079
Ynt: 1984 Chevrolet Suburban Yavaş Yavaş Toplanıyor

Çok güzzel olmuş yahuu.. Kazasız belasız binmeniz dilekleriyle.....Bol çamurlu günler.... ;D

Etiketler

Merhaba, BFgoodrich MT 'nin 2 modeli var KM ve KM2 adı altında fakat maalesef en az 10 bfgoodrich bayisiyle görüşmeme rağmen hiçbirisi Türkiyede BFgoodrich MT lastik bulamayacağımı söyledi. Hepside AT verebileceğini belirtti. Ama özel olarak getiritilirse olabilir.

emeğinize sağlık, çok güzel oldu.
güle güle binin artık, kazasız belasız.

Dostum çok güzel olmuş benim yapamadığımı sen yapmışsın. allah kaza bela vermesin. iyi günlerde kullanman dileğiyle... Selman

salamon' Alıntı:
Dostum çok güzel olmuş benim yapamadığımı sen yapmışsın. allah kaza bela vermesin. iyi günlerde kullanman dileğiyle... Selman

selman kardesım aramıza hos geldin diyeyim öncelikle..benim için gercekten zahmetli oldu hele boşboş beklemesi inan insanı çileden çıkarıyor.hayırlısıyla kaporta bitii sayılır.ama içi olduğu gibi duruyor..bir kaç aya onlarıda yaptımmı gercekten tamam olacaga benzer...senınde emegın yok denemez aracta canım sen satmasan ben alamazdım ;)

bu arada gecen hafta uzun zamandır pek fazla kullanmadık ayrıca ne zaman yag degıstırdım onuda pek hatırlyamadıgım ıcın ısparta da yağ değişimi yapan biyere gittim.gitmez olaydım adamın beni bir dövmediği kaldı niye biniyosun bu arabaya ne geregi var bunların devri bitti artık ve son olarakta illa büyük arabaya bineceksen git transporter al gecen karda benım transportrın cıkmadıgı yer kalmadı demezmı sadece ya sabır cektım ve bısey demeden oradan uzaklaştım..böyle mantıgın oldugu bir şehirde ben bu arabayı gene cookk cokk iyiii topladım..Allah bana sabır versin :eek: :eek: :mad: :mad:
[attachment=1]

Görüntü0114.jpg

snguntac' Alıntı:
bu arada gecen hafta uzun zamandır pek fazla kullanmadık ayrıca ne zaman yag degıstırdım onuda pek hatırlyamadıgım ıcın ısparta da yağ değişimi yapan biyere gittim.gitmez olaydım adamın beni bir dövmediği kaldı niye biniyosun bu arabaya ne geregi var bunların devri bitti artık ve son olarakta illa büyük arabaya bineceksen git transporter al gecen karda benım transportrın cıkmadıgı yer kalmadı demezmı sadece ya sabır cektım ve bısey demeden oradan uzaklaştım..böyle mantıgın oldugu bir şehirde ben bu arabayı gene cookk cokk iyiii topladım..Allah bana sabır versin :eek: :eek: :mad: :mad:
[attachment=1]
Bence sizi kıskanmıştır. Bu arac ın hayalını kuranlar var;bunu bilin yeter.Tadınıı çıkartın...Sefanız olsunnn.... ;D ;D ;D

abi sakın sıkma canını .................bu nasıl bişey biliyormusun????? bir gay e hatun göstermek gibi bişey...............bırak o transporteriyle heryere cıksın.onun heryer dediği evin öündeki kaldırım olur ancak ;) sen gel edremite ben senin canavarın yağınıda tuzunuda değiştiririm ;)hemde yağlarıda benden zavek yaparız valla......................................

muhacir' Alıntı:
abi sakın sıkma canını .................bu nasıl bişey biliyormusun????? bir gay e hatun göstermek gibi bişey...............bırak o transporteriyle heryere cıksın.onun heryer dediği evin öündeki kaldırım olur ancak ;) sen gel edremite ben senin canavarın yağınıda tuzunuda değiştiririm ;)hemde yağlarıda benden zavek yaparız valla......................................

koptumm vallaa yaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dsüperr tekrarr Allah yardımcın olsun ;) ;) ;)

yeteri kadar kocaoglanın tadını çıkardık..artık döşemelerinde değişme vakti geldi..haftaya kocaoğlan döşemecide olacak..kapı panelleri boyanacak ayrıca istanbulda bir firma ön göyüsteki gösterge kısmına maun kaplama yapıyoruş hazır ön göyüs sökülmüşken onlarıda yaptıracam...durmak yok değişime devam.. ;D ;D ;D

snguntac' Alıntı:
yeteri kadar kocaoglanın tadını çıkardık..artık döşemelerinde değişme vakti geldi..haftaya kocaoğlan döşemecide olacak..kapı panelleri boyanacak ayrıca istanbulda bir firma ön göyüsteki gösterge kısmına maun kaplama yapıyoruş hazır ön göyüs sökülmüşken onlarıda yaptıracam...durmak yok değişime devam.. ;D ;D ;D

Salim kaplama başına iş çıkartır. Yapma bence.

yavuz abi şu gnderdıgım resımlerde yapmışlar baya hoş durmuş böyle birşey düşünüyorum yaptırmayayım mı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-blazer-1977-k5-blazer-34778532/detay/

213.gif

213212313.gif

blank.gif

vinci aldım t-max 12000 döşemenin derisinide getirtiyorum yarın döşemeciye koyacam aracı ön göyüs kaplanacak koltuklar yeni derisiyle kaplanacak kapı döşemelerinide boyatıyorum.. ön koltuğun yayları değişecek bu aradada vinçi montaj yaptırırım ..bunlarında yapımı bittimi kocaoğlanın baya bi eksiği kalmıyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR