1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 408
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,308
Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

RedlinE' Alıntı:
Maşallah güzel araç çikti ortaya yanliz bir ricam var. sag tarafdaki ilk sis yamuk onuda duzeltirmisiniz. Araç iyi olunca hata gormek istemiyor insan oglu. kazasiz belasiz altinizda eskisin.

;D birazdan sanayiye gideceğim hallederim hemen..

Etiketler

Ellerinize Sağlık emek dağı resmen. çok güzel hayran kaldım.

abi eline sağlık tekrar...

şimdi....
2 aracını kıyasladığında eksi ve artıları nelerdir...ikisini de kullandın sonuçta...

emeğinize sağlık.imrenerek izledik yapılışını, 41 kere maşallah.

baştan sona ilgiyle takip ettiğim bir konuydu. videoya çekilse çok rahat disovery channel'a rakip olurdu.
takdir edilecek bir sabır ve emek harcadınız.umarım emeğinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız.
Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanızı dilerim..

En baştan en sona kadar ilgi ile okuyup takip ettim,
bu keyfi yaşattığınız için çok teşekkürler...
güle güle kullanın

güzel yorumlarınız için teşekkürler. eski cj-5 göre eksileri, motor 4 ağırlıklı krank sayesinde az da olsa güçsüz, hissettim. o kadar, artıları daha fazla, geniş iç mekan, çok güzel arka şaft açısı ;D daha ne ister insan ;D

GÖKTUĞ ABİ HARİKA OLMUŞ MAKİNA VALLA ELİNE SAĞLIK BEN YENİ ALDIM CJ Yİ 2 HAFTADA 10 OLDU SANAYİYE GİDİP GELYOM YOK ORASI TAM OLMADI BURADAN ses gelyo hanım bana bile dik dik bakmaya başladı. valla erkeklerin işi çok zor bide hanımlara laf anlatılmıyor. hatasız kazasız inşallah abim. aydına beklerim yolunuz düşerse bi misafir edelim. aydında yeni yeni gelişiyor bu sevgi bize ilk aşıları tuttu!

SON KONULAR - FORUM