1982 land rover series 3

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sesezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 401
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,838

Etiketler
Ynt: 1982 land rover series 3

Bugün ufak bir deneme sürüşü yaptık

uploadfromtaptalk1422118223724.jpg

uploadfromtaptalk1422118254429.jpg

uploadfromtaptalk1422118279448.jpg

Korktuğum başıma gelmedi umut abi
Umut abi idolum burak abi
Ağırlıklı asfalttayim bundan sonra
Yol boyunca durdukça arabanın genel durumunu kontrol ettim ama eve 4 5 km mesafe kala arkadaşlardan ayrılmak için durduğumda arabanın altında yoğun bi yağ damlamasi gördüm. Şanzıman çevresinde. Şanzıman yapilali 1 ay oldu keceler değişti böyle birşeyi neden yapar ki ?

Ben Seriesimle Hakkari de dağları tepeleri aştım yollar o kadar da kötüydü o tepelerde hangisinde kalsaydım Kıbrıs taki beş parmak dağlarındaki tank gibi orda kalırdım ancak askeri helikopter kurtarırdı o kadarda zorladım hiç sıkıntı yaşamadım o geziden sonra seriesimi daha çok sevdim dağ tepe arazi hiç birşey dinlemedi geçtiğim yollar tepelerden buldozer yol açmış ondan sonra hiç araç geçmemiş ilk ben geçtim o yollardan hakkarini dağ ve tepelerini aşarak şırnak Beytüşşebap geçtim sonra ki günde aynı yoldan tekrar hakkariye geçtim sadece bi yeri hatırlıyorum tepeyi çıkarken ön iki tekerin bi ara havada kaldığını fark ettim biraz korku dan sonra tepeyi aştım ama çok zevkli bi geziydi şarjım olmadığı için fotoğraf çekemedim bence Series iyi bir yol arkadaşı

Ynt: 1982 Land Rover Series 3

sesezgin' Alıntı:
Yol boyunca durdukça arabanın genel durumunu kontrol ettim ama eve 4 5 km mesafe kala arkadaşlardan ayrılmak için durduğumda arabanın altında yoğun bi yağ damlamasi gördüm. Şanzıman çevresinde. Şanzıman yapilali 1 ay oldu keceler değişti böyle birşeyi neden yapar ki ?
altına kaçırmayan orijinal İngiliz değildir:smiley:)

Ynt: 1982 Land Rover Series 3

sesezgin' Alıntı:
evet kaçırmayan ingiliz değil buna bende katılıyorum bende de şanzımandan akıtmalar oluyordu ve garajda durduğu için akmasını istemiyordum ve komple contalar değişti ve yine yağ geldi bu gelen tek yer vites dişlisinin olduğu bölge ve km telinin olduğu yer vites değiştirmede her harekette yağ geliyor oradaki oringlerin değişmesi gerekiyor bunun içinde motor ve ana şanzımanı birbirinden ayırmak ve ana şanzımanı elden geçirip o lastik keçeleri değişmesi lazım benim gözüm kesmedi ve bu durumda o şekilde biraktim ancak km telinden gelen yağı kestim vires hareketinden gelen yağı kesmek uzun ince bir yol bu yüzden detaylı restorasyona girdiğinde bunu halletmeyi düşünüyorum sonuçta ingiliz altına kaçıracak biraz... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR