1980 Jeep CJ-7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncaaayy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 218
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,878

Etiketler

Ynt: 1980 Jeep CJ-7

sagolun arkadaşlar :smiley:

yrni resimleri bir yüklesem yapılanları anlatmaya devam edecegim..

Tuncay0010.jpg

evet cj nin şekli baya bir degişti ;D..artık hard top takılı ve kapıları kilitlenebiliyor ve çok güzel bir tavan sepeti var..özellikle uzun kamplarımda bu sepet çok işime yarayacak..sepeti hard top ın üstünede yapabilirdik..ama böylesi bir çizim ortaya çıkınca gözümüze daha hoş durdu...yalnız bir hata yaptık üst sis farlarının taşıyıcısının çok geride kaldı ve alnı açık kaldı cj nin onada bir formül bulacagız artık...hard top bulmak monte etmek problem degilde kapılar ile baya ugraştım..sagdan solda parça toplayıp bütünleyene kadar bayagı zaman geçti....şimdi cj de uzun yolculuklarda müzik dinleyebiliyorum... ;D

şimdi ikinci bir akü montajına kafa yoruyorum..allah sonumu hayır etsin! :D

Orkun, Cj-5'e Soft-top, CJ-7'ye hard-top yakışır demişti de inanmamıştım. Hayırlı olsun Tuncay. Çok şık olmuş aklımı çeliyorsun. Araç kıvamına gelmiş :D
Hele ki taba rengine dayanamam ;)

Tuncay Bey aracınız harika olmuş iyi günlerde kullanın Hard Top ın üstüne yapmış olduğunuz tavan sepeti uzun yolculuklarda ses yapıyormu sepetin artı ve eksileri varmı ayrıca ön cam menteşesine ayağı nasıl monte ettiniz yakın plan bir fotoğrafını görebilirmiyim .Bende uzun zamandan beri düşünüyorum ama tamdaha karar veremedim ayrıca trafikte ve vize işlemlerinde bir problem çıkarmı.Teşekkür ederim.

selamlar.. :smiley:

bende ilk başlarda ses yapar diye düşünüyordum.ama hiç bir problem yok şu ana kadar zaten alt enlemesine gayıtları hardtop ın üstüne oturacak şekilde yaptık...benim kullandıgım hardtop orjinal,yani normalde bile üstüne 2 kişi çıkıp rahatca oturabilecegi bayagı sert bir malzeme..zaten üstüne koyarken 3 arkadaş zor yerleştirdik,ve arkadaşlardan biri hala agrısını çekiyor..kullaklarımı bol bol çınlatıyor.. ;D hard top ı monte ettikten sonra cj nin karakteri çok degişti...hala şaşkın şaşkın dolanıyorum ortada :D agırlık yumuşattı arabayı ve normal koşullara yaklaştı kullanımda....işin yasal kısmına gelince,zaten nerde polis veya jandarma görsem otomatige bagladım adamların çevirmesine gerek yok ben yanaşıyorum.. ;D inan sırf meraktan çeviriyorlar...kusur bulmaları bir yana adamlar resimlerini çekiyor.. ;D bu birazda diyaloga baglı belki ama sepet takıldıktan sonra 3 defa çevirmeye girdim ve hiç problem yaşamadım..cj nin muayenesi 2011 mayısa kadar var..sonrası allah kerim diyebilirim,zira ben hala şu muayene olayını çözemedim.. :(

Tuv muayelerinde tavan sepetine bakmıyorlar. Belki Tuncay muayenede sadece ön tampondaki boynuzu çıkarsa yeterli olur. Onun haricinde problem olmaz. Amerikalıda bile bu kadar orjinali yok :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri