1983 cj8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafa_020 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,699
Ynt: 1983 cj8

cj8 ile uğraşmaya devam ediyorum ;)
benim cj nin sibop kapağı pilastik ama pek sağlıklı değil acaba çıkma güzel bir kapak bulabilirmiyim elinde olan vırmıdır

Etiketler

hayırlı olsun.kolay gelsin.
cj kullanıcısı olarak ilgiyle takip etmekteyim.
yararlı ve güzel bilgiler bizede ilham veriyor

uygun fiyatlı MT lastik almayı düşünüyorum sizce nasıl bişey almalıyım fikir verirseniz sevinirim .
GT radial iyimidir

lastik ölçüleri tam aklımda değil ama sabah yazarım sana bilgi edinme açısından resminide yükledim.33 '' ti herhalde .sabah ölçüleride yazarım sana en azından cj 8 de takılı hali bu .bir ikinciside bence en azından bu kadar bir 8 cm kaldır.bence.

73933844vck.jpg

zeynelyesilbas' Alıntı:
lastik ölçüleri tam aklımda değil ama sabah yazarım sana bilgi edinme açısından resminide yükledim.33 '' ti herhalde .sabah ölçüleride yazarım sana en azından cj 8 de takılı hali bu .bir ikinciside bence en azından bu kadar bir 8 cm kaldır.bence.
fikir verdiğin için teşekkürler ama 31'' i geçmek istemiyorum

Baskı balata, volant dişlisi, eskiyen motor su kapakları değişti indirmişken birde boyayalım dedik birsürü iş çıkarttı

Fotoğraf0006.jpg

Fotoğraf0020.jpg

Fotoğraf0018.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR