1983 cj8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafa_020 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,700
Ynt: 1983 cj8

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.Araç favorilerimde duran bir araçtı.Sizin almanıza sevindim açıkçası.Düzgün olduğuna inandığım orjinal bir araba.Maşallah diyelim.Yaptıklarını ve yapacaklarını takip ediyorum.Bilgi ve tecrübe paylaşımlarınızı bekleriz.
Soracağınız birşey olursa gün içinde facebook veya msnden efekantek@msn.com adreslerini ekleyerek bana ulaşabilirsiniz.

Saygılar

Etiketler

ilkantek' Alıntı:
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.Araç favorilerimde duran bir araçtı.Sizin almanıza sevindim açıkçası.Düzgün olduğuna inandığım orjinal bir araba.Maşallah diyelim.Yaptıklarını ve yapacaklarını takip ediyorum.Bilgi ve tecrübe paylaşımlarınızı bekleriz.
Soracağınız birşey olursa gün içinde facebook veya msnden efekantek@msn.com adreslerini ekleyerek bana ulaşabilirsiniz.

Saygılar
teşekkür ederim

Saat tamir edildi sıfırlandı

Fotoğraf0003.jpg

Yardım, marş motorunun karşısındaki dişli aşınmış tamirci ters çevrilmesi gerektiğini söyledi ters mi çevirmeliyim yenisinimi almalıyım veya tornacılar işimi görür mü ???

Voland dişlisinin ters çevrilmesi geçici bir çözümdür.
Eğer kısa vadede baskı balata değiştirecekseniz volant ile bilrikte değişmesinde fayda vardır.

mustafa_020' Alıntı:
Yardım, marş motorunun karşısındaki dişli aşınmış tamirci ters çevrilmesi gerektiğini söyledi ters mi çevirmeliyim yenisinimi almalıyım veya tornacılar işimi görür mü ???

torna işi zor yeni orjinalini alın. yerli yapımlar çok kötü bir diş diğerini tutmuyo ve çeliği yumuşak, en ufak hatada aşınıyo/kırılıyo. çok pahalı bişey değil. bu arada adı volan dişlisi.

mustafa_020' Alıntı:
yardımınız için teşekkür ederim
fiyatı hakkında bilginiz varmı

100 150 lira gibi bişey olması lazım orjinalinin tam hatırlamıyorum. yerlisi 60-70 lira
marşın dişlisinide değiştirmenizi tavsiye ederim oda 30-40 tl bişey

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR