1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,386

Etiketler
Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

deniz bey şimdiye kadar yazılanları okurken bile kalbim yerinden çıkacaktı..izlemek bile insanı delirtiyosa siz bu süre içinde çok uyuyamamışsınızdır:smiley: bitmiş halini hayal ediyorum da herhalde arabadan inip defalarca arkanıza dönük yürümenize neden olucak..saygılar...çalışmlarınızı dikkatle takip ediyorum..herkesin emeğine sağlık şimdiden...

sagolun arkadaşlar her cj saybini yansıtır saybinin ihtiyaçlarını anımsatır bilirsiniz
j 5 den sonra neden bu araç derseniz cj 5 de çok işkence çekdim çok tıkış tıkış oldum ama arazi kabiliyetine hayranım kamp mazemelerimin çogundan kurtulmak zorunda kaldım geniş olmalıydı benim aracım buna karar verdim ve cj tutkusu vazgeçilemez oldugundan cj den vaz geçmedim ama offroad agır basacagı için normal bi cj 6 ilk gezide yalan olur bunu bilin bu cj de scuat ön arka dif, 41 11 ayna maruti şapkalı aks var ondan saglam basdıgımdan eminim yere

bu araç bu hale gece 2 3 lere kadar çalışarak 3 ay gibi bi zamanda çok keyifli bi çalışmayla geldi
özellikle yürür ve firenler komple en ufak civatasına kadar sıfırlandı çok keyifli bi çalışma uykularım kaçıyor tabi ozamandahi geceleri nette cj araştırması yapıyorum
allah herkese buşekilde kendi emegiyle dostlarının destegiyle sıfırdan inşa edebilecegi bi araç nasib etsin markası ne olursa olsun derim

Deniz abi 10 numara olmuş valla. Güzel güle güzel zamanlarda çizersin inşallah boyasını ;D ;D ;D

yaa arkadaşlar bu 1 ziyaretci kim ben her resim atınca gizemli bi şahsiyet inceliyo anlaşılan ne ayak bu iş :smiley:
kimsin kardeşşşşşş ?????

bugün harttap boyandı nihayet kalirüfer tertibatı sökülüyken onlarıda boyadık fırsat bu fırsat
Photo-0233.jpg
Photo-0232.jpg
bi terslik olmassa yarın harttabı oturtup toplamaua başlayacagız

sonraki aşamalarda düşünüyoruz yapıştırma cam yapıcaz :smiley:
bu arada harttabın resimlerdeki hali akrelik boyalı hali kuruduktan sonra mat vernik atılacak mat siyah olarak çıkıyo

Sonuç çok güzel olacağa benziyor. Merakla aracın tamamlanmasını bekliyoruz...

evet arkadaşlar nihayetinde toparlamaya bugün yavaş yavaş başladık makineyi :smiley:
çok güzel bi çalışma çıkıyo ortaya emegimize degdigine keşinlikle inanıyorum
yeni gelen farlarımız gerçekten çok şık oldu cj üzerinde ama ilginç ve bir okadar garip bi olayla karşılaşdık bugün farların montajına başladık sag farı takdık çok şık old dedik keyifle çayımızı içdik ve sol farın montajına geçdigimizde sag far gözün önünde çatladı
nazardandır dedik nazar etme ne olur çalış seninde olur dedik yarın yeni farların siparişini verecez saglıkolsun dedik
Photo-0236.jpg
Photo-0235.jpg

kendi imalatımız olan dodiklerin montajınıda yapdık bugün mükemmel bi çalışma çıkdı ortaya
Photo-0234-1.jpg
Photo-0238.jpg

Photo-0240.jpg

bu arada şınorkelin görselliginide bi görelim dedik gerçekten ben cj serisinde bukadar güzel duran şınorkel görmedim çok görsel
bi çalışma oldu yanılıyomuyum ?
Photo-0242.jpg

samimi fikimi söyleyeyimmi??

beklediğimden çok daha iyi bir canavar çıkacak ortaya, şimdiden 41 kere maaşallah.......

asıl harttap oturtulunca yeni lastiklerimiz takılınca 35 /12.5/ 15 kumho kl71 son rutuşlar yapıldıkdan sonra çıkıcak ortaya makine

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR