1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,379
Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Şnorkel gerçekten çok şık duruyor. Usta seri üretime geçmeyi düşünür mü acaba? ;)

Etiketler

Oto Gürbüz' Alıntı:
Şnorkel gerçekten çok şık duruyor. Usta seri üretime geçmeyi düşünür mü acaba? ;)

neden olmasın sipariş olduktan sonra adam bile yaparız polyesterden sıkıntı yok birçok cj sahibinin hayali olan BUSWHECKER dodikleri en ekonomik yolla orjinalinden daha saglam ve görsel bişekilde ürettik tamamen kendi imalatımız :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44251.msg588757#new

saat :23:00 kupa pütürleme ön tampon yan basamakların boyası mükemmel bişekilde bitti
son durum
Photo-0252.jpg
Photo-0249.jpg
Photo-0247.jpg

evedilaz' Alıntı:
neden olmasın sipariş olduktan sonra adam bile yaparız polyesterden sıkıntı yok birçok cj sahibinin hayali olan BUSWHECKER dodikleri en ekonomik yolla orjinalinden daha saglam ve görsel bişekilde ürettik tamamen kendi imalatımız :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44251.msg588757#new
ben bir adet sipariş veriyorum ;D

pazar mesaisi ile ahmet kardeşimle sonunda harttabı oturttuk bize karada ölüm yok artık
çok karizma oldu çoook :smiley:

olunca böyle olucak dercesine bi çalışma daha bitmeden bile güzel verilen her kararın yerinde oldugunu görmek çok sevindirici mat siyah araçla çok şık bi görüntü verdi :smiley:
pazar mesaisinden bir kare
Photo-0253.jpg

abi daha büssürü detay var farları görsen aglarsın mükemmel oldu ama 1 tanesi nazara gitti bitakım daha alıcaz mecbur saglık olsun
elektrik tesisatı düzenlenicek( kendim yapıyom başladım bugün) . bazı parçalar eksik onlar boyadan gelecek takılacak, lastikler gelecek ,jantlar boyanacak ,arka koltuk hediye edecek tarık abimiz sagolsun onlar takılacak
detaylar ve son düyecez çamura dalacagız
ama ben çok dallı orman gezilerinede gelirim sıkıntı yok heberiniz olsun :smiley:
boyacımız ferdi kardeşimiz 1 yıl garanti veriyo bir gecede boyarız diyo sagolsun

Deniz abi on numara oldu. Canavar kükremeye başlıyor. Lastikler gelincede %100 değişecek eminim ve daha birçok aksesuar gelecek aracın üstüne çok çok daha güzel olacak...

deniz abi elinize sağlık çok güzel olmuş.
Bushwackerların altında kalan kısmı mat siyaha boyayabilirsiniz.Ben öyle yapmıştım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR