1982 land rover series 3

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sesezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 401
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,838

Etiketler
Ynt: 1982 land rover series 3

Burak abi

Bu hafta sonu Insallah bitecek araba
bu süre zarfında şanzıman baskı balata el freni tablası frenler şarj dinamosu marş dinamosu elektrik tesisatı ve bi kac ilave yapıldı arabaya.
burakuysal' Alıntı:
Hala dönmedin mi Serdar ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Amin burak abi
Land roverin işi hiç bi zaman bitmez ama bu sefer mekanik işi inşallah bitmiştir diye düşünüyorum :-D

uploadfromtaptalk1421989427583.jpg

Umut abi Burak abinin araba canavar gibi ama ben japonu anca binek araba olarak alırım ruhu yok makina sadece

Hayırlı olsun ana bakımlarınız bitermi bu Bakım işleri:smiley:))Marş ve şarj motorlarını yenisiylemi değiştirdiniz benim Marş motoru kömür yeme makınası gibi maşallah düzen tutturamadık bi türlü.yenisini buldunuzmu ve nereden öğrenebilirmiyim

ozo' Alıntı:
Hayırlı olsun ana bakımlarınız bitermi bu Bakım işleri:smiley:))Marş ve şarj motorlarını yenisiylemi değiştirdiniz benim Marş motoru kömür yeme makınası gibi maşallah düzen tutturamadık bi türlü.yenisini buldunuzmu ve nereden öğrenebilirmiyim
Şarj dinamosu tofaş takmışlar parça konusunda sorun yaşamadım. Marş dinamosunun kollektorunu ve kömürünü değiştirdik. Parça bulma konusunda sıkıntı yaşamadık. Marş diinamosu ustanin demesine göre anadol ile aynı. Ben parçaları ankaradan öz oto dan aldım.

Hacı benim Serdar a önerim Defender. Onun hayali de ambulans kasa. Arkası karavan gibi. İnşallah Allah gönlüne göre verir.

burakuysal' Alıntı:
Hacı benim Serdar a önerim Defender. Onun hayali de ambulans kasa. Arkası karavan gibi. İnşallah Allah gönlüne göre verir.

Burak abi sen hayaline kavuştun Insallah bende kavusurum şu aralar disco 1 e meylettim

Ynt: 1982 Land Rover Series 3

selam arkadaşlar serdar kardeşin aracını bende takip ediyorum eline sağlık güzel ilerliyor dıskodan bahsedince dayanamayıp katılayım dedim :smiley:2 yıl dısco deneyimim oldu v8 sonuç olarak olmasada yaşayabilirsiniz :smiley: series ona nazaran daha iktisatlı bir araç hatta bir dıscoya 3 adet series toplanır emin olun tecrube ile sabittir ikizler gibi araç yapmak ise ona yetişmek maddi anlamda zaten mümkün değil ve v8 ingiliz şanzıman yürüyen, akisler o güce dayanmakta bazen zorlanıyor ve kırılıyor öğle bir güç varkende yerinizde duramıyorsunuz mutlaka kırarsınız :smiley: haa dizel olursa birşey diyemem kullanmadım alış malıyetleri onlarında pahalı özellikle dıco 1 ler ben series aldım bir arkadaştan :smiley:)) huzuru buldum :smiley: sağolsun elleri dert görmesin saygılar sevgiler hepinize :smiley:

Sizin aldığınız series in Türkiye de bir eşi yok. Aldığınız arkadaş azıcık arızadır. Boş zamanlarında boya kazıyıp aluminyumu ortaya çıkarıp nikelaj yapacak kadar hasta bir adamdı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR