1983 cj8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafa_020 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,700
Ynt: 1983 cj8

Acil yardım marş motoruyla başım beleda birtürlü ayar tutmuyo volant sıfır marş motoru sıfır yine olmadı sizce ne yapmalıyım

Fotoğraf0104.jpg

Etiketler

volan sacı denilen bir parça var marş dinamosunun kafasının girdiği onu kontrol edin boşluk varsa dinamo tam yerine oturmuyo otursada zamanla kayıyor.
debriyaj muhafazası orjinal değilse ki Türkiye'de satılanların çoğu yerli döküm ondanda olabilir

volan sacı burda yarım daire şeklinde görünen
IMG_0390.jpg

ozanyur' Alıntı:
volan sacı denilen bir parça var marş dinamosunun kafasının girdiği onu kontrol edin boşluk varsa dinamo tam yerine oturmuyo otursada zamanla kayıyor.
debriyaj muhafazası orjinal değilse ki Türkiye'de satılanların çoğu yerli döküm ondanda olabilir

volan sacı burda yarım daire şeklinde görünen
IMG_0390.jpg
teşekkürler birtek volant sacı kalmıştı değişmedik onuda değiştirelim bakalım
fiyatı hakkında bilginiz varmı parçacı 400 dedi bu sac için fazla geldi

Kardeşim hayırlı olsun iyi günlerde kullan. bende Denizli'den Tahir babamda mavi CJ8 var 78 2. sanayide karşılaşmıştık belki hatırlarsın tekrar karşılaşmak isterim. işlerinizde kolaylıklar diliyorum...

Biraz geç olsa da aracınız hayırlı olsun, Cj ile uğraşmak zor bir iş ama bir o kadar da keyiflidir bir zamanlar bende de vardı, şu an Suziki G.V 2,5 var ama ne yalan söyleyeyim halen Cj rüyalarıma giriyor :smiley: Kolaylıklar diliyorum takipteyiz, Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR